Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Α συγνώμη, τότε θα έπρεπε να παίρνουμε όλοι 335 ευρώ το μήναη ανεργία στους νέους είναι 30%
Α συγνώμη, τότε θα έπρεπε να παίρνουμε όλοι 335 ευρώ το μήναη ανεργία στους νέους είναι 30%
οι συμβασιούχοι δεν παίρνουν 400€ μισθό ο μήνα αντιθέτως 400€ δίνανε οι δουλειές επί σαμαρά τούβλο
α και που σαι από 1 φεβρουαρίου έρχεται και η αύξηση του βασικού μισθού
Ειναι πολυ φαν της θρησκείας. Δεν με τρελαινει αυτό αλλα καλυτερα απο το να σαι απλυτοσυριζαιοςΟ Βελόπουλος δεν είναι αυτός που πούλαγε ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού;
Ειναι πολυ φαν της θρησκείας. Δεν με τρελαινει αυτό αλλα καλυτερα απο το να σαι απλυτοσυριζαιος
αλήθεια? για πες κάνα στοιχείο? πιο φόρο θα μειώσει ο ηγέτης και πόσο?
Την ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ γιατί δε την σταματάει ο ηγέτης? Ξέρεις τι είναι η προκαταβολή φόρου? Την μη καταβολή του ΦΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ γιατί δεν την εφαμρόζει?
Αυτά θα δώσουν την ελευθερία στον επιχειρηματία να σου δώσει αύξηση το ξέρεις?
Τυπε εγω που τον ακουσα σήμερα ειπε 5-6 φορες περι θρησκείας, αυτο. Σε μια περίοδο λαθροεισβολης και αθεϊσμού δεν ειναι παραλογο. Για τρελλο δεν τον κοβω τη στιγμη που διοικει 450 εργαζόμενους και ειναι και αρχηγος κομματος.Δηλαδή, τον χαρακτηρίζεις από τη δήλωσή του ότι έχει ιδιόχειρες επιγραφές του Ιησού, απλά φαν της θρησκείας; γιατί εγώ τον χαρακτηρίζω κάπως αλλιώς, ο θεός να με συχωρέσει
Α συγνώμη, τότε θα έπρεπε να παίρνουμε όλοι 335 ευρώ το μήνα
Ρε γαμημενο ΑΜΕΑ
ποσο μισθο δινει το πουτανοσπερμα ο τσιπρας απο τα λεφτα του εσπα στα προγραμματα που μας βαζεις και καμαρωνεις οτι δινει δουλειες?
495 ευρω
επι σαμαρα (που στα αρχιδια μου για αυτον)
δινανε 620
πανιβλακα
γαμω τον συριζα σου
ειρονικό ήταν, αυτά που σου είπα για τους φόρους και τα φπα δεν ήταν όμως. Με αυτά τι θα κάνει ο ηγέτης? θα σταματήσει να μας αρμέγει?αυτο πάλι πως βγαίνει????
ειρονικό ήταν, αυτά που σου είπα για τους φόρους και τα φπα δεν ήταν όμως. Με αυτά τι θα κάνει ο ηγέτης? θα σταματήσει να μας αρμέγει?
Θα το τσιμπήσεις και αυτό φαντάζομαι?από τον άλλο μήνα ξεκινάει και η επιδότηση ενοικίου για όσους έχουν εισοδήματα κάτω από 7.000€ το χρόνο
έχω σύμβαση μέχρι το Δεκέμβριο του 2020
μέσα στο 2019 θα μονιμοποιηθώ σαν ΑΜΕΑ
αν μείνω χωρίς δουλειά δικαιούμαι ταμείο ανεργίας συν αναπηρικό επίδομα
1ον με την φορολογία τόσο ψηλά δεν είναι φόρος είναι ληστεία.γιατί οι επιχειρηματίες να μην πληρώνουν φόρους?
γιατί οι επιχειρηματίες να μην πληρώνουν φόρους?
Θα το τσιμπήσεις και αυτό φαντάζομαι?
Ναι θα ρθει ο γαλαζιος τσιπρας να του κλασει τ αρχιδια. Χαχαxα.Έτσι σκουπιδαριό, θα πάρεις 1 χρόνο ταμείο και μια ζωή θα ψωμολυσσάς με το επίδομα. Από τα 35 σου. Αυτό μπορείς, αυτό αξίζεις, αυτό θα πάρεις.
Ο επόμενος.
Μάλιστα,αλλά τρέχεις στα συσίτια σαν απόρος και παίρνεις προιόντα απο το κοινωνικό παντοπωλείο.Ξέχασα κάτι?όχι έχω δικό μου σπίτι κι ετοιμάζομαι να αγοράσω άλλο ένα διαμέρισμα το καλοκαίρι
Τυπε οι Α, Β, Γ γκομενες που ειναι 100 κιλα πως και δεν εχουν διαβητη?όχι έχω δικό μου σπίτι κι ετοιμάζομαι να αγοράσω άλλο ένα διαμέρισμα το καλοκαίρι