barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.156
- Πόντοι
- 5.506
Και κάνει και "σκαφατες" διακοπές...
Προσπαθεί να έχει από κοντά το κεφάλαιο για να ξέρει πως θα το κυνηγήσει. Είναι ένας σύγχρονος πολυμήχανος δούρειος ίππος ο Αλ6ς.
Εσυ ρε Νικολα ως τον Δεκεμβριο του 2017 που ελεγες οτι ο Τσιπρας πρεπει να οδηγηθει στην κρεμαλα, πλενοσουν με χλωρινη πρωτα?τιμή μας να μας βρίζουν άτομα σαν και του λόγου σου
α και μην ξεχάσεις όταν αναφέρεσαι στον συριζα πρώτα θα πλένεσαι με χλωρίνη και μετά θα στέκεσαι προσοχή
Εσυ ρε Νικολα ως τον Δεκεμβριο του 2017 που ελεγες οτι ο Τσιπρας πρεπει να οδηγηθει στην κρεμαλα, πλενοσουν με χλωρινη πρωτα?
Για να μην τα ξεχναμε δηλαδη
Εσυ ρε Νικολα ως τον Δεκεμβριο του 2017 που ελεγες οτι ο Τσιπρας πρεπει να οδηγηθει στην κρεμαλα, πλενοσουν με χλωρινη πρωτα?
Για να μην τα ξεχναμε δηλαδη
δε νομίζω να έβριζα κατα αυτό τον τρόπο
και τα λάθη μου τα έχω παραδεχθεί
και ο συριζα ήταν είναι και θα είναι ανοικτό σε πρώην συντρόφους
Πλύνε εσύ τον πάτο σου πρώτα μωρή ροζ χλέπα γιατί ο Τσιπρίνιο και τα τσιράκια του σαν εσένα θα φάτε πούτσα αράπικη στις επόμενες εκλογές.
Μωρε ακριβως την λεξη "κρεμαλα" ελεγες, μην καθομαι τωρα να ψαχνωδε νομίζω να έβριζα κατα αυτό τον τρόπο
Νικόλα εχω πονταρει Συριζα πανω απο 23,50% στις ευρωεκλογες, πώς το βλεπεις?ελπίζω εσύ πάλι να μην χαθείς μετά τις εκλογές 20 μέρες δεν αργούν
εκεί θα βγάλεις συμπεράσματα
εμ πως μαλακες ειναι να χασουν τις ψηφους? και πρωην χρυσαυγιτης να εισαι παλυ ανοιχτοί θα ητανε...δε νομίζω να έβριζα κατα αυτό τον τρόπο
Μωρε ακριβως την λεξη "κρεμαλα" ελεγες, μην καθομαι τωρα να ψαχνω
Παντως αποδεχομαι την δηλωση σου οτι εχεις μεταβαλει αποψη και εκανες λαθος
Ο Συριζα φυσικα ειναι ανοικτος, εδω ειναι ανοικτος σε πασόκους, ακροδεξιους και καθε καρυδιας καρυδι, εσενα που εισαι εκ των θεμελιων του κομματος θα αφηναν εκτός?
Οπως η Κουντουρά και η Παπακωστα ας πουμεο σύριζα είναι ανοικτός για τον οποιονδήποτε που ενστερνίζεται τις αρχές και στις αξίες του μαρξισμού του προοδευτικών ιδεών του κοινωνικού κράτους της ισότητας της αλληλεγγύης της δημοκρατίας
νομίζω ότι η κρεμάλα δεν είναι σαν τις λέξεις που ξεστομίζει px
σαφώς έκανα λάθος τον αύγουστο του 2015 και το παραδέχομαι ο ηγέτης έφτιαξε κοινωνικό κράτος με αποδείξεις
ο σύριζα είναι ανοικτός για τον οποιονδήποτε που ενστερνίζεται τις αρχές και στις αξίες του μαρξισμού του προοδευτικών ιδεών του κοινωνικού κράτους της ισότητας της αλληλεγγύης της δημοκρατίας
Νικόλα εχω πονταρει Συριζα πανω απο 23,50% στις ευρωεκλογες, πώς το βλεπεις?
Εισαι υπερ της λιγοτερης φορολογιας τύπε? Εισαι δεξιος?Ποιο κοινωνικο κρατος ρε ηλιθιε;
Ληστευει τον κοσμο και πεταει τα ψιχουλα απο το καρβελι
Οπως η Κουντουρά και η Παπακωστα ας πουμε
:Sναι σαφώς
μέσα είσαι σίγουρα
δεν γίνεται από το 36% το 2015
να πέσει κάτω από 25% το 2019
πληροφορίες λένε ότι η αποχή θα είναι πολυ μεγάλη αυτό ευνοεί τα κόμματα το δικομματισμού να ξέρεις όσο αφορά τα ποσοστά
70% τουλαχιστον,ενα 30% θα ψηφισει και το 20% θα ειναι κομματοσκυλα που θα μοιραστουν σε εαμοβουλγαρους ,κουλη,κλεφτοπασοκπληροφορίες λένε ότι η αποχή θα είναι πολυ μεγάλη αυτό ευνοεί τα κόμματα το δικομματισμού να ξέρεις όσο αφορά τα ποσοστά