jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Και τι θες να πεις με αυτό?
οτι καποιοι του εδωσαν το δικαιωμα να λεει αυτα που λεει
Και τι θες να πεις με αυτό?
Ναι και?οτι καποιοι του εδωσαν το δικαιωμα να λεει αυτα που λεει
Ο alex71 εχει καιρο να μπει, ειναι καλα;
τι θές να πεις? κάποιου τον ψήφισαν...πως αυτό βοηθάει στην κατάσταση?τι και ρε μαστορα
τι θές να πεις? κάποιου τον ψήφισαν...πως αυτό βοηθάει στην κατάσταση?
Επίσης δεν μου αρέσουν αυτά που λένε (και κάνουν) στο πασοκ, το συριζα, τη χα, το κκε και γενικά θεωρώ ότι η πολιτική σκηνή της Ελλάδας είναι ένας απέραντος εμετός...το θεμα ειναι απλο
μην ψηφισετε την νουδου και τον μπουμπουκο αν δεν σας αρεσει αυτα που λεει
Επίσης δεν μου αρέσουν αυτά που λένε (και κάνουν) στο πασοκ, το συριζα, τη χα, το κκε και γενικά θεωρώ ότι η πολιτική σκηνή της Ελλάδας είναι ένας απέραντος εμετός...
αλλά υπάρχει πιο εμετός από το να μένεις αμέτοχος???
Φιδεμπορα για την χριστινα λες;
Ωραια κοπελα
απο την στιγμη που αρχιζει η περιοδος γυρω στα 12 χρονια αρχιζει και η σεξουαλικη ζωη
δεν εχουν δουλεια οι εισαγγελεις και ασχολουνται με σαχλαμαρες
αιντε
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
Μακριά απο παιδάκια κ σχολεία υπάνθρωπε
Να καταργήσουμε την βουλευτική ασυλία και να ελεγχθούν όλοι όσοι πέρασαν από τη βουλή τα τελευταία 30 χρόνια. Στη συνέχεια να εξομοιώσουμε τον βουλευτικό μισθό με αυτόν που παίρνει ένας μεσαίος εργαζόμενος στον Ιδιωτικό Τομέα και θα δεις για πότε θα παραιτηθεί ακόμα και η Κανέλη.ωραια και τι να κανουμε τωρα
να καταργησουμε τα κομματα και να φερουμε χουντα;
Να καταργήσουμε την βουλευτική ασυλία και να ελεγχθούν όλοι όσοι πέρασαν από τη βουλή τα τελευταία 30 χρόνια. Στη συνέχεια να εξομοιώσουμε τον βουλευτικό μισθό με αυτόν που παίρνει ένας μεσαίος εργαζόμενος στον Ιδιωτικό Τομέα και θα δεις για πότε θα παραιτηθεί ακόμα και η Κανέλη.
Όχι, εγώ είμαι ένας άσχετος μηδενιστής...αλλά αφού τα βοθροκόμματα της εξουσίας μου ζητάνε την ψήφο μου...θα τους την χαρίσω έτσι? Εσύ τι έχεις να προτείνεις πέρα από τα ξύλινα κείμενα copy paste και τις καρμπονιζέ ιδέες και εκφράζεις που αποτελλούν την γραμμή της εβδομάδας?δηλαδη προτεινεις πολιτκο χαος και ακυβερνησια
μαλιστα
βλακομουτρο φιδεμπορα δεν προκειται να με τσαντισεις με τιςΓια σένα λέμε παιδόφιλε β λ α κ αληταρά
Μακριά απο παιδάκια κ σχολεία υπάνθρωπε
Όχι, εγώ είμαι ένας άσχετος μηδενιστής...αλλά αφού τα βοθροκόμματα της εξουσίας μου ζητάνε την ψήφο μου...θα τους την χαρίσω έτσι?
Εσύ τι έχεις να προτείνεις πέρα από τα ξύλινα κείμενα copy paste και τις καρμπονιζέ ιδέες και εκφράζεις που αποτελλούν την γραμμή της εβδομάδας?
Δε ξέρω τύπε δε με έχεις ψήσει πολύ, πες στο αφεντικό σου να μου κάνει μια προσφορά τι έτσι γουρούνι στο σακί?Ζητας ανταλλαγματα;
Μαυρο σε τσυριζα και νουδου και ψηφο στο πασοκ
απλο και κατανοητο
βλακομουτρο φιδεμπορα δεν προκειται να με τσαντισεις με τις![]()
![]()
που ποσταρεις
διασκεδαζω μαζι σου
Παπαριες καμαρωτες
απο την στιγμη που αρχιζει η περιοδος γυρω στα 12 χρονια αρχιζει και η σεξουαλικη ζωη
δεν εχουν δουλεια οι εισαγγελεις και ασχολουνται με σαχλαμαρες
αιντε
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
η νδ ειναι για τον πουτσο το δε συριζα σκατα ,αλλα αν κατι πρεπει αμεσα να παει στα σκουπιδια ειναι μονο το πασοκ συσωμοΖητας ανταλλαγματα;
Μαυρο σε τσυριζα και νουδου και ψηφο στο πασοκ
απλο και κατανοητο