jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
εθνικομπολσεβικος μαζι με τον Ιφικρατη Αμυρα
ανταρτης πολεων;
Ρε μαλάκα έλεος. Ίδια είναι η κουμπαριά με τον Μαρινάκη και ίδια με τον Μήτσο τον χασάπη της γειτονιάς; Σύνελθε ρε παπάρα.Ω ρε συ, κουράζετε απίστευτα. ΑΝ και ΘΑ και ΙΣΩΣ και ΓΙΑΤΙ, ενώ έχετε μπροστά σας τους εγκληματίες του συριζα. Έλεος πια.
Ο κουμπάρος της αδερφής μου δεν είναι συγγενής μου.
Οι πολιτικοί έχουν κάνει άπειρες κουμπαριές, από τους πρωθυπουργούς μέχρι τον τελευταίο κοινοτάρχη.
Προφανώς και γνωρίζονται και πιθανώς έχουν βρεθεί 5-10 φορές το χρόνο είτε σε οικογενειακές στιγμές ή ακόμα και σε πολιτικές.
Αυτό δεν είναι διαπλοκή.
Ο Μαρινάκης στήριξε λυσσαλέα και τη Δούρου για περιφερειάρχη.
Σήμερα αποκάλυψε και τις χάρες που του ζητούσαν για τις τηλεοπτικές άδειες.
Οι επιχειρήσεις ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ του Μαρινάκη είναι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Αν δεν καταλαβαίνετε το σανό και τον αντιπερισπασμό που σας σερβίρουν, δικαίωμά σας.
μαυρος κρινος κι ετσι ;εθνικομπολσεβικος μαζι με τον Ιφικρατη Αμυρα
εδω δε κολλησες εσυ που εχει χυσει τη σαπια κωλοτρυπιδα σου ολη η αφρικη και η ασιαΑκόμη να κολλήσεις AIDS και να ψοφήσεις μωρή χουντολούγκρα;
ρε τζχονυ,εκτος απο πασοκος εισαι και τερμα βλάκας,σε τρωει ο κωλος σου να σε μπουζουριασουν πάλι ανωμαλε κλεφτοπασοκο
![]()
Καλοί μαλάκες είστε και οι δυο σας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέτοιος σκατοπουστας είναι? Και κάθομαι και του μιλάω? Γαμας παιδάκια ρε μουλε?
Γαμω την Αλβανία σου τριμαλακα, η Ελλάδα φταίει που δεν σας εξαφάνισε απτό χάρτη όταν μπορούσε...
αυτο καταλαβες εσυ;
απο ποιον απο τον ποπ κορν που παιρνει ματι στα δημοτικα η απο τον μουτσο που του αρεσουν οι λολιτες;
καλος τρομπας εισαι και συ
Αυτός που λες μούτσο είναι 1000 φορές πιο αξιόπιστος από σένα και το γνωρίζω.
Την επόμενη φορά που θα γράψεις εδώ μέσα απόψεις η εμπειρίες για σεξουαλικη επαφή με κοπέλα κάτω των 18 θα σου γαμησω ότι έχεις αγαμητο.
Εάν δεν έγινε κατανοητό ξαναγραψε για παιδεραστία και αν δεν δεις μουνοπανο τον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ θα κάνω τα πτυχία μου προσαναμα για το τζάκι...
τραγικο..Αυτός που λες μούτσο είναι 1000 φορές πιο αξιόπιστος από σένα και το γνωρίζω.
Την επόμενη φορά που θα γράψεις εδώ μέσα απόψεις η εμπειρίες για σεξουαλικη επαφή με κοπέλα κάτω των 18 θα σου γαμησω ότι έχεις αγαμητο.
Εάν δεν έγινε κατανοητό ξαναγραψε για παιδεραστία και αν δεν δεις μουνοπανο τον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ θα κάνω τα πτυχία μου προσαναμα για το τζάκι...
[URL unfurl="true"]http://www.4moms.gr/2012-09-24/έφηβοι-σεξουαλική-ζωή/[/code[/URL]]
Μετα απο ενδελεχη αναλυση των επεισοδίων, βαζω σειρα προτιμησης για μενα:
-Λολιτα ξεκωλακι να με φτιαχνει
.Μιλαμε αν δεις τα πιτσιρικια στα δημοτικα θα παθεις πλακα!Μικρα ρωσσιδακια στην ουσια ειναι που μιλανε τελεια ελληνικα!!
επειδη επαναλαμβανω εισαι τρομπας παρε αυτο και μετα πηγαινε για πατσα
Έφηβοι & σεξουαλική ζωή
Ποια θεωρείται η καλύτερη ηλικία έναρξης της σεξουαλικής ζωής στο κορίτσι;
Η σεξουαλική αφύπνιση στη γυναίκα ξεκινά στην ηλικία 12 -14 χρόνων με τον ερχομό της έμμηνου ρύσης όπου στην περίοδο αυτή το σεξουαλικό ένστικτο δίνει πιο έντονα το παρόν του ενώ η ηδονή, οι φαντασιώσεις και οι διεγέρσεις παίρνουν πιο ουσιαστικό χαρακτήρα.
Δρ. Θάνος Ασκητής
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://www.4moms.gr/2012-09-24/έφηβοι-σεξουαλική-ζωή/[/code[/URL]] [/quote] Εσένα σου αρέσει να γαμας ανήλικα? Απλά και καθαρά. Απαντα ρε πουστογεννημα?
Εσένα σου αρέσει να γαμας ανήλικα?
Απλά και καθαρά.
Απαντα ρε πουστογεννημα?
ηλιου φαεινοτερονΕσένα σου αρέσει να γαμας ανήλικα?
Απλά και καθαρά.
Απαντα ρε πουστογεννημα?
Φίλε Geor78
Στον ελληνικό ποινικό κώδικα, από το 1930
εδώ και 90 χρόνια,
επιτρέπεται συναινετική σεξουαλική επαφή
με πρόσωπα 15 ετών και άνω.
Το όριο είναι 15, όχι 18
![]()
Ηλικία συναίνεσης σε σεξουαλική επαφή στην Ευρώπη - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Η ηλικία της συναίνεσης στην Ελλάδα είναι 15
Η γενική διάταξη για την ηλικία συγκατάθεσης στην Ελλάδα είναι 15, όπως ορίζεται στο άρθρο 339, καθώς και στα άρθρα 337, 348B του ελληνικού ποινικού κώδικα. Το 2015, μαζί με τη νομιμοποίηση των συμφωνητικών συμβίωσης του ίδιου φύλου, το άρθρο 347, το οποίο προέβλεπε μια περαιτέρω απαγόρευση για αποπλάνηση άνδρα κάτω των 17 ετών αν ο δράστης είναι ενήλικος άνδρας, καταργήθηκε, εξισώνοντας έτσι την ηλικία συγκατάθεσης για ομοφυλοφιλικές πράξεις.
επειδη εισαι τρομπας ξαναεπαναλαμβανω και θρασυς γιατι το πουστογεννημα παει σε αλλο επιπεδο θρασυτητας και εξυβρισης
Παρε και αυτο