alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσεις ριξατε τον Σαμαρα, μην τρελαθουμε κιολαςΕτσι κανανε και οι δικοί σου και ρίξανε το Σαμαρα μια ωρα νωρίτερα.
Εσεις ριξατε τον Σαμαρα, μην τρελαθουμε κιολαςΕτσι κανανε και οι δικοί σου και ρίξανε το Σαμαρα μια ωρα νωρίτερα.
Τα εχουμε πει χιλιες φορες
Ο Μητσοτακης ειναι ο μονος πρωθυπουργος
Ποσοι απο μας πηγαν στο συριζα και ποσοι απο τη ΝΔΕσεις ριξατε τον Σαμαρα, μην τρελαθουμε κιολας
Θελεις να μην γινει? Οκ να το δεχθω. Ακομη χειροτερα. Ειναι ο μονος που του ασκειται κριτικη ως πρωθυπουργος ενω δεν θα γινει ποτέ.ποτε εγινε ρε μαστορα;
Για την ψηφοφορια για εκλογη Προεδρου Δημοκρατιας μιλαωΠοσοι απο μας πηγαν στο συριζα και ποσοι απο τη ΝΔ
Δυστυχως δεν ειναι πολυ λιγοι.Τελικα υπαρχει πολλη παρανοια. Ευτυχως ειστε λιγοι και γραφικοι εσεις οι «γνησιοι».
εν τω μεταξύ αυτά τα βλακομουτρα που στηρίζουν Κούλη και εύκολα υιοθετούν τις καταγγελίες εναντίον του Καραμανλή ενορχηστρωμένες από νεοταξιτες και κλεφτοπασοκους δε καταλαβαίνουν πόσο πολιτικά μακριά έβλεπε ο Καραμανλής με την απόπειρα προσέγγισης της Ρωσίας για το καλό πρώτα της ελληνικής δεξιάς και μετά της χώραςΚαι ποιος θα φταίει η ΧΑ και ο Βελοπουλος?
Για θυμισου Καραμανλή - ΓΑΠ. Με ποιον γέλαγανε περισσότερο?
ναι και άλλες χίλιες δεν θα κουραστείς να λες την ίδια μαλακια και να μην κατανοείς ότι η "λύσσα"για τον Κούλη προέρχεται από το κατόρθωμα του να είναι ο μόνος πολιτικός της δεξιάς που δεν μπορεί να ρίξει αυτή τη συμμορία των μισελληνωνΤα εχουμε πει χιλιες φορες
Ο Μητσοτακης ειναι ο μονος πρωθυπουργος στον οποιο ασκειται κριτικη για το εργο του πριν αναλαβει ακομη
"Γνησιοι Δεξιοι" τύπε, τετοια λυσσα κατα του Μητσοτακη ούτε στους ακροαριστερους δεν την βρισκεις
Κι εγω για τον εσωτερικό πόλεμο απο τους γαλαζιους μητσοτακομειμαμαρακογλυφτες.Για την ψηφοφορια για εκλογη Προεδρου Δημοκρατιας μιλαω
Να τον ψηφισετε να παρει 45% να τους συντριψειναι και άλλες χίλιες δεν θα κουραστείς να λες την ίδια μαλακια και να μην κατανοείς ότι η "λύσσα"για τον Κούλη προέρχεται από το κατόρθωμα του να είναι ο μόνος πολιτικός της δεξιάς που δεν μπορεί να ρίξει αυτή τη συμμορία των μισελληνων
Για πες 1.Τυπε, δεν εισαι πολυ με τα καλα σου, ε;
Θελεις να μην γινει? Οκ να το δεχθω.
Ακομη χειροτερα. Ειναι ο μονος που του ασκειται κριτικη ως πρωθυπουργος ενω δεν θα γινει ποτέ.
Καλυτερα?
Να σου πω κατι ρε φιλε?Κι εγω για τον εσωτερικό πόλεμο απο τους γαλαζιους μητσοτακομειμαμαρακογλυφτες.
Σκέψου επίσης τι πανικός θα γινει στη ΝΔ αμα χασει τις εκλογες.
Στο συριζα αντίθετως δεν θα κουνηθει μυγα.
και φυσικα δεν θελω να γινει θεωρω οτι ειναι το αλλο εγω του ζαβου
γιατι ο αρχηγος της αξ.αν. δεν υποκειται σε κριτικη; Εχει το αλαθητο; Τι εκανε απο το 16 που εκλεχθηκε για να αποτρεψει την κυβερνηση;
ΤΙΠΟΤΑ
Εδω εχεις ενα δικιο αλλα μην υπερβαλλεις.Να τον ψηφισετε να παρει 45% να τους συντριψει
Εμ δεν τον ψηφιζετε, εμ εχετε και αποψη για το οτι δεν μπορει να τους ριξει
Πώς να τους ριξει δηλαδη ρε παλικαρι?
Κινημα να κανει? Τι να κανει δηλαδη?
Τωρα εχουμε εκλογες, τωρα θα τους ριξει. Χωρις τη συμμετοχη σας βεβαια. Εσεις στον αγωνα κατα των νεοκομμουνιστων θα ειστε παλι αποντες .
Κι εδω εχεις ενα δικιοΝα σου πω κατι ρε φιλε?
Να τις χασει τις εκλογες.
Δεν μας αξιζει τιποτα καλυτερο απο τον αμορφωτο που μας κυβερναει.
Να τις χασει.
Αυτοι μας αξιζουν, αυτοι να μας κυβερνανε. Σας βαρεθηκα.
Σε αυτον μαλλον δεν μιλησες για σκατα σκετα και για σκατα με φραουλεςΕδω εχεις ενα δικιο αλλα μην υπερβαλλεις.
Σκεψου κι εναν γνωστό μου που κατεβαίνει υποψηφιος με τη ΝΔ, τον ρωτησα τι θα κανει η ΝΔ και μου είπε :
-οτι και να κανει απο αυτους εδω κατι καλύτερο θα κανει.
Λογικη απάντηση μπορω να πω χωρίς σαλτσες και μαλακιες.
Γι αυτο τον ρωτησα γιατι αμα μου ελεγε μαλακιες σαν αυτες που λενε στην τηλεόραση θα του απαντουσα αναλογως.Σε αυτον μαλλον δεν μιλησες για σκατα σκετα και για σκατα με φραουλες
Μονο σε μενα τα λες για να πηγαινει η πιεση μου εικοσι
Εδω εχεις ενα δικιο αλλα μην υπερβαλλεις.
Σκεψου κι εναν γνωστό μου που κατεβαίνει υποψηφιος με τη ΝΔ, τον ρωτησα τι θα κανει η ΝΔ και μου είπε :
-οτι και να κανει απο αυτους εδω κατι καλύτερο θα κανει.
Λογικη απάντηση μπορω να πω χωρίς σαλτσες και μαλακιες.