geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.492
- Πόντοι
- 6.515
Το εχω διαβασει
Το εχω διαβασει
τι να διαβασει ρε τυπε, ο αλεξ εκανε την επιμελεια του κειμενου πριν εκδοθειΔιαβασε το "φωτια και τσεκουρι" Ευαγγελου Αβερωφ
O λαος ξεχνα τι σημαινει αριστεράΣυνιστω επισης και το "Μαυρη Βιβλος των Εγκληματων του ΕΑΜ" του Τρυφωνα Παπαθανασιου.
Απόλυτο δικιο έχει.
Επίτηδες όμως ξεχνάει πως φτάσαμε στη σημερινή ψευτοαριστερή πασοκοκυβέρνηση
Πλάκα έχειςυπαρχει σημερα κυβερνηση του πασοκ;
Aσ πουμε εγω ξερω μια παντρεμένη στη Γερμανία. Ήρθε ΣΚ στην Ελλάδα ψηφισε σύριζα κι εφυγε. Ειχε να ρθει χρόνια.
Συνιστω επισης και το "Μαυρη Βιβλος των Εγκληματων του ΕΑΜ" του Τρυφωνα Παπαθανασιου.
Οι αποντες δεν μπορουν να καθοριζουν τη ζωη των παροντων.Γιατι;
Κοιτα ποιος μιλαει νουμερο τεσσερα.σαν ανυπαντρες μεγαλοκοπελες κανετε
ρε σεις στο 2018 ειμαστε
ποιον ενδιαφερουν αυτα πλεον
Οι αποντες δεν μπορουν να καθοριζουν τη ζωη των παροντων.
Τύπε ειπαμε να φερουμε ανθρωπους απο το εξωτερικο να μας φτιαξουν τους νομους, να μας οργανωσουν το κρατος, να μας ρυθμισουν την οικονομια, κλπ κλπ. Τωρα θα φερουμε και ανθρωπους απο το εξωτερικο να μας βγαζουν και το εκλογικο αποτελεσμα? Ε ας παμε να πνιγουμε λοιπονΕιδαμε τι κανουν και οι παροντες. Γνωμη μου, οποιος τουλαχιστον εχει ταξιδεψει στο εξωτερικο, ποσο μαλλον να εχει ζησει κιολας, ειναι πιο ανοιχτομυαλος, πιο αντικειμενικος και πιο εμπειρος σε σχεση με την κανονικη ροη ενος φυσιολογικου κρατους.
Τύπε ειπαμε να φερουμε ανθρωπους απο το εξωτερικο να μας φτιαξουν τους νομους, να μας οργανωσουν το κρατος, να μας ρυθμισουν την οικονομια, κλπ κλπ. Τωρα θα φερουμε και ανθρωπους απο το εξωτερικο να μας βγαζουν και το εκλογικο αποτελεσμα? Ε ας παμε να πνιγουμε λοιπον
Μαλλον καπου το μπερδευεις, παραμενουν Ελληνες πολιτες και εχουν καθε πολιτικο τους δικαιωμα εδω. Απλα ειναι αναγκασμενοι να χανουν χρονο και χρημα αν θελουν να ερθουν να ψηφισουν. Αυτο μονο το δικαιωμα θα τους δωσουμε, να μπορουν να το κανουν αυτο απο το σπιτι τους.
Φυσικα, για το πρωτο μερος, δυστυχως δεν εγινε ετσι, μακαρι να γινοταν ετσι.
Ούτε 1 στο 1.000.000 να δώσει ο Τσίπρας ψήφο στους ομογενείς.εντελως απίθανο.
τι ακριβώς είπε γιατί μάλλον κάτι έχω χάσει.Μα αφου το ειπε στη βουλη.
τι ακριβώς είπε γιατί μάλλον κάτι έχω χάσει.