jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
γιατί είναι κακό με τα χρήματα του ΕΣΠΑ να στηρίζονται τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα?
ρε βλακα ανθελληνα τσυριζαιε γιατι δεν το βουλωνεις επιτελους;
γιατί είναι κακό με τα χρήματα του ΕΣΠΑ να στηρίζονται τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα?
τιμή μου να ψηφίσω τον ηγέτη που βοήθησε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στήνει το κοινωνικό κράτος δίνει εργασία στους ανέργους επιδόματα σε όσους τα έχουν ανάγκη
οι συμβασιούχοι δεν παίρνουν 400€ μισθό ο μήνα αντιθέτως 400€ δίνανε οι δουλειές επί σαμαρά τούβλο
α και που σαι από 1 φεβρουαρίου έρχεται και η αύξηση του βασικού μισθού
Το να πιάσω τέτοια συζήτηση μαζί σου στις δύο το βράδυ και με αυτά που λες μου ακούγεται... εφιαλτικό!! Να σου πω ότι σύντομα οι Σκοπιανοί θα μας πάρουν τη Θεσσαλονίκη για να φτιαχτεις ?
μέσα στο 2019 θα μονιμοποιηθώ σαν ΑΜΕΑ
Ετσι ειναι ποιο σωστο.Εγω πιστεύω το αντίθετο ... ο Τσιπροκιο θα τα βρει με τον ψεκασμένο
Ο Κούληης θα περιμένει πολυ ακομα .. κ θα πέφτει συνεχως σε μπανανόφλουδες που του βάζει ο γάτος Τσιπρας
Δυστυχως η δεξιά δεν εχει ηγέτη
Ο κουλης ειναι για τα πανυγηρια στοαιγαλεωAγια Βαρβαρα
Κατάφερες με ψεύτικες βεβαιώσεις να εξαπατήσεις πάλι το σύστημα και να ζεις σε βάρος άλλων;
Βελοπουλος τωρα, τα χωνει ασχημα σε Γαλαζιους και Ροζ Τσιπρες.
αν ο ψεκασμένος τα βρει με τον Τσίπρα τότε οι ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες που έχει για να μπεί στην βουλή γίνονται μηδενικές
Βελόπουλος, Φαήλος ... χρήσιμοι όλοι αυτοί . Κόβουν ψήφους από τη ΧΑ.
και απο ΝΔ τυπε
Ναι.Αλλά επειδή είναι είδος προς εξαφάνιση τους έχουν σε γυάλα υπό προστασία και για έκθεση προς το κοινό.Μερες και ώρες παραστάσεων δεν γνωρίζω.υπαρχουν ψηφοφοροι ΑΝΕΛ σημερα τυποι?
Βελόπουλος, Φαήλος ... χρήσιμοι όλοι αυτοί . Κόβουν ψήφους από τη ΧΑ.
που βρισκεται ολα αυτα τα εκτρωματα δεν μπορω να καταλαβω
Όλοι οι κλέφτες του πασοκ έχουν τιμωρηθεί απ τη νδΟ έντιμος και πάμφτωχος πολιτικός Λαλιώτης θα γυρίσει στο κίνημα σύντροφε ;;
Πουθενά αλλού δεν έχει υπάρξει τόσο τίμιος πολιτικός. Και τόσος φτωχός.
Όλοι οι κλέφτες του πασοκ έχουν τιμωρηθεί απ τη νδ
Όλοι οι κλέφτες του πασοκ έχουν τιμωρηθεί απ τη νδ