jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Βρε τι γινεται
σοδομα και γομορα
Και τότε γιατί κάνεις χρήση των ευκολιών που σου προσφέρει ο καπιταλισμός?ε βεβαια πως θα σε ελεγχει καλυτερα η παγκοσμιοποιημενη χουντα
πριν απο αυτα μια χαρα ζουσαμε
Και τότε γιατί κάνεις χρήση των ευκολιών που σου προσφέρει ο καπιταλισμός?
Με πιο τρόπο? σε υποχρέωσε κανένας να αγοράζεις αγαθά πέραν των αναγκαίων ή να αγοράσεις αυτοκίνητο ή καλό κινητό?Γιατι με αναγκαζει
Με πιο τρόπο? σε υποχρέωσε κανένας να αγοράζεις αγαθά πέραν των αναγκαίων ή να αγοράσεις αυτοκίνητο ή καλό κινητό?
Πως ακριβώς σε ελέγχουν ρε τζόνυ μέσω της κάρτας? Δηλαδή τι κεφάλαια και τι σπεσιαλ αγορές μπορεί να κάνεις με τα 8-9 κατοστάρικα που παίρνει ο μέσος Έλληνας (κιαν τα παίρνει) και δεν θες το κράτος να σε ελέγχει?Δεν ειχα κινητο ουτε ηθελα αλλα αναγκαστηκα γιατι δεν μπορουσα αλλιως να παραγγειλω καποια πραγματα γιατι το ζητουσαν υποχρεωτικα
Αυτοκινητο ειχα αλλα το πουλησα γιατι δεν το χρειαζομουν εχω την μηχανη μου
Επιπλεον η χουντα πως σε αναγκαζει ας πουμε με τις καρτες σε αναγκαζει να βγαλεις καρτα για να χτιζεις λεει το αφορολογητο και μεσω αυτου σε ελεγχει το κρατος μοναδα της παγκοσμιοποιημενης χουντας αφου πρωτα με το ετσι θελω σε αναγκασε να βαζεις τα χρηματα σου στην τραπεζα
δυνατό επιχείρημα και αντίδραση,Παω να δω καμμια ταινια γιατι θα μας τρελλανετε
Πως ακριβώς σε ελέγχουν ρε τζόνυ μέσω της κάρτας? Δηλαδή τι κεφάλαια και τι σπεσιαλ αγορές μπορεί να κάνεις με τα 8-9 κατοστάρικα που παίρνει ο μέσος Έλληνας (κιαν τα παίρνει) και δεν θες το κράτος να σε ελέγχει?
Δηλαδή δε θες η Τράπεζα να γνωρίζει ότι πας Σκλαβενίτη ή ότι αγοράζεις ΙΚΕΑ?
Ο καπιταλισμός είναι είναι που σου δίνει την ελευθερία να αγοράζεις ότι θέλεις, εαν είχαμε ένα πιο ''σοσιαλιστικό'' σύστημα με τάσεις στραμένες προς τον αδύναμο δεν θα μπορούσες να έχεις μηχανή μέχρι και ο τελευταίος άρρωστος να έχει καλύψει όλα τα φάρμακα του και ο τελευταίος πεινασμένος να μην είναι 40 κιλά κόκκαλα.
δεν το εχω αναγκη το ταληρο σου μωρη ψαροκασελαΈλα να σου δώσω ένα τάληρο ρε λιμασμένε να πας να φας κάνα σουβλάκι που βρωμάει το χνώτο σου από την πείνα.
Αμα αγοράσεις ενα εισιτήριο business για μπαλι και δηλώνεις 10.000 το χρονο τοτε μππρέι να σε τσιμπησουνΠως ακριβώς σε ελέγχουν ρε τζόνυ μέσω της κάρτας? Δηλαδή τι κεφάλαια και τι σπεσιαλ αγορές μπορεί να κάνεις με τα 8-9 κατοστάρικα που παίρνει ο μέσος Έλληνας (κιαν τα παίρνει) και δεν θες το κράτος να σε ελέγχει?
Δηλαδή δε θες η Τράπεζα να γνωρίζει ότι πας Σκλαβενίτη ή ότι αγοράζεις ΙΚΕΑ?
Ο καπιταλισμός είναι είναι που σου δίνει την ελευθερία να αγοράζεις ότι θέλεις, εαν είχαμε ένα πιο ''σοσιαλιστικό'' σύστημα με τάσεις στραμένες προς τον αδύναμο δεν θα μπορούσες να έχεις μηχανή μέχρι και ο τελευταίος άρρωστος να έχει καλύψει όλα τα φάρμακα του και ο τελευταίος πεινασμένος να μην είναι 40 κιλά κόκκαλα.
τυπε το ντιτροιτ ηταν μια από τις πιο ανεπτυγμένες και βιομηχανοποιημένες πολεις των ηπα.ηταν η 5η μεγαλυτερη πολη μεχρι το 1990 των ηπα και ηταν το κεντρο των αμερικανικων αυτοκινητοβιομηχανιών.Αυτή είναι η επιβολή των ηλιθίων.
Το ότι εσύ δεν μπόρεσες να την βρεις σημαίνει πάρα πολλά.
1. Η φωτογραφία είναι από την Γιοκοχάμα και όχι την Χιροσίμα.
3. Ναι, το Ντιτρόϊτ έχει μερικές πολύ υποβαθμισμένες περιοχές αλλά κάθε μεγάλη πόλη έχει.
4. Το Ντιτρόϊτ έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από το 1980 και μετά.
Το να τα συζητήσει κάποιος μαζί σου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Πάντως, αυτή την στιγμή στο Ντιτρόϊτ υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη με οικοδομικά έργα πολλών δισ. δολλαρίων.
εδώ στη νεα υορκη χαρλεμ μπρονξ ηταν τιγκα στα γραφιτι στην αθηνα τους κανει εντυπωση?Μιλας για τα καλλιτεχνικα γκραφιτι που κοσμουν εναν ολοκληρο τοιχο πολυκατοικιας; Αν ναι, συμφωνουμε. Η τον τοιχο ενος σχολειου. Με οργανωμενη θεματολογια. Υπαρχει αυτο. Αυτο που ενοχλει τους ξενους και το σχολιαζουν ΟΛΟΙ, ειναι να προχωραει ο τουριστας που ανεβαζει το βιντεο και να κανει περιπατο στην Αθηνα, και ΠΑΝΤΟΥ να δειχνει γκραφιτι οτι του καπνισει του καθενος, μια μουτζουρα, μια αηδια.
εχω δωρεαν μηνυματα σουργελοΤη βγάζεις με 60 λεπτά το μήνυμα ρε συριζοτρόλ;
Ζητας ΤΩΡΑ εικοσι λεπτα μετα το ποστ μου
Η επομενη συνδεση μου θα ειναι απο Μοσχα
Εκει που μας ελεγες οτι τσαμπα δεν γαμαει κανεις ΑΣΧΕΤΕ
σχεδόν οι μισοι πολιτες του ντιτροιτ το εγκατελειψαν και πηγαν σε γειτονικες μεγαλουπολεις μιας και το ντιτροιτ αντιμετωπιζε υψηλη ανεργια χαμηλα ημερομισθια και υψηλη εγκληματικοτητα.
Εκει που μας ελεγες οτι τσαμπα δεν γαμαει κανεις ΑΣΧΕΤΕ
καταδικαζω την εγχειρηση ανοιχτης κωλοτρυπιδας στην οποια υπεβαλαν γνωστα μελη του μπου τον ακαποειρουλη στις τελευταιες σελιδες
σεβασμο στους μαλακες