midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.287
- Πόντοι
- 3.656
την χήρα ποιος την τρώει τώρα???Κριμα που του κοψαν το κεφαλι του βελουχιωτη θα πηγαινε κι αυτος στο κοτερο
την χήρα ποιος την τρώει τώρα???Κριμα που του κοψαν το κεφαλι του βελουχιωτη θα πηγαινε κι αυτος στο κοτερο
1) Kανενας δεν τον εριξε τον ΓΑΠ, μονος του την κοπανησε σαν την κοτα ενω ηταν αυτοδυναμος, με ψηφο εμπιστοσυνης και δεν μπορουσε να τον ριξει κανεναςΣοφα λογια οπως και το λεφτα υπαρχουν του ηγετη που αν δεν τον ριχνατε και συνεργαζοσασταν οπως οφειλατε στο πρωτο μνημονιο θα ημασταν τωρα κανονικη χωρα
1) Kανενας δεν τον εριξε τον ΓΑΠ, μονος του την κοπανησε σαν την κοτα ενω ηταν αυτοδυναμος, με ψηφο εμπιστοσυνης και δεν μπορουσε να τον ριξει κανενας
2) Συνεργαστηκαμε οσο συνεργαστηκατε κι εσεις το 2008-2009, που οταν ο Καραμανλης ζητουσε συναινεση για να αποφευχθουν τα χειροτερα, εσεις σφυριζατε αδιαφορα
Ηρθε ομως η Νεμεση και ο ΓΑΠ βρεθηκε σπιτι του και το ΠΑΣΟΚ σε μονοψηφιο
Παντα η Υβρις επακολουθειται απο τη Νεμεση
Άλλαξε κασέτα μωρή πόρνη της Πειραιώς γιατί μόνο οι ρείντζερ και οι κένταυροι πιστεύουν τις μαλακίες που λες.
Βλεπω οτι κοπηκε απο το Πρωτοδικειο ο συνδυασμος της Χρυσης Αυγης στην Θεσσαλονικη, αρα ο Ματθαιοπουλος δεν θα ειναι υποψηφιος.
Τι στο καλο, λαθος φτιαξανε την αιτηση υποψηφιοτητας? Ειναι δυνατον?
Ακόμη δεν ψόφησες ρε γλοιώδες σκουπίδι;
Εγω ειμαι χρησιμος ρε
Εσυ πρεπει να ψοφησεις αφου κανεις την σουμα της αργομισθιας του πασοκοδιορισμου σου
Η κινητη και ακινητη περιουσια που αποκτηθηκε με την αργομισθια θα επιστραφει στους φοτολογουμενους που σε ταιζαν
Πριν ψοφησεις θα διατεθουν προς πωληση νεφρα κερατοειδεις ηπαρ και οτι ανταλλακτικο μπορούμε να σου βγαλουμε
Ας φανεις μια φορα χρησιμος και εσυ
Πιο πιθανο ειναι η ΝΔ να εχει ακομα παναθηναικακηδες στην Θεσσαλονίκη
Εγω ειμαι χρησιμος ρε
Εσυ πρεπει να ψοφησεις αφου κανεις την σουμα της αργομισθιας του πασοκοδιορισμου σου
Η κινητη και ακινητη περιουσια που αποκτηθηκε με την αργομισθια θα επιστραφει στους φοτολογουμενους που σε ταιζαν
Πριν ψοφησεις θα διατεθουν προς πωληση νεφρα κερατοειδεις ηπαρ και οτι ανταλλακτικο μπορούμε να σου βγαλουμε
Ας φανεις μια φορα χρησιμος και εσυ
Eγω εγραψα απλως την πραγματικοτηταΆλλαξε κασέτα μωρή πόρνη της Πειραιώς γιατί μόνο οι ρείντζερ και οι κένταυροι πιστεύουν τις μαλακίες που λες.
Eγω εγραψα απλως την πραγματικοτητα
Λυπαμαι αν ειναι επωδυνη για μερικους
Αν θυμασαι, την αλλη φορα που του ειπα παλι οτι ο ΓΑΠ την κοπανησε, για να με αντικρουσει ποσταρισε το αρθρο του Συνταγματος που προβλεπει την αντικατασταση του πρωθυπουργου για λογους υγειαςΆστους να πιστεύουν οτι ο Καραμανλής την κοπάνησε και οτι το ζαβό το έδιωξαν. Όσο συγκρούεται η πραγματικότητα με τις φαντασιώσεις τόσο χειρότερα για τις φαντασιώσεις.
Αν θυμασαι, την αλλη φορα που του ειπα παλι οτι ο ΓΑΠ την κοπανησε, για να με αντικρουσει ποσταρισε το αρθρο του Συνταγματος που προβλεπει την αντικατασταση του πρωθυπουργου για λογους υγειας
Το κακο δεν ειναι οτι ειμαι δικηγοροςεισαι και δικηγορος τρομαρα σου
Αν θυμασαι, την αλλη φορα που του ειπα παλι οτι ο ΓΑΠ την κοπανησε, για να με αντικρουσει ποσταρισε το αρθρο του Συνταγματος που προβλεπει την αντικατασταση του πρωθυπουργου για λογους υγειας
Μην τον τσιγκλας, θα μας βαλει παλι τους διορισμους του ΠαυλοπουλουΔεν έχουν βαρεθεί καν να ποστάρουν ξανά και ξανά τις ίδιες αρλούμπες, δε μπαίνει ειδικά ο Γιάννης στη διαδικασία καν να ψάξει να βρει ένα διαφορετικό, ίσως πιο πειστικό, αφήγημα.
εισαι και δικηγορος τρομαρα σου
Μην τον τσιγκλας, θα μας βαλει παλι τους διορισμους του Παυλοπουλου