Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Μπα τι έγινε Νικολάκη? Αρχίσαμε την ψηφοθηρια??μήπως θες καμια πιπούλα?????

Μπα τι έγινε Νικολάκη? Αρχίσαμε την ψηφοθηρια??μήπως θες καμια πιπούλα?????
για κάνα μπουκοτσι κ ομαδικό μπουκακε καλή η θεία27.2.2019 / TO ΠΟΝΤΙΚΙ WEB
Όταν η Άννα Ασημακοπούλου προκαλούσε και έλεγε για τον Νίκο Γεωργιάδη: «Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος – Θα σας πάω αίμα μέχρι τέλους»(Video)
άμα σε ενδιαφέρει πήγαινε στον ΑΣΕΠ να μάθεις
όλες οι θέσεις εργασίας γίνονται με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ
όταν το ΕΣΠΑ πήγαινε στον ιδιωτικό τομέα και όχι στους άνεργους σε ενδιέφερε????
Αγαπητέ φίλε Διονύση.Που μεγάλωσες?Στην Ελβετία? Στην Αγγλία? Στην Γερμανία?Στην Ελλάδα ζεις.Και η Ελλάδα κατοικείται από Έλληνες.Οπως σωστά είπες καλοπερασακηδες και φυσματακιδες.Οταν υπάρχουν άτομα που ψήφισουν το Α η Β πολιτικο (ανεξάρτητου κόμματος και ιδεολογικων απόψεων )Ηθελα να ξερα ρε μαγκες δεν εχετε σιχαθει με ολα οσα ακουτε και βλεπετε να γινονται γυρω σας? Δεν εχετε παρει ακομη χαμπαρι οτι ολοι μας ειχαν, μας εχουν και θα προσπαθουν να μας εχουν για μαλακες? Δηλαδη τι πρεπει να γινει να παψουμε να ασχολουμαστε και να τσακωνομαστε μεταξυ μας για τα λαμογια τους πολιτικους? Ελεος ρε πουστη μου!! Ελεος. Ακουω τον καθε ενα να λεει για τον καθε πολιτικο ή κομμα οτι αυτος ειναι που θα στρωσει τα πραγματα! Μα παμε καλα ρε εσεις εδω και σαραντα χρονια βγαινουν οι ιδιοι! ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Τι δεν καταλαβαινουμε? Δηλαδη βγηκε καποιος για μια τετραετια και δεν εκανε κατι σωστο, βγηκε ο αλλος και μια απο τα ιδια. Τωρα ερχεται ο προηγουμενος και λεει οχι τωρα θα τα φτιαξω. Παπαρια μαντολες παλι και ξανα ο αλλος τα ιδια. ΚΑι παει λεγοντας, εν τω μεταξυ δεν εχουν αλλαξει τα προσωπα, ετσι? Οι ΙΔΙΟΙ ειναι, ξαναρωταω τι δεν καταλαβαινουμε ρε? Αλλα ειχε δικιο καποιος παπουλης που μου ειπε οτι στην Ελλαδα ποτε δεν θα μαθουμε, γιατι ειμαστε βολεψακιδες! Αμα μας πουν οτι θα βολεψουν το παιδι μας καπου, θα μας διορισουν σε κανενα δημοσιο, θα μας δωσουν τιποτα επιδοματα κ.λ.π θα τους ψηφησουμε! Φτιαξαμε συνταγμα και συνταγμα δεν εχουμε! Φτιαξαμε φορολογικο συστημα και καθε τριμηνο αλλαζει αναλογα το τι θα πρεπει να εξυπηρετησουμε, ποιον "επενδυτη", τι να λεμε ρε! Ολοι πηραν απο εμας τις ιδεες και τα συστηματα τα εφτιαξαν τα εφαρμοσαν προοδευουν και εμεις το χαβα μας! Να παμε καμμια βολτα, κανα τσιπουρακι, κανα γκομενακι κανα γηπεδακι, καμμια μαλακια στον καναπε, εε καλα το παω? Ρε μαγκα σου πηραν τα σωβρακα ξυπνα!!! Ναι μωρε, εγω θα φτιαξω τον κοσμο? Σιγα μην και κανω τιποτα κι αλλαξει κατι, σιγα! Ετσι ειναι το συστημα, "αυτοι" κανουν κουμαντο! ΠΟιοι αυτοι ρε μαγκα? Εννοεις αυτοι που ψηφησες,ετσι? Τελος παντων. Ετσι να τα λεμε κι αυτα.
