gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ούτε κι ο φίλος στον οποίο απαντάς τα έγραψε αυτά. Σου λέει, έρχεται κάποιος υποτίθεται με φιλικές προθέσεις και φεύγει απογοητευμένος. Αυτοί με τις κακές τι θα κάνουν;
Ούτε κι ο φίλος στον οποίο απαντάς τα έγραψε αυτά. Σου λέει, έρχεται κάποιος υποτίθεται με φιλικές προθέσεις και φεύγει απογοητευμένος. Αυτοί με τις κακές τι θα κάνουν;
ασε με να πληρωνω τα φραγκάκια μου εκει που θέλω και οχι να πληρώνω τα σπασμένα των πασοκων και των νδ!!!!!!!Ενώ όλοι όσοι διαμαρτυρόταν για 200-300 ευρώ τον χρόνο για τον ΕΝΦΙΑ πεινούσαν; Αυτά τους έλειπαν;
Τότε τις πουτάνες που λέγαμε ποιοί τις πλήρωναν;
Στα hair sallon, nail sallon, beauty salοon, που έλεγε και μια γνωστή μου Ρουμάνα βίζιτα μόνο αυτή πήγαινε; Διότι εγώ έχω δει να έχουν "χτιστά" νύχια και πάρα πολλές που δουλεύουν σε σούπερ μάρκετς!
Αυτοί που λένε ότι δεν έχουν λεφτά για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ αλλά πάνε για διακοπές στην Μύκονο και κάθε Σάββατο είναι στα καλύτερα κλαμπ και ποστάρουν τις ανοιγμένες σαμπάνιες και ότι έχουν Φεράρι κλπΕνώ όλοι όσοι διαμαρτυρόταν για 200-300 ευρώ τον χρόνο για τον ΕΝΦΙΑ πεινούσαν; Αυτά τους έλειπαν;
Τότε τις πουτάνες που λέγαμε ποιοί τις πλήρωναν;
Στα hair sallon, nail sallon, beauty salοon, που έλεγε και μια γνωστή μου Ρουμάνα βίζιτα μόνο αυτή πήγαινε; Διότι εγώ έχω δει να έχουν "χτιστά" νύχια και πάρα πολλές που δουλεύουν σε σούπερ μάρκετς!
και ο τσε γιατρός ηταν!!!!!! κανε κάτι να σωσεις την ψυχή σου οσο ειμαστε σε αυτη την ζωη!......
Δεν είδα κάποια εμετική συμπεριφορά του Σουλτς ούτε του Νταισενμπλουμ, ούτε της Δημοσιογράφου στο ΒΒC. Ακολούθως ούτε οι Έλληνες αξιωματούχοι ήταν επιθετικοί. Πού τα είδατε αυτά;
σοβαρή ανάλυση...
πρέπει να το έχεις σπουδάσει καλά το θέμα ραγιάς, όπως πολύ καλά αντιλαμβάνομαι.
είπα ότι δεν ψήφισα Τσίπρα, διαφωνούσα και διαφωνώ σχεδόν σε όλα με όσα έχει ως πρόγραμμα.
το να έρχονται όμως και να σου κουνάνε το δάχτυλο στα μούτρα είναι κάτι άλλο. ελπίζω να μην χρειάζεται ανάλυση αυτό.
Οτάν λες να πληρώνεις όπου θες εσύ τι εννοείς τύπε;ασε με να πληρωνω τα φραγκάκια μου εκει που θέλω και οχι να πληρώνω τα σπασμένα των πασοκων και των νδ!!!!!!!
και οχι να τα δινω στους νταβατζίδες μας ευεργέτες ευρωπαιους!!!!!!!
τι εισαι τελικα ευρολάγνος και συ!?????
εχουμε τρελαθει μωρε!!!!!!!!!!!
και ο τσε γιατρός ηταν!!!!!! κανε κάτι να σωσεις την ψυχή σου οσο ειμαστε σε αυτη την ζωη!......
ασε με να πληρωνω τα φραγκάκια μου εκει που θέλω και οχι να πληρώνω τα σπασμένα των πασοκων και των νδ!!!!!!!
Αυτοι εξ ονοματος σου λειτουργουσαν.Εσυ και εγω τους ψηφισαμε.Δημοκρατικα,δημοκρατικοτατα.Ως νταβατζηδες εννοεις αυτους που μας δανεισαν,αυτους στους οποιους η δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση σου(οπως αυτη εξαλλου του Τσιπρα) απλωσε το χερι για βοηθεια.ασε με να πληρωνω τα φραγκάκια μου εκει που θέλω και οχι να πληρώνω τα σπασμένα των πασοκων και των νδ!!!!!!!
