ντελιβερας ειναι η μπαρου ..μας κατηγορει που γαμαμε μουνοτρυπες
του εχουν κανει τον κωλο , σουρωτηρι και δεν ξερει τι λεει, εμπλεξε και με την πολιτικη και καηκε το μυαλο του
το παιζει ομως αστος νεοδημοκρατης ...

ντελιβερας ειναι η μπαρου ..μας κατηγορει που γαμαμε μουνοτρυπες
του εχουν κανει τον κωλο , σουρωτηρι και δεν ξερει τι λεει, εμπλεξε και με την πολιτικη και καηκε το μυαλο του
ντελιβερας ειναι η μπαρου ..
το παιζει ομως αστος νεοδημοκρατης ...![]()
και τι κανει ντελιβερι? καποτες στην φυλης?
«Κύριε Μητσοτάκη δεν θα γίνετε ποτέ πρωθυπουργός ώστε να καλωσορίσετε τον ομόλογό σας της Β. Μακεδονίας»
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού το είπανΚαι όλα αυτά, ενώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ, ούτε η υποτιθέμενη μακεδονική ΓΛΩΣΣΑ, ούτε η υποτιθέμενη μακεδονική ΕΘΝΟΤΗΤΑ.
Τσίπρας μέχρι το μεδούλι σας.
Αφού το είπαν
Μπαξεβάνης,εφμ.συντακτών ,αυγή
ισχύει :S
Ο τσιπραντρέας με δυο λόγια υπέγραψε όσα νδ/πασοκ ήθελαν
αλλά 30 χρόνια δεν υπόγραφαν
Επομένως εθνάρχης ο τσίπρας ,εκπροσωπεί νδ/πασοκ/συριζα τους πάντες :S
Τα απλά δεν κατανοούν,τραγική η κατάσταση.Και σήμερα που βρέθηκε ο προδότης που τα υπέγραψε ΟΛΑ, κράζουμε αυτούς που δεν είχαν υπογράψει ΤΙΠΟΤΑ. Και αναρωτιόμαστε τι μας φταίει και τι αξίζουμε.
Με τίποτα δεν παίρνει τα επάνω του το νήμα... 2,3 το πολύ 7 το παρακολουθούν και μάλιστα οι ίδιοι και οι ίδιοι!!!
είμαι κάθετος ενάντια στους αιμομικτες...
Αν εισαι αναποφασιστος παντως, μια προταση εν οψει επερχομενων εκλογων.
Δε πειθεσαι ουτε απο το ονομα του αρχηγου του εν λογω κομματος; Γεωργιος Παπαδοπουλος λεγεται. Εχει γινει και δημοτικο ασμα.είμαι κάθετος ενάντια στους αιμομικτες...
ναι το ξέρω... Το παπάκι πάει στη ποταμια...Δε πειθεσαι ουτε απο το ονομα του αρχηγου του εν λογω κομματος; Γεωργιος Παπαδοπουλος λεγεται. Εχει γινει και δημοτικο ασμα.
1977ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ, ούτε η υποτιθέμενη μακεδονική ΓΛΩΣΣΑ
1977
Macedonian = Roman - Cyrillic ??