Επίσης βλέπουμε μεγαλοκαρχαρίες να γίνονται χορηγοί σε πολιτικούς, και μετά τις εκλογές να τους κάνουν όλα τα χατήρια σε βάρος των πολιτών, παίρνοντας μέτρα- μέτρα- μέτρα.. Αυτό το παρατηρούμε και πέρα απο τα σύνορα μας.δεν εχετε σιχαθει με ολα οσα ακουτε και βλεπετε να γινονται γυρω σας Δεν εχετε παρει ακομη χαμπαρι οτι ολοι μας ειχαν, μας εχουν και θα προσπαθουν να μας εχουν για μαλακες Δηλαδη τι πρεπει να γινει να παψουμε να ασχολουμαστε και να τσακωνομαστε μεταξυ μας για τα λαμογια τους πολιτικους εδω και σαραντα χρονια βγαινουν οι ιδιοι!Τι δεν καταλαβαινουμε? Ετσι να τα λεμε κι αυτα.
Ξεχάσαμε τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και τους υπηρέτες τους.Πλύση εγκεφάλου μέρα, νύχτα. Μεγαλοκαρχαρίες, και μαφία,βρίσκονται πολύ κοντά γιατί τους συνδέει το πολύ χρήμα. Άρα μαφία= χρήμα που επηρεάζει άμμεσα τους πάντες, ειδικά σε εναν μικρό χώρο.Δέν είναι μονο οι μεγαλοκαρχαρίες που γίνονται χορηγοί σε πολιτικούς,
Εντάξει ενας εφοπλιστής ιδιοκτήτης ΜΜΕ δικαιουτε να διορίσει και 2 παπαγαλακια δημοσιογράφους στη κυβέρνηση αλλά εδώ,
Στην άθλια επαρχία που ζώ, δεν υπαρχουν μεγαλοκαραχαρίες, αλλα μαφίες.
Ηθελα να ξερα ρε μαγκες δεν εχετε σιχαθει με ολα οσα ακουτε και βλεπετε να γινονται γυρω σας? Δεν εχετε παρει ακομη χαμπαρι οτι ολοι μας ειχαν, μας εχουν και θα προσπαθουν να μας εχουν για μαλακες? Δηλαδη τι πρεπει να γινει να παψουμε να ασχολουμαστε και να τσακωνομαστε μεταξυ μας για τα λαμογια τους πολιτικους? Ελεος ρε πουστη μου!! Ελεος. Ακουω τον καθε ενα να λεει για τον καθε πολιτικο ή κομμα οτι αυτος ειναι που θα στρωσει τα πραγματα! Μα παμε καλα ρε εσεις εδω και σαραντα χρονια βγαινουν οι ιδιοι! ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Τι δεν καταλαβαινουμε? Δηλαδη βγηκε καποιος για μια τετραετια και δεν εκανε κατι σωστο, βγηκε ο αλλος και μια απο τα ιδια. Τωρα ερχεται ο προηγουμενος και λεει οχι τωρα θα τα φτιαξω. Παπαρια μαντολες παλι και ξανα ο αλλος τα ιδια. ΚΑι παει λεγοντας, εν τω μεταξυ δεν εχουν αλλαξει τα προσωπα, ετσι? Οι ΙΔΙΟΙ ειναι, ξαναρωταω τι δεν καταλαβαινουμε ρε? Αλλα ειχε δικιο καποιος παπουλης που μου ειπε οτι στην Ελλαδα ποτε δεν θα μαθουμε, γιατι ειμαστε βολεψακιδες! Αμα μας πουν οτι θα βολεψουν το παιδι μας καπου, θα μας διορισουν σε κανενα δημοσιο, θα μας δωσουν τιποτα επιδοματα κ.λ.π θα τους ψηφησουμε! Φτιαξαμε συνταγμα και συνταγμα δεν εχουμε! Φτιαξαμε φορολογικο συστημα και καθε τριμηνο αλλαζει αναλογα το τι θα πρεπει να εξυπηρετησουμε, ποιον "επενδυτη", τι να λεμε ρε! Ολοι πηραν απο εμας τις ιδεες και τα συστηματα τα εφτιαξαν τα εφαρμοσαν προοδευουν και εμεις το χαβα μας! Να παμε καμμια βολτα, κανα τσιπουρακι, κανα γκομενακι κανα γηπεδακι, καμμια μαλακια στον καναπε, εε καλα το παω? Ρε μαγκα σου πηραν τα σωβρακα ξυπνα!!! Ναι μωρε, εγω θα φτιαξω τον κοσμο? Σιγα μην και κανω τιποτα κι αλλαξει κατι, σιγα! Ετσι ειναι το συστημα, "αυτοι" κανουν κουμαντο! ΠΟιοι αυτοι ρε μαγκα? Εννοεις αυτοι που ψηφησες,ετσι? Τελος παντων. Ετσι να τα λεμε κι αυτα.
