Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Δεν έχω κουμπάρο που να διώκεται για ναρκωτικά
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 21:56
[move]
Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Δεν έχω κουμπάρο που να διώκεται για ναρκωτικά
[/move]Ευθεία επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός στη Βουλή.
Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είναι γνωστό σε όλους ότι φιλοξενήθηκα τον Αύγουστο στο σκάφος της συνεργάτιδάς μου. Εάν μου ζητούσατε θα σας έστελνα εγώ φωτογραφίες, έβγαλα και σέλφι με το προσωπικό μου τηλέφωνο.
Βάζετε το παρακράτος σας να υποκλέπτει προσωπικές μου στιγμές. Είναι ντροπή σας. Εγώ δεν έχω κουμπάρο, ούτε ανέβηκα ποτέ στο σκάφος του κυρίου Μαρινάκη που έχει επτά εφημερίδες να τον στηρίζουν και τώρα θέλει και τηλεοπτικό σταθμό ενώ διώκεται για ναρκωτικά.
Αυτός είμαι και αυτός είστε αφού τα θέλετε έτσι. Έχετε μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα. Έρχεστε στο βήμα της Βουλής και διαβάζετε τα άρθρα που γράφουν ΣΤΑ ΝΕΑ και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Αυτή είναι η κατάντια σας. Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μεταφέροντας το επίπεδο της πολιτικής σε επίπεδο Στέφανου Χίου; Συνεχίστε, μας κάνετε δώρο»