pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.516
- Πόντοι
- 786
Λες να στείλουμε και το νικόλα στην Ευρωβουλή;
κάτι τέτοιο έλεγε ο βολτέρ45
Λες να στείλουμε και το νικόλα στην Ευρωβουλή;
ένα άξιο όνομα εκτός ψηφοδελτίου κρίμα. Ο κανιβαλισμός όμως δεν θα περάσει
η επιστολή παραίτησης της μυρσίνης λοίζου
μετρημενες είναι αλλά 6επι 30 κάνει 180ευτυχως οι μερες σας ειναι πλεον μετρημενες νικολιο
Για να βάλουν χέρι στα κοιτάσματα.Χάρτης πρόκληση - Τουρκικό έδαφος τα 3/4/ της Κρήτης
![]()
Χάρτης που δείχνει την Κρήτη σχεδόν εξ' ολοκλήρου ως τουρκικό έδαφος, δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της τουρκικής εφημερίδας Σοζού.
Ο πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου της Τουρκίας δημοσίευσε άρθρο στην εφημερίδα που συνοδεύεται από έναν χάρτη της Κρήτης και υποστηρίζει ότι, Ρέθυμνο, Λασίθι και Ηράκλειο είναι τουρκικά και μόνο τα Χανιά ανήκουν στην Ελλάδα.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος που έχει καθιερώσει την θεωρία των 18 ελληνικών νησιών που ανήκουν όπως λέει στην Τουρκία.
Σύμφωνα με όσα δείχνει ο χάρτης, η θεωρία του Τούρκου πολιτικού είναι ότι μόνο τα Χανιά είναι ελληνικά και οι υπόλοιποι νομοί της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία.
Ο Saygı Öztürk ο πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου της Τουρκίας, και ακραίος εθνικιστής της αντιπολίτευσης, υποστηρίζει ότι και πολλές νησίδες και μικρά νησιά γύρω από την Κρήτη είναι τουρκικά και άρα η Τουρκία, όπως γράφει στο άρθρο του, έχει δικαίωμα εξόρυξης στην περιοχή.
μετρημενες είναι αλλά 6επι 30 κάνει 180
μετρημενες είναι αλλά 6επι 30 κάνει 180
Το κακο ειναι οτι θα εχουμε στην συνεχεια τον κουλη
δηλαδη τα ιδια
η μητέρα μου είναι 60 ετών και συνταξιούχος από τα 55 της με 30 χρόνια εργασίας στο δημόσιο και 2 χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα
και εγώ εργάζομαι και παράγω
Τραγκας
νδ η αφροκρεμα της μακακιας
Κάθε φορά που λέει 'ο ΑΡΧΙΜΑΛΛΛΑΚΑΣ' για τον Τσίπρα,μου βγαίνει ο καφές από τη μύτη![]()
Παράγεις Νικόλα...παράγεις τόνους μαλακίας που θα σε πλακώσει μόλις ξεκουμπιστούν τα πεινασμένα για εξουσία και χοντρόκολα καρεκλοκαθισμένα σιριζόσκυλα.
θα το πιείς και εσύ το πικρό ποτήρι
θα το πιείς και εσύ το πικρό ποτήρι
πες τα ρε νικολιό... έγκριτη δημοσκόπηση δίνει μόνο 2,3% διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ...
οι βουλευτικές εκλογές αργούν μη βιάζεσε
εγω δεν βιάζομαι... ο Μπαξεβανης βιαζεται...
ΥΓ οι βουλευτικές δεν αργούν νικολιέ... και μαζί με αυτές κάτι σκουπίδια σαν και του λόγου σου θα βρεθουν εκεί που πρέπει... στον νέο ΧΥΤΑ που ετοιμάζει η Δούρου...
τώρα αν δεν προλάβει και την κλείσουν μέσα εεεε υπάρχει και η λύση στα Λιόσια