kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ειδικα αν ειναι πορνο....Πάρε ποπ κορν.
Και απολαυσέ το. Είναι καλύτερα να ξέρει μόνο ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές το σενάριο.
ειδικα αν ειναι πορνο....Πάρε ποπ κορν.
Και απολαυσέ το. Είναι καλύτερα να ξέρει μόνο ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές το σενάριο.
Επέστρεψες με μαστερ αερολογιας βλέπω.
πουτσες παρτε το χαμπαρι....Εκανα καλή προπόνηση πέντε χρόνια ακούγοντας Σαμαζέλους.
λες να μην προλάβουμε να παρουμε μερος στη φετεινη EUROVISION τυπε?
Το φπα πήρε παραταση ?Όχι βεβαια.
αυτα τα μουνια δεν εχουν θεση εδωΠρόσεξες ρε συ κάτι τύπους που κατά δήλωσίν τους διαμένουν (και εργάζονται άραγε;) στο εξωτερικό, όπως Ελβετία, Κύπρο μέχρι και Κίνα πόση πρεμούρα έχουν για το τί θα γίνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα;
Τουλάχιστον οι Τζιχαντιστές της Δυτικής Ευρώπως πήγαν στο Ιράκ να πολεμήσουν για τα (φανατικά βεβείως) πιστεύω τους, δεν κάνανε επανάσταση μέσω του πληκτρολογίου..
Ελα ντε. Τα γνωριζουν όλα εξ αποστασεως.Πρόσεξες ρε συ κάτι τύπους που κατά δήλωσίν τους διαμένουν (και εργάζονται άραγε;) στο εξωτερικό, όπως Ελβετία, Κύπρο μέχρι και Κίνα πόση πρεμούρα έχουν για το τί θα γίνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα;
Τουλάχιστον οι Τζιχαντιστές της Δυτικής Ευρώπως πήγαν στο Ιράκ να πολεμήσουν για τα (φανατικά βεβείως) πιστεύω τους, δεν κάνανε επανάσταση μέσω του πληκτρολογίου..
αλλα μαθαίνω εκ των έσω μάστορα.
αλλα.
ετοιμαστείτε για κρεμάλες.
Για τον ΕΝΦΙΑ με ρωτησε, νομιζωΤο φπα πήρε παραταση ?
μιλτου πιο ερωτικα σε παρακαλωΤο φπα πήρε παραταση ?
Γιατί έτσι τύπε;Όχι βεβαια.
ρε μαλακες πληρωνεται οσο υπαρχουν φραγκα...γιατι στο μελλον βλεπω να πληρωνετε ετsι :Όχι βεβαια.
Οι περισσότεροι εμιγκρέδες πάντως που γνβρίζω εγώ, φιλελέ κατεύθυνση έχουνΠρόσεξες ρε συ κάτι τύπους που κατά δήλωσίν τους διαμένουν (και εργάζονται άραγε;) στο εξωτερικό, όπως Ελβετία, Κύπρο μέχρι και Κίνα πόση πρεμούρα έχουν για το τί θα γίνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα;
αυτα τα μουνια δεν εχουν θεση εδω
μιλτου πιο ερωτικα σε παρακαλω
Ναι καύλα μου το ξέρω..απλά λέω αν έμαθες για το φπα αν πήρε παραταση..Για τον ΕΝΦΙΑ με ρωτησε, νομιζω
Θα πληρωσω όταν δω σοβαροτητα και όχι καραγκιοζιλικια.Γιατί έτσι τύπε;