Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.153
- Πόντοι
- 1.686
Αυτός πλούσιος ήταν δεν νομίζω να μπήκε για να βγάλει και άλλα φράγκα ψώνιο είναι που θέλει αξιώματα και εξουσία
+ 1000
Αυτός πλούσιος ήταν δεν νομίζω να μπήκε για να βγάλει και άλλα φράγκα ψώνιο είναι που θέλει αξιώματα και εξουσία
Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν υποτιμάει τη σημασία των νόμων και του νομικού συστήματος στην κοινωνία και ανθρώπινη εξέλιξη, αλλά δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία core επιστημών όπως φυσική, χημεία κλπ διότι καμία αρχή της νομικής δεν είναι απτή και δεν μπορεί να αποδειχτεί.
Σίγουρα υπάρχει τεράστια λογική από πίσω (και φυσικά συμφωνώ με την μαζική πλειοψηφία των νόμων), αλλά είναι όλα ανθρώπινες επινοήσεις. Τρανό παράδειγμα η συνεχής διαμάχη για την θανατική ποινή - δεν υπάρχει κάποια θεμελίωδης και αδιαμφισβήτητη απόδειξη για το αν είναι σωστή η όχι.
Αντίθετα, οι νόμοι της φυσικής, χημείας, βιολογίας κλπ είναι στη φύση και η δουλειά του ανθρώπου και των πραγματικών επιστημόνων είναι να ανακαλύψουν τη μια και μοναδική αλήθεια που δε χωράει αμφισβήτηση διότι αποδρεικνυεται με πειράματα και νούμερα.
Δεν γινεταιΕνα τηλεφωνο απο το θειο Σαμ κι ενα απο το Βερολινο και Κουλης και Αλεξης θα βαλουν στην ακρη τις διαφορες τους για το "καλο της πατριδας"
Φύγε από δω ρε χουντοβρυκόλακα μη σου χώσω κάνα μάτσο σκόρδα στον πάτο και σε εξαφανίσω.
Το πασοκ θα χρειαστει λαδακι οχι ΛαδακηΤο ΠΑΣΟΚ πως το κρίνεις Λαδάκη ?
Σώζεται ? ποσοστό ? εντός-εκτός βουλής ?
Με κανεναν δεν θα συγκυβερνησει η ΝΔ.
Το πασοκ θα χρειαστει λαδακι οχι Λαδακη
Τί είναι επιστήμη κατά τη γνώμη σου;Διάβασε Μαθηματικά, Φυσική, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές
Μάθε τι είναι Επιστήμη, και μετά να μιλάς !
Το πρόβλημα των κοινωνιών είναι ότι
στην εξουσία είναι πολλοί νομικοί
που είναι άσχετοι από την επιστημονική σκέψη.
Τί είναι επιστήμη κατά τη γνώμη σου;
Η απόλυτη υποκρισία και ψευτιά εκ μέρους του γιατί κανένας πολιτικός δεν δεσμεύεται για λύση στο ζήτημα της εγκληματικότητας του κέντρου εδώ είμαστε να δείτε ακόμα και δήμαρχος αν βγει τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει όπως ακριβώς είναι τώρα που μιλάμε τα Εξάρχεια έτσι θα παραμείνουν ναρκωτικά βρωμιά παρανομία δήθεν αυτοδιαχειριζομενοι χωροι και η ζωή συνεχίζεται,η πλατεία Κολωνακίου και πέριξ να παραμείνει καθαρή και εντάξει όλους τους άλλους σας έχω γραμμένους.Ποιος έχει τα αρχιδια να πει ωραία κύριοι μπάτσοι σας λύνω τα χέρια θέλω μέσα σε ένα μήνα να καθαριστεί όλη η περιοχή των Εξαρχείων με κάθε κόστος θέλω κλούβα πάνω στην πλατεία αλλά είναι άλλες οι σκοπιμότητες είναι συνειδητή επιλογή της πολιτείας να εκτονωθεί ένα κομμάτι εκεί στα Εξάρχεια όλα τα άλλα είναι λογιαΣοκ και δεος διαβαζω, καταλαβα
Εσεις δεν ξερω πότε θα αντιληφθειτε οτι δεν χρειαζεται σοκ και δεος στην πολιτικη αλλά πεντε στοιχειωδη πραγματα και συνεπεια
