SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
όταν πασωκ έδινε εμένα 5 ευρώ κραταο σιμαια πασωκ σινταγμα καταλαβενε?δεν καταλαβαινω αλβανικα
όταν πασωκ έδινε εμένα 5 ευρώ κραταο σιμαια πασωκ σινταγμα καταλαβενε?δεν καταλαβαινω αλβανικα
σαμαρα μαζί φοφη....Ενας πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς, ερωτάται από δημοσιογράφο στο Βερολίνο για τη σφοδρώς αντιμνημονιακή του ρητορική τα προηγούμενα δύο χρόνια, όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Ατάραχος αυτός απαντά, «Ουδείς αναμάρτητος»! Με άλλα λόγια, ο κ. Σαμαράς είναι σαν να είπε: «Οπως όλοι, έχω κάνει λάθη στη ζωή μου. Η αντίθεσή μου στο Μνημόνιο ήταν ένα από αυτά».
ετσι να θυμομαστε
καλη ορεξη
όταν πασωκ έδινε εμένα 5 ευρώ κραταο σιμαια πασωκ σινταγμα καταλαβενε?
τορα εκλογές δοσει 15 για σιμαια...Αλβανό μπορι ιμε...βλάκα κε κλεφτι όχι...Δεν εδωσα κρατας σημαια
Εδωσα φας μπουγατσα και τυροπιτα
Που σκυλοπειναγες
τορα εκλογές δοσει 15 για σιμαια...Αλβανό μπορι ιμε...βλάκα κε κλεφτι όχι...
Παραπωνο για τσηπρα λες χαζω γκεοργκι,κε φτοχι φοφι
δοσι εμένα πασωκ 40 εβρω,μου αρεσι παρτουζα,κραταο κε φοτογραφεια φοφι!!!!δοσο 20 γκαμισις φυλης
δοσι εμένα πασωκ 40 εβρω,μου αρεσι παρτουζα,κραταο κε φοτογραφεια φοφι!!!!
στελι πρδοσι εμένα πασωκ 40 εβρω,μου αρεσι παρτουζα,κραταο κε φοτογραφεια φοφι!!!!
νε ποτε δοσι? Παο ίδιο γιατρο καιλη.πασοκ δωσι 200 εβρο πας κανις λαιυκανσι προκτου
εσι κοροιδεβι...δεν ισε αλβανο.στελι πρ
πασωκ ιμε...μαι καταλαβαιςεσι κοροιδεβι...δεν ισε αλβανο.
νε ποτε δοσι? Παο ίδιο γιατρο καιλη.
ποσα δοσι?πασοκ δοσι ευρο πας καζαπλακα κοψεις πουλυ σου
φιλο με φοφι? εσι πόσα δοσι? κλαιμενα δεν θελι ομος!πασωκ ιμε...μαι καταλαβαις
τα καλυτερα μας χρονια ηταν με πασοκ...να τα λεμε ολαφιλο με φοφι? εσι πόσα δοσι? κλαιμενα δεν θελι ομος!