Ερωτώμενος σχετικά με την εντύπωση που αποκόμισε από τις επαφές του με τη νέα κυβέρνηση στην Αθήνα, ο κ. Σουλτς δηλώνει: «Έφυγα από την Αθήνα με το αίσθημα ότι μπορεί -και πρέπει- κανείς να μιλήσει με την ελληνική κυβέρνηση και ότι μπορείς να την κινήσεις προς συμβιβασμούς, αλλά ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις για αυτό.»
Το "καλός" και "απογοητευμένος" κάποιος το ψυθίρισε στο αυτί προφανώς κάποιου.
Το απογοητευμένος το δήλωσε ο ίδιος όταν γύρισε στην έδρα του κι όχι χωρίς κάποια δόση πικρόχολης ειρωνείας. Με τα αυτιά μου τον άκουσα στην τηλεόραση, αν θέλεις το πιστεύεις...
Αν η Ελλάδα θέλει να ανήκει στην ευρωζώνη και στην Ε.Ε. πρέπει να συμμορφωθεί σε κάποια πράγματα...αλλιώς μπορούμε να φύγουμε και να γύνουμε Αιθιοπία.. δε μας κρατάει κανένας με το ζόρι ! εφόσων προχωρούν σε μονομερείς ενέργειες και διώχνουν την τροϊκα, τι περίμενες να πουν ? μπράβο ?
και θα κλαψεις?
Ερωτώμενος σχετικά με την εντύπωση που αποκόμισε από τις επαφές του με τη νέα κυβέρνηση στην Αθήνα, ο κ. Σουλτς δηλώνει: «Έφυγα από την Αθήνα με το αίσθημα ότι μπορεί -και πρέπει- κανείς να μιλήσει με την ελληνική κυβέρνηση και ότι μπορείς να την κινήσεις προς συμβιβασμούς, αλλά ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις για αυτό.»
Το "καλός" και "απογοητευμένος" κάποιος το ψυθίρισε στο αυτί προφανώς κάποιου.
η αλήθεια ειναι οτι ρισκάρει....και δεν ξέρουμε ποσο καλός ειναι σε αυτο!Αυτοι εξ ονοματος σου λειτουργουσαν.Εσυ και εγω τους ψηφισαμε.Δημοκρατικα,δημοκρατικοτατα.Ως νταβατζηδες εννοεις αυτους που μας δανεισαν,αυτους στους οποιους η δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση σου(οπως αυτη εξαλλου του Τσιπρα) απλωσε το χερι για βοηθεια.
Ειναι νωρις ακομα,ας κανουμε υπομονη,θα θεωρηθει επιτυχια αν μπει στο τραπεζι των διαπραγματευσεων το θεμα του χρεους αλλα και των συνεπειων του στις κοινωνιες που δοκιμαζονται εξαιτιας του.
Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι η συμπεριφορα του Βαρουφακη.Δεν ξερω αν ειναι καλος οικονομολογος,διπλωματικη καρριερα ομως ποτε δεν θα μπορουσε να κανει.Και οταν διαπραγματευεσαι με φιλους και εταιρους η διπλωματια ειναι σημαντικη παραμετρος.
Να θυμίσουμε ότι η Lazard ιδρύθηκε από Εβραίους και διοικήθηκε από Εβραίους (πούσαι ρε Λάκη).
Ο σημερινός CEO Kenneth M. Jacobs είναι ωραίος τύπος γιατί:
He is a member of the Steering Committee of the Bilderberg Group
Μπίλντερμπεργκ.
Χχχχχμμμμμμ, σας λέει αυτό κάτι;
Για να δούμε, θα θυμηθούν τίποτε οι Συριζοκαμμένοι του bou.com;
εγω δεν λέω να βγουμε!!!!!!!!Φίλε μου, δεν νομίζω να είναι κανείς ευρολάγνος για αυτήν καθεαυτή την ευρολαγνεία. Όλοι θέλουμε μια καλή ζωή. Οι περισσότεροι σε αυτόν τον τόπο (και ο Αλέξης) τη συνδέουν με την Ευρώπη. Αν είναι να βγούμε από την Ευρώπη και να περνάμε καλύτερα, μαζί σου είμαι. Δεν το βλέπω πιθανό κάτι τέτοιο όμως.