Και μονο που ο Μπακογιαννης ειπε τοτε στη συγκεντρωση των εξαρχειωτων προς τους απλυτους "σας εχω γραμμενους" αξιζει να παρει 60%
Η απόλυτη υποκρισία και ψευτιά εκ μέρους του γιατί κανένας πολιτικός δεν δεσμεύεται για λύση στο ζήτημα της εγκληματικότητας του κέντρου εδώ είμαστε να δείτε ακόμα και δήμαρχος αν βγει τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει όπως ακριβώς είναι τώρα που μιλάμε τα Εξάρχεια έτσι θα παραμείνουν ναρκωτικά βρωμιά παρανομία δήθεν αυτοδιαχειριζομενοι χωροι και η ζωή συνεχίζεται,η πλατεία Κολωνακίου και πέριξ να παραμείνει καθαρή και εντάξει όλους τους άλλους σας έχω γραμμένους.Ποιος έχει τα αρχιδια να πει ωραία κύριοι μπάτσοι σας λύνω τα χέρια θέλω μέσα σε ένα μήνα να καθαριστεί όλη η περιοχή των Εξαρχείων με κάθε κόστος θέλω κλούβα πάνω στην πλατεία αλλά είναι άλλες οι σκοπιμότητες είναι συνειδητή επιλογή της πολιτείας να εκτονωθεί ένα κομμάτι εκεί στα Εξάρχεια όλα τα άλλα είναι λογια
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ
Οι μούτζες μπαίνουν στο νέο ΚΟΚ – Θα θεωρούνται παράβαση
Ο υπουργός Μεταφορών και υποδομών που συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των θεσμών εξήγησε ότι ο νέος ΚΟΚ δεν είνα μνημονιακή υποχρέωση και δεν συζητήθηκε με την τρόικα.
Σημείωσε ωστόσο ότι θα δημιουργηθεί Ενιαία Βάση Δεδομένων για οχήματα (με στοιχεία από Δημόσιας Τάξης, ΑΑΔΕ, Μεταφορών) και Βάση Δεδομένων για Οδηγούς, οι οποίες θα διασταυρώνονται και θα «επικοινωνούν» μεταξύ τους.
Τότε λοιπόν αφού δεν είναι δουλειά του η εγκληματικότητα να πάψει να υπόσχεται ότι θα λύσει τα θέματα αυτά και καλύτερα να το βουλώσει ο παλιό υποκριτής και αυτός όπως και οι άλλοι περπατησε ποτέ στην Αχαρνών στη Βάθης στην Ομόνοια στην Σωκράτους στην Μάρνη στην Χαλκοκονδύλη στην πιάτσα της Αριστοτέλους με τις πουτανες τα πρεζόνια όλο κάτι σικε σκηνικά έχει το σθένος και την ελάχιστη πολιτική ευθιξία να δέσμευτει τώρα ενώπιον των Αθηναίων ότι αν μέσα σε δύο χρόνια δεν αλλάξει τίποτα στην Αθήνα θα παραιτηθεί,αν λοιπόν δεν μπορεί και δεν είναι στις αρμοδιότητες του η παραβατικότητα να το πει αλλά να δείτε ότι αφού φυσικά θα αποτύχει γιατί Αθήνα δεν είναι κάτω Ραχούλα θα λέει ότι ο Δήμος δεν έχει τα μέσα να αντιμετωπίσει.τι δουλεια εχει ο δημαρχος με την εγκληματικοτητα? να παρει το καριοφιλι ν'αρχισει να λιανιζει, η να αρχισει τις απελασεις?Δε δινει ο δημαρχος εντολες στους μπατσους, ο πρωθυπουργος δινει, μεσω του υπουργειου προστασιας του πολιτη. Ο δημαρχος ουτε κλουβες στηνει, ουτε τιποτα. Αντε καμια κληση για παρανομη σταθμευση, για τιποτα τραπεζακια στο πεζοδρομιο, μεχρι εκει.
αυτα ειναι θεματα της πολιτειας οχι της τοπικης αυτοδιοικησης.
Ναι παικτη μου...Εσυ δημοσιος υπαλληλος να φανταστω?απο τους αγανακτισμενους και συ μαστορα;
ρωσικη ρουλετα απο εδω και περα ο κυριακος η η διαφορα θα ειναι πανω απο 10% για να "διορισει οπουδηποτε" την ντοραΝτόρα κατά Κυριάκου: Του χρεώνει εμμέσως το «κόψιμο» της για γ.γ. του Συμβουλίου της Ευρώπης, λόγω «Μακεδονικού»