jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ηγέτης των Ελλήνων
Ηγετης ηταν ο ανδρεας παπανδρεου οχι το μιασμα
ΒΛΑΚΑ
ηγέτης των Ελλήνων
σαφώς και αυτά ονειρεύεστε
μηδενισμό του κοινωνικού κράτους
κατάργηση επιδομάτων
απόλυτη εργασιακή ελευθερία εις βάρος των εργαζόμενων φυσικά χαμηλά ημερομίσθια κατάργηση εργασιακων δικαιωμάτων ελαστικές σχέσεις εργασίας η αλλιώς η σύγχρονη δουλεία
όχι λόγια ΕΡΓΑ
[size=20pt]ΦΠΑ: Τα προϊόντα που πηγαίνουν στο 13%, ποια μένουν στο 24%
Από την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο μειωμένος φορολογικός συντελεστής
[/size]
Από την ερχόμενη Δευτέρα (20 Μαΐου) τίθεται σε ισχύ η μετάταξη τροφίμων και υπηρεσιών εστίασης από τον κανονικό συντελεστή ΦΠΑ 24% στον μειωμένο συντελεστή 13% όπως προβλέπεται στην τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με την τροπολογία, μετατάσσονται σε χαμηλότερο συντελεστή Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), διάφορα αγαθά και υπηρεσίες.
«Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, μετατάσσονται σε μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α. (13%) από είκοσι τέσσερα τοις εκατό (24%) που ισχύει σήμερα:
1) είδη λαδιών, παρασκευάσματα κρεάτων και ψαριών, κακάο, ζύμες, αλάτι, ξύδια κλπ.,
2) η παροχή υπηρεσιών από οικοτροφεία, δομές για άτομα με ειδικές ανάγκες και δομές που παρέχουν κατάλυμα σε άτομα με νοητική υστέρηση, ψυχικές διαταραχές και χρήση ουσιών,
3) η εκμετάλλευση καφενείων, καφετεριών, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ψητοπωλείων, οινομαγειρείων και λοιπών συναφών προς αυτές επιχειρήσεων, πλην των κέντρων διασκέδασης, με εξαίρεση τη διάθεση αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, χυμών και ροφημάτων.
Επίσης, μειώνεται από δεκατρία τοις εκατό (13%) που είναι σήμερα σε έξι τοις εκατό (6%): ο συντελεστής του φόρου για την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο.
Τα ανωτέρω ισχύουν από 20.5.2019».
Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους «από τις προτεινόμενες διατάξεις επέρχεται ετήσια απώλεια των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού, από τη μετάταξη σε χαμηλότερο συντελεστή Φ.Π.Α. διαφόρων αγαθών και υπηρεσιών, το ύψος της οποίας δεν μπορεί να προσδιορισθεί καθόσον εξαρτάται από το μέγεθος της κατανάλωσης αυτών. Εκτιμάται πάντως ότι για το έτος 2019 (σε επτάμηνη βάση) και για το έτος 2020 αναμένεται να ανέλθει στο ποσό των 441 εκατ. ευρώ περίπου και 667 εκατ. ευρώ περίπου, αντίστοιχα».
πηγη
κοινωνικό κράτος και επιδόματα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και όχι σε τεμπελόσκυλα που δήθεν δεν βρίσκουν δουλειά νικολιέ... είδες ότι μόλις κούνησες το τρυφερό σου κωλαράκι από την πολυθρόνα βρήκες και δεύτερη δουελιά και μάλιστα καλοπληρωμένη ... συνεπώς δουλειές υπάρχουνε άνθρωποι να δουλέψουνε δεν υπάρχουνε οπότε καλώς και να ψοφήσουνε της πείνας...
τι ειναι αυτο το φορουμ με το κινο που εχεις στο προφιλ ;
οκ.παπαριές ... το είχε κάνει κάποιος εδώ μέσα και μου είπε να του κάνω λίγη διαφήμιση
Κουλης , ο Δρακουμέλ των ιδιωτικών υπαλλήλων
και πολύ καλά θα κάνει να το πεί και να το εφαρμόσει
O Κούλης δεν θα γίνει ποτέ Κυριάκος
Όσο πλησιάζουν οι κάλπες, συριζοπασοκόσκυλα λυσάζουν περισσότερο. Και τα παππούτσα μέσα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Έχει σημασία που φιλοξενείται κανείς, φυσικά. Εγώ δεν φιλοξενήθηκα στο σκάφος του κ. Μαρινάκη ούτε στο Noor1. Ούτε έχω κουμπάρο κάποιον ο οποίος είναι υπόδικος και διωκόμενος για διακίνηση ναρκωτικών κι έχει και επτά εφημερίδες», συμπλήρωσε.
