barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.423
- Πόντοι
- 5.506
τοτε να κανω αναλυσεις για τα δακτυλακια
Κάτι παραπάνω θα ξέρεις ως μέλος της κοινότητας των Πικεριστών. Εμείς δεν παρεξηγούμε.
Κάτι παραπάνω θα ξέρεις ως μέλος της κοινότητας των Πικεριστών. Εμείς δεν παρεξηγούμε.
πρωτη μουρη σε ολα τα γκει σινεμα ειναι η μπαρου ..δεν σε σωζει τιποτα οσο και να κρυβεσαι
Την σαλιωνεις την τουλουμπα
δεν σε σωζει τιποτα οσο και να κρυβεσαι
Την σαλιωνεις την τουλουμπα
πρωτη μουρη σε ολα τα γκει σινεμα ειναι η μπαρου ..
Τσίμπα ένα :animatedballs:
πρωτη μουρη σε ολα τα γκει σινεμα ειναι η μπαρου ..
ναι .. την ταινια των γερικων καβλιων βλεπει...λες να πηγαινει να δει την ταινια;
ναι .. την ταινια των γερικων καβλιων βλεπει...
Δυο ειναι
μπαρουκο ετσι ειναι;
Αν βρει ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ που έχει να κάνει με τσοντοσινεμά, εδώ είμαστε. Απλά σα γνήσιος πικεριστής ΠΟΥΣΤΗΣ προσπαθεί να εφεύρει "κατηγορίες" για όποιους του λένε την αλήθεια κατάμουτρα, οτι ΕΙΝΑΙ 100% ΣΤΡΕΙΤ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΙΚΕΡΙΣΤΗΣ.
διπλη ζωη ...
διπλα προφιλ ...
με το blackdove ησουν και τα ελεγες παλιοξεφωνημενη λουγκρα.
Ωραία, απόδειξέ το οτι ήμουν ο blackdove. Αλλιώς είσαι ένας 100% ΣΤΡΕΙΤ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΙΚΕΡΙΣΤΗΣ.
Σου δίνω τελευταία ευκαιρία να πεις "έκανα μαλακία, νόμιζα οτι είσαι αυτός αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος σε ένα σαιτ με ανώνυμα προφίλ". Αυτό θα είναι μια ΑΝΤΡΙΚΙΑ εξληγηση, για να σε διευκολύνω.
τα εχεις παραδεχτει μονος σου σαν maximos555..![]()
τυπε αλεξ θελω να μου πεις αν επιμενεις στην εκτιμηση σου για εκλογες τον οκτωβριο
πλησιαζει η ωρα που η ελλαδα θα απαλλαγει απο τη σπειρα των ανικανων ξεφτιλοαριστερωνεχει σημασια;
αν βγει το νεοζαβο συνεχεια του ζαβου θα ειναι