alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Συριζα και Χρυση Αυγη πολυ περισσοτερο απο το πανελληνιο ποσοστο τους.Η νεολαία τί βλέπεις να ψηφίζει;
Συριζα και Χρυση Αυγη πολυ περισσοτερο απο το πανελληνιο ποσοστο τους.Η νεολαία τί βλέπεις να ψηφίζει;
Τύπε, δίκιο έχεις (έτσι πρέπει να σου λέμε) αλλά:
1. Τo swap ήταν με την Goldman Sachs.
2. Κυπριακό swap δεν υπήρξε.
3. Η Εθνική το αγόρασε το 2008 επί κυβέρνησης Καραμανλή.
4. Όταν η Εθνική το ακύρωσε πριν από λίγους μήνες, τον Φεβρουάριο, αποκαλύφθηκε ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα έχει όφελος 700 εκατομμύρια που θα πάνε στην απομείωση του χρέους και η Εθνική 110 εκατομμύρια για μερικά χρόνια.
www.cnn.gr/oikonomia/story/165818/telos-to-amartolo-swap-tis-goldman-sachs-poso-meionetai-to-xreos-kai-posa-kerdizei-i-ethniki]Τέλος το «αμαρτωλό» swap της Goldman Sachs: Πόσο μειώνεται το χρέος και πόσα κερδίζει η Εθνική[/url]
5. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το swap από άποψη χρήσης του για την είσοδο στο Ευρώ:
Eurostat: «Κανένα απολύτως πρόβληµα δεν υπάρχει µε τα ελληνικά swaps»
Όσο για τον σύντροφο Στρως Καν.
Ναι, ναι, του φύτεψαν οι Αμερικάνοι την καμαριέρα και μετά έβαλαν στην θέση του την Λαγκάρντ.........
Υ.Γ. Κάτι μου θυμίζεις, αλλά βαριέμαι να το ψάξω....
Η νεολαία τί βλέπεις να ψηφίζει;
Γράψε και κάτι αξιόλογο βρε κακομοίρη...
Κατ' αρχην δεν ειπε ποτέ "τελος". Αντιθετα ακομη και το 2001 αναφεροταν στην Βουλη για το θεμα και ειχε παει νομιζω και ενα διαβατηριο ενος ρωσου που του ανακαλεσαν την ιθαγενεια. Αρα ηθελε και πολυ μαλιστα να το αναδειξει ως ζητημα, αλλά προφανως τα στοιχεια που ειχε μαζεψει δεν δικαιολογουσαν "νοθεια" που μαλιστα ειχε αλλαξει και το αποτελεσμα.
Παντως για να σου πω την αληθεια, το 2000 κι εγω τελευταια στιγμη πανω στην καλπη ΠΑΣΟΚ ψηφισα
Δεν λέω για τα swaps της goldman sacks.
Διάβαζε τι γράφω. Γενικά αυτά που γράφεις είναι ανακρίβειες. Πήγες θα μπορούσα να βάλω και εγώ. Δεν αποδεικνύει η πένα του κάθε κονδυλοφορου ποια πλευρά της ιστορίας ειναι η αληθινή αλλά η ίδια η ιστορία εμφανίζει την αλήθεια με γεγονότα.
Συριζα και Χρυση Αυγη πολυ περισσοτερο απο το πανελληνιο ποσοστο τους.
Α καλά.....
Για ποια swaps λες δηλαδή;;;;;;
(Τι ρωτάω βραδιάτικα... )
Και τους εσωσε ο παπακωνσταντινου...ειχε κανει κατι swap με deutsche bank ~ 600 μυρια ο Σημιτης για να πληρωσουν τα απατσι, λογικα γιαυτο μιλαει
Τα κοριτσακια που βρισκουν τον Τσιπρα γλυκουλη, τα πουστακια που νιωθουν οτι βρηκαν στηριξη, τους νεαρους τεμπεληδες που ταυτιζονται οτι μπορεις να γινεις ακομη και πρωθυπουργος αν εισαι καταληψιας, ρεμπελος και ξυσαρχιδης.Σύριζα;Εννοείς τα κοριτσάκια που βρίσκουν τον Τσίπρα γλυκούλη;
Μπορεί να είμαι τύπε. Αλλά τουλάχιστον δε διαβάζω Μακελείο και μετά να βγαίμω στο ιντερνετ να ξερνάω ότι μαλακία διαβάζω.
σε συμβουλευω παρε ενα λεξοτανιλ και πηγαινε για υπνο να ηρεμησεις απο το αγχος που σε διακατεχει
Σωπα ρε αδερφε, εγω ειμαι δεκα χρονια εδω μεσα και εχω ακουσει τα εξ αμαξης, ουτε το βλεφαρο μου δεν κουνιεταιΒασικά οποίος μιλάει όμορφα και κάνει κέφι τη συζήτηση γουστάρω πολύ.
Οποίος βρίζει και ειρωνεύεται θα απαντάω το ίδιο. Γιατί πολύ λάιτ στάση κράτησα και με δουλεύουνε κάτι απολειφαδια της κοινωνίας...
Σωπα ρε αδερφε, εγω ειμαι δεκα χρονια εδω μεσα και εχω ακουσει τα εξ αμαξης, ουτε το βλεφαρο μου δεν κουνιεται
Εσένα σου είπα ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ?
Δε σου είπα?
Χαλαρωσε αδελφε, σιγα τωραΞεκίνησα με σκοπό να μην μιλάω άσχημα σε κανέναν. Εξάλλου η μαγκιά από το πληκτρολόγιο δεν είναι γνώρισμα της γενιάς μας. Αλλά εδώ εάν δε συμφωνεί κάποιος μαζί σου κατευθείαν πουστριλικια...
Κατσε ρε μαλακα... Τραβα γαμησου δηλαδή... Έλεος με τον κάθε τραχανά.
οτι πεις
αλλα παρε το χαπακι σου να ηρεμησεις να δεις και τον μπουχεσα στον υπνο σου
ειχε κανει κατι swap με deutsche bank ~ 600 μυρια ο Σημιτης για να πληρωσουν τα απατσι, λογικα γιαυτο μιλαει