geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Δεν υπάρχει περίπτωση να επεκτείνουμε στα 12 μίλια imo
όλα τα 'χαμε τα 12 μιλια μας μαραναν
Δεν υπάρχει περίπτωση να επεκτείνουμε στα 12 μίλια imo
Μιλάτε εσείς?
Που πανηγυρίζατε την νίκη ανεμίζοντας σημαίες των πούστηδων ?
Θα σου φύγει κανένας πόντος ρε λουλού
Κάνε στην άκρη δεξούλη μη πατήσεις την πούτσα μου και ρούφα κι εσύ το αυγουλάκι σου μαζί με τον Τζωνάκο για μια τετραετία. Μετά βλέπουμε...
αυτό που το ειδες για να καταλάβω.....?Ρε φίλε εσείς τρώτε ψωλές από τον ανάπηρο της Γερμανίας. :S
Αντιπολίτευση κάνω ρε φίλε, απαγορεύται?
Κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες
Τετραετία?
Σοβαρά τώρα νομίζεις ότι κυβέρνηση συνασπισμού ψεκασμένης δεξιάς και παλαβής αριστεράς θα πάει τέσσερα χρόνια ?
Δε λέω, με χαλάει το παιδοβούβαλο στην κυβέρνηση, αλλά θα τον ανεχτούμε μια τετραετία... μετά solo.
Φαντάσου πάντως τα μούτρα νοικοκυραίων δεξουληδων ψωλοχυμένα από αριστερή κυβέρνηση για ακόμα μια τετραετία... priceless!
Σκούπισε τα χυσια του Σόιμπλε πρώτα από την μάπα σου και μετά ονειρέψου ότι θες.Δε λέω, με χαλάει το παιδοβούβαλο στην κυβέρνηση, αλλά θα τον ανεχτούμε μια τετραετία... μετά solo.
Φαντάσου πάντως τα μούτρα νοικοκυραίων δεξουληδων ψωλοχυμένα από αριστερή κυβέρνηση για ακόμα μια τετραετία... priceless!
Δε λέω, με χαλάει το παιδοβούβαλο στην κυβέρνηση, αλλά θα τον ανεχτούμε μια τετραετία... μετά solo.
Ισχύει, φάνηκε ότι ήταν αρκετά νευρικός και προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο.
Το 'σωσε κάπως με την απάντηση για το "ambiguity"
Σκούπισε τα χυσια του Σόιμπλε πρώτα από την μάπα σου και μετά ονειρέψου ότι θες.
Θα κλάσετε τα αρχίδια και σε αυτόν και σε εμάςΝα μην επαναλαμβάνομαι... ο Σόιμπλε τη βρίσκει με δεξιά κωλαράκια, το έχουμε εμπεδώσει αυτό τα τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς γι αυτόν (και για σας) άλλαξε το καθεστώς. Τώρα μπορείτε έκαστος να τσιμπίσετε ένα αρχίδι (σε σας τους "ντόπιους" Γερμανούς θα δώσουμε το αριστερό, για ευνόητους λόγους).
Όταν δε τελειώσει όλο αυτό εγώ θα εξακολουθώ να ζω σε μονοκατοικία στην Βούλα και εσύ σε δυάρι με θέα τον φωταγωγό.
Το ξανθό γένος θα σώσει το ψεκασμένο γένοςΚαι όμως, φαίνεται οτι οι Ρώσοι μπορούν έστω και λίγο να βοηθήσουν, προσφέροντας ανακούφιση σε τακτικό επίπεδο πριν το τελικό στρατηγικό ξεκαθάρισμα.
Οι Γερμανοί το λένε, όχι εγώ.
Μήπως ετοιμάζονται για την δική τους κωλοτουμπίτσα?
Και όμως, φαίνεται οτι οι Ρώσοι μπορούν έστω και λίγο να βοηθήσουν, προσφέροντας ανακούφιση σε τακτικό επίπεδο πριν το τελικό στρατηγικό ξεκαθάρισμα.
Οι Γερμανοί το λένε, όχι εγώ.
Μήπως ετοιμάζονται για την δική τους κωλοτουμπίτσα?
Τα ωραία έρχονται, θα μετράει πουτσες ο Τσίπρας και θα χάσει το μέτρημα.