sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
28 Μαΐου 1967 τυπε
Εγκυκλοπαίδεια είσαι !!
28 Μαΐου 1967 τυπε
28 Μαΐου 1967 τυπε
29 Απριλιου ηταν Κυριακη του Πασχα τύπε.Έτσι θυμόμουν κι εγώ, αλλά βλέπω στο ημερολόγιο ότι 28 ήταν σάββατο. Μήπως ήταν 29 Απριλίου ;;
29 Απριλιου ηταν Κυριακη του Πασχα τύπε.
28 Μαΐου ηταν οι εκλογες
Έτσι εξηγείται λοιπόν το ... σάββατο !
Μακάρι οι επόμενες εκλογές να είχαν τέτοια τύχη.
Και μακάρι να ζήσουμε και δημοψήφισμα για το πολίτευμα, που θα είναι σαν του 1946, του 1935 ή του 1920 .
Το πολιτειακο εληξε για παντα το 1975.
Κι εγω θεωρω οτι υπαρχει πληρης συνεννοηση μεταξυ τους.ελα μαλακιες
καραστημενο θεατρο ειναι. Πραγματικα απορω πως παιρνει κανεις σοβαρα το ντουο ΤσιπροΚαμμενος
Τι αηδια ειναι αυτη με τους δεξιους υπερπατριωτες Κουντουρα, Παπαχριστοπουλο, Κουικ, Χρυσοβελωνη κ.α. που λενε οτι θα μελετησουν τη Συμφωνια των Πρεσπων και σκεφτονται να τη ψηφισουν γιατι ειναι καλη κατα βαθος. Τι να μελετησουν που η αγωνια στο προσωπο τους μια ειναι, να μελετησουν ποσες ημερες ακομα θα κρατησουν τη καρεκλα τους.
Συμφωνώ η συμφωνία είναι ρεζιλίκι . ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, κάτι πατριώταροι σαν το Σαμαρά ή το χοντρό, γιατί δεν έκαναν μία καλύτερη ;;;
Κι εγω θεωρω οτι υπαρχει πληρης συνεννοηση μεταξυ τους.
Ο Τσιπρας ξερει οτι μπορει να παραμεινει και ως κυβερνηση μειοψηφιας.
Και ο Καμμενος ξερει οτι με τον τροπο αυτο καταφερνει και να μην χρεωθει την συμφωνια των Πρεσπων αλλά και να συσπειρωσει ακροατηριο ωστε να ξαναμπει στη βουλη και να ξανακυβερνησει με τον Τσιπρα μετα τις εκλογες.
Ελα ντεΕαν γίνει αυτό,κόμμα ΝΔ θα υφίσταται μετά τις εκλογές;
Κι εγω θεωρω οτι υπαρχει πληρης συνεννοηση μεταξυ τους.
Ο Τσιπρας ξερει οτι μπορει να παραμεινει και ως κυβερνηση μειοψηφιας.
Και ο Καμμενος ξερει οτι με τον τροπο αυτο καταφερνει και να μην χρεωθει την συμφωνια των Πρεσπων αλλά και να συσπειρωσει ακροατηριο ωστε να ξαναμπει στη βουλη και να ξανακυβερνησει με τον Τσιπρα μετα τις εκλογες.
τι εχω χασει οσο ελειπα?
τι εχει γινει? πως παει η προβοκατσια του συριζα την συνεχιζετε κανονικα?