Ο Ηγέτης μας
Αλέξης Τσίπρας για Ευρωεκλογές 2019: Θα είναι ντέρμπι
«Έχω δικαίωμα να κρατήσω, έξω από την πολιτική, τις λίγες στιγμές που έχω με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου»
Ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Alpha, αναφέρθηκε και στην σε πολύ υψηλούς τόνους, συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και τις αναφορές για μέλη των οικογενειών των πολιτικών αρχηγών αλλά και στην επερχόμενη μάχη για τις ευρωεκλογές του 2019.
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «αποτελεί σχέδιο από την πλευρά της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη η αντιπαράθεση. Είναι γραμμή να μην μιλά για την οικονομία γιατί κάθε φορά που έχει κάνει προβλέψεις έχει πέσει έξω»
Στη συνέχει και αναφερόμενος στα σχόλια για τον πατέρα του είπε ότι «αθλιότητα το να αμαυρώνεις τη μνήμη της οικογένειας του πολιτικού σου αντιπάλου, που δεν ήταν δημόσια και αυτό ήταν επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Η κριτική που ασκώ στον υιό Μητσοτάκη είναι για τις πολιτικές επιλογές του και πολλές φορές δεν εμφανίζει τον τρόπο με τον οποίο έχει κάποια εισοδήματα».
«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης στην βουλή μιλώντας με αυτό τον τρόπο για τον πατέρα μου», σημείωσε και συμπλήρωσε «ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός. Η κοινή γνώμη είχε εικόνα γι' αυτόν. Ο δικός μου πατέρας δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο».
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «έχω δικαίωμα να κρατήσω, έξω από την πολιτική, τις λίγες στιγμές που έχω με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου. Δεν αρνήθηκα ποτέ που πήγα, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι»
Για τις διακοπές του σχολίασε ότι «το γεγονός ότι βρέθηκα σε σκάφος συνεργάτιδάς μου είχε δημοσιοποιηθεί στα ΝΕΑ και δεν το διέψευσα γιατί δεν είχα λόγο να το κάνω. Όσο η ΝΔ επιμένει στο ζήτημα αυτό τόσο ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει γιατί το κάνει. Θέλουν να στρέψουν τη συζήτηση στα δευτερεύοντα». Ενώ σημείωσε ότι «οι σύμβουλοί του έχουν οδηγήσει τον κ. Μητσοτάκη σε μια πολιτική χωρίς αρχές. Τον οδήγησαν στη λογική του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ».
«Έχει σημασία που φιλοξενείται κανείς, φυσικά. Εγώ δεν φιλοξενήθηκα στο σκάφος του κ. Μαρινάκη ούτε στο Noor1. Ούτε έχω κουμπάρο κάποιον ο οποίος είναι υπόδικος και διωκόμενος για διακίνηση ναρκωτικών κι έχει και επτά εφημερίδες», συμπλήρωσε.
Τέλος είπε ότι «πείραμα μεταδημοκρατίας αυτό που ζούμε στον τόπο. Και στις 26 του Μάη θα ξέρουμε αν ο ελληνικός λαός αντιδράσει σε αυτό το πείραμα, το οποίο ζήσαμε έντονα τον Ιούλιο του 2015. Όπου όλα τα μέσα ήταν απέναντι αλλά ο λαός άκουσε αυτά που προσπαθούσα να αρθρώσω. Στην μάχη δεν πας για να χάσεις. Πας να κερδίσεις. Τις τελευταίες ημέρες έχει διαμορφωθεί μια δυναμική που δεν είχα δει ούτε το 2015. Θα είναι ντέρμπι οι ευρωεκλογές 2019. Από την μια έχουμε τα επιχειρήματα και από την άλλη το πείραμα της μεταδημοκρατίας».
«Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο τις εθνικές εκλογές να τις κερδίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», σημείωσε και συμπλήρωσε «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 26 του Μάη θα δημιουργήσει μια παταγώδη κατάρρευση της απάτης που έχει προσπαθήσει να στήσει με τα μέσα ενημέρωσης ο κ. Μητσοτάκης περί κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι τα μηνύματα που παίρνω από την ελληνική περιφέρεια».
πηγη
και γιατι ειναι εξω μαστορα καιεχει και 7 εφημεριδες;
Ο ηγετης κυβερναει
ο ηγέτης δεν είναι δικτάτορας δεν αποφασίζει ο ίδιος υπάρχουν δικαστήρια για να κρίνουν και να αποδόσουν ποινές