Παπαγαλάκια που με τον καιρό γίνονται υπουργοί και κανουν τα χατήρια σαν αντάλλαγμα στα αφεντικά τους,Δέν είναι μονο οι μεγαλοκαρχαρίες που γίνονται χορηγοί σε πολιτικούς,
Εντάξει ενας εφοπλιστής ιδιοκτήτης ΜΜΕ δικαιουτε να διορίσει και 2 παπαγαλακια δημοσιογράφους στη κυβέρνηση
«αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες»
Έμμα Γκόλντμαν
παρα πολυ σωστα !!! μα παρα πολυ.
Και ξερεις αν αλλαζαν 3 πραγματα μα μονο 3 ισως να ηταν αλλοιως οι κατστασεις. Κι αυτο ο ιδιος παπουλης μου τοπε:
1) Καταργηση της βουλευτικης ασυλιας διαπαντως! ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ
2) Μισθος Βουλευτη ισος με μισθο δημοσιου υπαλληλου (στα καλα του καπου στο 2,000) οχι παραπανω κι οχι "εξτραδακια" του κερατα που φτανουν τους μισθους στου 10λιαρο. Οχι συνοδειες, οχι γραφεια, οχι παρατρεχαμενους οχι ολο αυτο το σουργελο. Θελεις να υπηρετησεις την πατριδα σου? Πολυ ωραια, δημοσιο αξιωμα - αμοιβες ανλογες του δημοσιου- ευθυνες- υποχρεωσεις. Οχι βουλευτης και μπαινουμε με δικηγοροι ας πουμε με καταθεσεις 15 - 20.000 και βγαινουμε με συνταξη 5,000 και αναθεμα κι αν ξερουμε τι εχουν βγαλει στην πορεια.
3)Καταργηση του δημοσιου! Τελος,το σταρχιδιλικι! Αξιοποιηση, δουλευεις = προοδευεις- ανταμοιβεσαι- προαγεσαι = τελος. Οχι ειμαι στο δημοσιο και στ αρχιδια μου! κι αμα λαχει εκλεγω και κυβερνηση μιας κι ειμαστε καμμια 400,000 νοματεοι και μας εχουν μια ανγκη να πουμε οι εκαστοτε!
Και να γινω ονειροπολος να προσθεσω και το 4)Εκανες εξαγγελιες ? να δεσμευεσαι χρονικα για την υλοποιηση. Οχι θα κανω αυτο και μετα ...αα ξερετε δεν μου τα ειπαν καλα και τωρα πιετε τον γιατι δεν γινεται κατι. Δεν εγινε αυτο που εξηγγειλες? ο.κ ή το κανεις κι αν δεν μπορεις καθολου Φυλακη,γιατι ειπες μαλακια για να βγεις...κατοπιν: ο επομενος!
Λεμε τωρα ... ονειρα πουλια μου ταξιδιαρικααααα
-Το παν είναι η ρότα σου κόντρα στην κοινωνία ετούτη.
-Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει το σκοτάδι μέσα του θά' χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