stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
"Αριθμητική" τύπε
Εσυ πού τελειωσες και δεν ξερεις ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ??
ο δαιμων του τυπογραφειου, δικηγορε εκ βουλγαριας ορμώμενε
"Αριθμητική" τύπε
Εσυ πού τελειωσες και δεν ξερεις ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ??
Οι πασοκονδ ειστε ΜΟΝΙΜΑ παρασιτα
Ιοι ενα πραγμα
Ελα ντε, τωρα ειδε το φως το αληθινοΡε φασιστακο νουδου δεν ψηφιζες πριν δεις το φως της χρυσαυγης;
Ετσι δεν εχεις πει;
Μολδαβια τύπε, δεν στα μετεφεραν καλαο δαιμων του τυπογραφειου, δικηγορε εκ βουλγαριας ορμώμενε
Εμ δεν τις στελνουν ρε τυπε.ΤΙ ΜΙΑ ΡΕ ΤΥΠΕ?
εαν οι 3 ειναι πολλες του δημοσιου, να τις στειλουνε σε κανα νοσοκομειο να καθαριζουν με μεταθεση κ να κρατησουν 1 στο κολυμβητηριο
Μολδαβια τύπε, δεν στα μετεφεραν καλα
απο καπου εκει τριγυρω , ρουμανια,, βουλγαρια
νομικη αθηνας, ΕΣΥ, αποκλειεται
και να μαθεις προσθεση
Εμ δεν τις στελνουν ρε τυπε.
Φιλος καθηγητής στην κοντοβαζαινα Ηλείας.
12 καθηγητες δυναμολογιο, 10 με ασποσπααη αθηνα.
Κι έρχεται τωρα ο τσιπρας και ζητα προσλήψεις καθηγητων. Έχει νοημα?
Ψευδες. Οχι απλως ψευδες κιολας. Τερατωδώς ψευδες.ο πακης με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ διορισε 200.000 κοπριτες στο δημοσιο, χωρις ΑΣΕΠ
τι το ψαχνεις
ρε λασπολόγε
στο νοσοκομείο μπήκα με τα μόρια της μακροχρόνιας ανεργίας το ΚΕΑ την ηλικιακή ομάδα και τα χαμηλά εισοδήματα
έχω καταθέσει τα χαρτιά μου έχω κάνει τις διαδικασίες για μονιμοποίηση λόγο της αναπηρίας
Ψευδες. Οχι απλως ψευδες κιολας. Τερατωδώς ψευδες.
Πεντε εκατομμυρια ηταν τύπε, δεν εισαι ενημερωμενοςΨευδες ηταν 850000
Νομικη Αθηνας τύπε και μαλιστα επι γερο-Μητσοτακη 1989-1993
Αξεχαστες ημερες
Πεντε εκατομμυρια ηταν τύπε, δεν εισαι ενημερωμενος
Σιγα ρε τυπε, τι ξεφευγειςωραια τυπε...δεν εχω θεμα μαζι σου, ξεκολλα
ανταλλασουμε επιχειρηματα δημοκρατια εχουμε και εαν ξεφευγω σου ζηταω συγνωμη
Αλλο μονιμοποίηση αλλο προσληψη.μπορει να εχεις δικιο ρε τυπε
δε ξερω
ο πακης με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ διορισε 200.000 κοπριτες στο δημοσιο, χωρις ΑΣΕΠ
τι το ψαχνεις...
ΚΑΙ η οικογενεια μητσοτακη ειναι ΔΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ
Αλλο μονιμοποίηση αλλο προσληψη.
Ο σαμαρας εκανε αναγκαστικες εξπρες μεταταξεις, μειωσε άδειες, αυξησε ωραριο εργασιας, εθεσε σε διαθεσιμότητα επιορκους, έκλεισε αχρηστους οργανισμους δημοσιου κλπ.
Δεν τα εκανε βέβαια επειδή ειναι πατριώτης, αλλα γιατι εκεί ειχε τις λιγότερες απώλειες ψηφοφορων. Τα εκανε ομως.
Aν θελεις μου απανταςφιλε στο μουσειο της ακροπολης διορισε ολους τους καλαματιανους
αξιοκρατια λεγεται αυτο?
στο σχολειο που πηγαινε ο γιος του, στο παλαιο ψυχικο, για θυμησου τι εκανε....
και πολλα αλλα, οπως το ανοιγμα συνορων και εισβολη εκατομμυριων αλπμανς , χωρις ελεγχους ,συλληψεις και επιστροφη στην χωρα τους
Εαν εφάρμοζαν στο δημόσιο την μακρυά και απερίγραπτη πούτσα που έχει φάει ο ιδιωτικός τομέας από το 09 μέχρι σήμερα δεν θα είχε μείνει ούτε ένας μπλε-πρασινο-συριζοφρουρός...Αλλο μονιμοποίηση αλλο προσληψη.
Ο σαμαρας εκανε αναγκαστικες εξπρες μεταταξεις, μειωσε άδειες, αυξησε ωραριο εργασιας, εθεσε σε διαθεσιμότητα επιορκους, έκλεισε αχρηστους οργανισμους δημοσιου κλπ.
Δεν τα εκανε βέβαια επειδή ειναι πατριώτης, αλλα γιατι εκεί ειχε τις λιγότερες απώλειες ψηφοφορων. Τα εκανε ομως.
Επομενως αυτοι που τραβανε το κουπι και ματωνουν ας ζυγισουν τι πρεπει να ψηφισουν.Εαν εφάρμοζαν στο δημόσιο την μακρυά και απερίγραπτη πούτσα που έχει φάει ο ιδιωτικός τομέας από το 09 μέχρι σήμερα δεν θα είχε μείνει ούτε ένας μπλε-πρασινο-συριζοφρουρός...
Ο ιδιωτικός τομέας τραβάει το 80% του κουπιού του φαληρίσματος της χώρας...
Τι να κλάσει που για πολιτικούς λόγους και για τα μάτια του κόσμου έκανε τα παραπάνω όταν η πραγματική οικονομία δηλαδή οι επιχειρίσεις ματώνουν κάθε χρόνο?