tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
θα τη πουλαει πακετο με τις κεραλοιφες..Ουτε ο βελοπουλος ρε μαστορα;
Τι θα την κανει την νεα σειρα επιστολων του ιησου;
θα τη πουλαει πακετο με τις κεραλοιφες..Ουτε ο βελοπουλος ρε μαστορα;
Τι θα την κανει την νεα σειρα επιστολων του ιησου;
Θελεις πραγματικα να σου πω τι να την κανει?
Να υπενθυμισουμε βεβαια, οτι οσα κομματα φτασουν το 1,5% δικαιουνται επιχορηγησης απο την ΕΕ
Δεν ξερω ποσοι το γνωριζουν αυτο
Ειναι μια εξηγηση για ποιον λογο κατεβαινει καθε καρυδιας καρυδι
οταν το κομμα μπουρδελιαριδων θα εχει 4,5% να σας δωΝα υπενθυμισουμε βεβαια, οτι οσα κομματα φτασουν το 1,5% δικαιουνται επιχορηγησης απο την ΕΕ
Δεν ξερω ποσοι το γνωριζουν αυτο
Ειναι μια εξηγηση για ποιον λογο κατεβαινει καθε καρυδιας καρυδι
οταν το κομμα μπουρδελιαριδων θα εχει 4,5% να σας δω
Νομιζω ειναι το 10% της συνολικης επιχορηγησης και μοιραζεται αναμεσα στα κομματα που ειτε εχουν μεινει εκτος βουλης στις εθνικες εκλογες ή συμμετείχαν στις ευρωεκλογες και πηραν τουλαχιστον 1,5%Το ξερουμε μαστορα
Το ποσο δεν ξερουμε
Να δω πώς θα εκλεγαμε αρχηγο ομως τύπεοταν το κομμα μπουρδελιαριδων θα εχει 4,5% να σας δω
Νομιζω ειναι το 10% της συνολικης επιχορηγησης και μοιραζεται αναμεσα στα κομματα που ειτε εχουν μεινει εκτος βουλης στις εθνικες εκλογες ή συμμετείχαν στις ευρωεκλογες και πηραν τουλαχιστον 1,5%
Εξαρταται δηλαδη απο το συνολικό ποσο της επιχορηγησης εκεινη τη χρονια και απο το ποσα κομματα δικαιουνται να μοιραστουν το 10% αναλογικα κιολας με την δυναμη τους
Να δω πώς θα εκλεγαμε αρχηγο ομως τύπε
Υποψηφιοι Δημαρχοι, 200 ευρωΞερει κανεις τι πληρωνουνσε παραβολα ολοι αυτοι οι χαραμοφαηδες που θελουν να μας σωσουν;
και μετα σου λεει που βρισκουν τα λεφτα και κανουν συγκεντρωσειςΥποψηφιοι Δημαρχοι, 200 ευρω
Δημοτικοι Συμβουλοι 50 ευρω
Τοπικοι συμβουλοι 10 ευρώ
Περιφερειαρχες και συμβουλοι απο 150
Υποψηφιοι Δημαρχοι, 200 ευρω
Δημοτικοι Συμβουλοι 50 ευρω
Τοπικοι συμβουλοι 10 ευρώ
Περιφερειαρχες και συμβουλοι απο 150
Μισθο παιρνουν μονο οι δημαρχοι, αντιδημαρχοι, περιφερειαρχες και αντιπεριφερειαρχες.Παιρνουν καναν μισθο οταν βγουν; Γιατι αραγε βαζουν τοσοι πολλοι;
Μου θυμίζεις τον Άδωνη που αποκαλεί τους συριζίτες κομμουνιστές :Sλαθος
αυτη ειναι η δευτερη φορα αριστερα μετα το πασοκ του 81
το πασοκ του 81 ηταν πολυ πιο αριστερο απο τον συριζα του 15
πηρε ο λαος 2 φορες το χαπακι
ελπιζουμε να μη χρειαστει και 3η
Δεξιά κι αριστερά ίδια είναι τα αφεντικά τύπε :SΕγω στα @@ μου , τους γράφω κ τους δυο
Αυτοι εχουν την ανάγκη μου σε πολλα μετωπΑ, τεχνικών εργων
Τσακώνεστε μαλακισμενα πρόβατα .. δεν υπαρχει ιδεολογία αριστερά κ δεξιά
Αλλα μονο πολιτικο οικονομικα συμφέροντα
Μαθε λοιπόν άχρηστο υλικό οτι εχουν φυγει δεκάδες αν οχι εκατοντάδες εμαιλ που διαρκώς αναπαράγονται προς τους εργαζόμενους της μοτορ Όιλ να ψηφίσουν
ΣΥΡΙΖΑ !!!
Αυτο που ειπε η Παναγοπουλου ειναι απόλυτα σωστό , δήθεν τσακώνονται ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ , αριστερά δεξιά λες κ ειναι ματς Παναθηναϊκού Ολυμπίακου
Και στ'αρχίδια του σε έχει γραμμένο ο Μητσοτάκης τύπε. Θα σου πει ότι εσύ φταις που βγάζεις μόνο 60 και να ήσουν ικανότερος να βγάζεις περισσότερα.εσυ τους γραφεις στα αρχιδια σου γιατι εισαι τρομπας
εγω δεν τους γραφω στα αρχιδια μου γιατι προτιμουσα να πληρωνω 13% φπα στην εστιαση, να εχω προκαταβολη φορου 50%, η εταιρεια που δουλευω να φορολογειται με 25% και να μην εχω καπιταλ κοντρολ στην τραπεζα που εχω τα λεφτα μου, οπως επι ΝΔ, απο το να πληρωνω φορο 24% στην εστιαση, να εχω προκαταβολη φορου 100%, η εταιρεια που δουλευω να φορολογειται με 29% και να παιρνω 60 ευρω τη μερα επειδη ο τσιπρας επαιζε το πουλι του
καταλαβες;
και στα αρχιδια μου η μοτορ οιλ
Με τη διαφορά ότι στην πρώτη περίπτωση ήταν προσωρινός ενώ στη δεύτερη μόνιμος τύπε :Sο φορος ακινητων (εετηδε) μπηκε επι γιωργακη παπανδρεου με υπουργο οικονομικων τον βενιζελο
ανακοινωθηκε στη δεθ τον σεπτεμβριο του 2011
η πρωτη κυβερνηση που τον εφηρμοσε ηταν η κυβερνηση παπαδημου και την υπογραφη στην υπουργικη αποφαση για τους ορους και τις προυποθεσεις του εχει βαλει ο παντελης οικονομου
μεχρι τωρα ΟΛΟΙ πασοκ
ο σαμαρας απλως αλλαξε τον φορο απο εετηδε σε ενφια και την εισπραξη του απο τη δεη στην εφορια
οσον αφορα στο ποσο 2,5 δις ηταν το εετηδε και 2,6 δις ο ενφια με εισπραξιμοτητα και τα δυο γυρω στα 1,8- 1,9 δις
στο εχω ξαναπει τσονακι οτι δεν μιλας με κανενα συριζονι
οι νεοδημοκρατες γαμαμε