Τραμού δεν παίρνεις εμένα στη δούλεψη σου?
Εχω δυνατό cv
Δεν πιστεύω ομως να μου την κανεις κ να μη με πληρώσεις;
Θα εχεις συνέπειες //Βόλος: Κατηγορείται ότι σκότωσε τον εργοδότη του//
τα τιμολόγια που εκδίδουν οι συνεργάτες εξοφλούνται εντός επτά ημερών από την έκδοση τους ... μάλιστα ο ένας εκ των δύο έχει κάνει δήλωση ότι μπορώ (ο λογιστής μου) να εκδίδω τα τιμολόγια του ηλεκτρονικά για λογαριασμό του...
Κάθε Παρασκευή στέλνουν ηλεκτρονικό timesheet στον λογιστή μου, εγκρίνεται μέχρι την Τετάρτη, μέχρι την επόμενη Παρασκευή εκδίδεται το τιμολόγιο για λογαριασμό του (ο άλλος στέλνει τιμολόγιο το οποίο εκδίδει ο ίδιος) και μέχρι την επόμενη Παρασκευή το χρήμα είναι στον λογαριασμό τους... αν ο ένας καθυστερήσει την έκδοση του τιμολογίου τότε αντίστοιχα θα καθυστερήσει και η πληρωμή του... απλά και κατανοητά πράγματα...
Αν κάποιος δεν υποβάλλει την καθορισμένη ημερομηνία timesheet με την απασχόληση του τότε θα πρέπει να το υποβάλλει την επόμενη Παρασκευή και φυσικά η πληρωμή θα ενταχθεί στον επόμενο κύκλο και θα έχει μια βδομάδα καθυστέρηση για την οποία δεν ευθύνομαι εγώ...
Οπως αντίστοιχα και εγώ κάνω με τον πελάτη... κάθε βδομάδα timesheet (5 μέρες * 750 + 20% ΦΠΑ), Τρίτη εγκρίνεται και εκδίδεται το τιμολόγιο εξ ονόματος μου, Παρασκευή το χρήμα είναι στον λογαριασμό μου...
Ρολόι καλοκουρντισμένο... Οι ημερομηνίες υποβολής timesheet, τιμολόγησης, πληρωμής όπως και οι ημερομηνίες παράδοσης του κάθε τι που έχουν να κάνουν είναι στο συμβόλαιο που έχω υπογράψει μαζί τους, όπως αντίστοιχα είναι και στο συμβόλαιο που έχω υπογράψει εγώ με τον πελάτη μου..
παίκτη μου είναι δυνατά στελέχη και δεν με παίρνει να τους χάσω δεν είναι εργατάκια που βρίσκω πέντε στον παρά... φυσικά έχουν υποχρέωση να παραδώσουν το έργο που τους έχει ανατεθεί μέσα στην συγκεκριμένη προθεσμία (για να μην εκτεθώ εγώ στον τελικό πελάτη) και αν αυτό συμβεί κάνω claim στην ασφαλιστική που έχουν...
Στο σύνολο θα πληρωθούν ο ένας 60 μέρες ο άλλος 90 μέρες (αν χρειαστούνε για την δουλειά παραπάνω πρόβλημα τους) και έχουν υποχρεώσεις παράδοσης σε συγκεκριμένες ημερομηνίες...
τα συμβόλαια είναι για να τηρούνται από όλες τις πλευρές... και τέτοιου είδους συνέπειες είναι για εργαζόμενους και εργοδότες bas classe σαν και του λόγου σου,και όχι για professionals