Πιστευεις λοιπον οτι η δικαιοσυνη δεν ειναι αμεροληπτη στην Ελλαδα; Οτι επηρεαζεται απο γνωστους, ισχυρους, χρηματιζεται κλπ; Εννοω να εχεις συγκεκριμενα παραδειγματα υπ οψη σου.
Η αποψη μου ειναι οτι τα πραγματα ειναι πιο καθαρα απο ό,τι εχει περασει στον κοσμο.
Επιπλεον εχω παγιωμενη την αποψη, οτι η δικαιοσυνη μιας χωρας κρινεται απο τις δεκαδες χιλιαδες υποθεσεις του απλου κοσμου και οχι απο τις δεκα-εικοσι υποθεσεις που εχουν πολιτικο ή άλλου ειδους ενδιαφερον και τις μαθαινουν ολοι.
Καποτε μου ελεγε καποιος για μια προφυλακιση που ειχε παιξει πολυ στα καναλια, και ζητουσε την αποψη μου.
Του απαντησα λοιπον οτι "για ποιον λογο ασχολεισαι με το αν ηταν σωστη ή οχι μια προφυλακιση καποιου που βούιξαν τα καναλια και δεν ασχολεισαι με τις εκατονταδες άλλες προφυλακισεις που γινονται καθε χρονο, για κοσμο που δεν τον ξερει κανενας?"
Γι αυτο θεωρω οτι αποψη για την Δικαιοσυνη εχουν (ή πρεπει να εχουν) μονο οσοι ασχολουνται ενεργα με αυτην και οχι οι απ εξω, που μαθαινουν ό,το ξερουν μεσω καναλιων και ΜΜΕ.