kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.077
- Πόντοι
- 6.256
Μνημόνια είχαμε και πριν το 2010, όσοι δεν ηταν πασοκ και νδ.Μνημονια μεχρι να σβησει ο Ηλιος , δεν καταλαβαινουμε αλλιως sorry!!!
Μνημόνια είχαμε και πριν το 2010, όσοι δεν ηταν πασοκ και νδ.
Ποιός τη γαμάει τη Φώφη,
Εγώ κάθε χρόνο πίνω στην υγειά μας στο αγαπημένο μου ποτήρι
Ποιοι δεν ηταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πριν το 2010?Μνημόνια είχαμε και πριν το 2010, όσοι δεν ηταν πασοκ και νδ.
Για ποιο λογο ειναι προτυπα προς μιμηση τα καραγκιοζιλικια των αριστερων?Αυτο εγω δε το καταλαβαινω. Δε καταλαβαινω γιατι μπορει ο υπουργος Πολακης να εχει καδρο στο γραφειο του τον Αρη Βελουχιωτη η στην ΕΡΤ τωρα που δειχνει παλιες συγκεντρωσεις της Ενωμενης Αριστερας, απο κατω να εχουν τη μουρη του Αρη, και να μην εχω δει πουθενα ΝΔκρατη με πορτρετο του Ζερβα. Δε καταλαβαινω γιατι μπορει η κοσμοπολιτικη, κοσμογυρισμενη Μπετυ, η Αριστερη να επισκεπτεται για συμπαρασταση τη μανα Φυσσα, και να μη το κανει αυριο η Μαρεβα οταν ο Μητσοτακης ειναι πρωθυπουργος, να επισκεφθει τους γονεις των δυο παιδιων.
Δεν εχουμε πει οτι οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι?
Υπήρχαν, όσοι δε σέρνονταν πίσω απ τα κόμματα εξουσίας για το παραμικρό.Ποιοι δεν ηταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πριν το 2010?
Οι κομμουνιστες?
Γιατι αλλοι δεν υπηρχαν.
δεν εννοούσα εσένα που αμέσως πετάχτηκες,εσύ βγαζεις τιμια το ψωμι σου ξαλαφρωνοντας πακιστανους και δεν ενοχλείςΦάε σκατά μωρή πουτάνα της Ουρανίας.
ο τζεφρι πηρε και βραβειο,το γερομεθυστακα τον σαβουρογαμη χεσμενο τον ειχαν οι ξενοι,μάλλον αντιθετα τα λέςΣτο καναλι της Βουλης ειχε ντοκυμαντερ <Ο Ανδρεας Παπανδρεου στις Η.Π.Α.>. Νεαρος σχετικα Ανδρεας Παπανδρεου κατα τη διαρκεια της Χουντας στην Αμερικη, μιλαει σε αμφιθεατρα πανεπιστημιων και ο κοσμος τον καταχειροκροτει και τον θαυμαζει, συνανταται με Αμερικανους γερουσιαστες και πολιτικους που τον ακουν με προσοχη αφου ειναι καλα διαβασμενος με στερεα επιχειρηματα και γενικα εχει ορθο λογο με τελεια αγγλικα, ανεση και ευχερεια στο λογο, ευφραδεια, μυαλο ξυραφι. Το ακριβως αντιθετο απο τον Γιωργο Παπανδρεου δηλαδη.
Ειδες το ντοκυμαντερ; Εγω θυμαμαι τον Μπιλ Κλιντον οταν ειχε συναντηθει με τον Ανδρεα Παπανδρεου να του λεει πως γνωριζει οτι οταν ηταν καθηγητης στις Η.Π.Α. ειχε κυρος και μιλαγαν με καλα λογια για εκεινον. Δεν ηξερα κατι αλλο για τον Ανδρεα στην Αμερικη, σημερα ειδα κιολας με εικονα απο τη παραμονη του εκει.ο τζεφρι πηρε και βραβειο,το γερομεθυστακα τον σαβουρογαμη χεσμενο τον ειχαν οι ξενοι,μάλλον αντιθετα τα λές
ο Μπιλ ηταν σπουδαιος διπλωματης,μεχρι και για τον Τσιπρα ειχε καλο λόγο,μονο τη χιλαρι δε καταφερε να βγάλει πρόεδροΕιδες το ντοκυμαντερ; Εγω θυμαμαι τον Μπιλ Κλιντον οταν ειχε συναντηθει με τον Ανδρεα Παπανδρεου να του λεει πως γνωριζει οτι οταν ηταν καθηγητης στις Η.Π.Α. ειχε κυρος και μιλαγαν με καλα λογια για εκεινον. Δεν ηξερα κατι αλλο για τον Ανδρεα στην Αμερικη, σημερα ειδα κιολας με εικονα απο τη παραμονη του εκει.
αυτό που συμβαινει στην ελλαδα δεν μπορω να το καταλαβω,οποιος είναι καθηγητης στο εξωτερικο δια μαγειας πολιτικοποιείται στην ελλαδα.Στο καναλι της Βουλης ειχε ντοκυμαντερ <Ο Ανδρεας Παπανδρεου στις Η.Π.Α.>. Νεαρος σχετικα Ανδρεας Παπανδρεου κατα τη διαρκεια της Χουντας στην Αμερικη, μιλαει σε αμφιθεατρα πανεπιστημιων και ο κοσμος τον καταχειροκροτει και τον θαυμαζει, συνανταται με Αμερικανους γερουσιαστες και πολιτικους που τον ακουν με προσοχη αφου ειναι καλα διαβασμενος με στερεα επιχειρηματα και γενικα εχει ορθο λογο με τελεια αγγλικα, ανεση και ευχερεια στο λογο, ευφραδεια, μυαλο ξυραφι. Το ακριβως αντιθετο απο τον Γιωργο Παπανδρεου δηλαδη.