jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Φίλε χρειαζόμαστε 3-4 χρόνια ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και παγώματος με τον άλλο , όλων των "υπο διαπραγματευση" θεμάτων της χώρας, διότι τώρα με τη κατρακύλα γίνονται ανεπανόρθωτες ζημιές σε εθνικά,οικονομία και κοινωνία!Ειναι νεος και έχει δρόμο. Θα υπομεινει την επερχόμενη ηττα του, θα κανει αντιπολίτευση του κωλου με το τεράστιο έλλειμμα που θα εχει αφησει στον γαλάζιο συναδελφο του και σε 3-4 χρόνια θα μοστραρεται ξανα για πρωθυπουργός.
Το πρόβλημα θα το εχει ο χοντρος που αρέσκεται σε απειρες βολτες στο εξωτερικό τσαμπε και χοντρες μασαμπουκες. Αυτος μολις παρει το 1% που του αρμοζει θα πουλησει και τη μανα του προκειμένου να μην μείνει στην απ έξω.
Σε διορθώνω γιατί μπερδεύεσαι.
οσο και να χτυπιεσαι εσεις στηριζετε την κυβερνηση των κατσαπλιαδων με τους ανελητες και τον ασπρομαλλια διορισακια που τον κανατε προεδρο της δημοκρατιας
στειλατε και την παπακωσταινα για να αυξησουν την κοινοβουλευτικη δυναμη
στηριξατε και νομιμοποιησατε πολιτικα τους κατσαπλιαδες στο συνταγμα με τους αγανακτισμενους τρομαρα σας
και εχεις τωρα το θρασος να ποσταρεις τα σκουπιδια που πεταξαμε απο το πασοκ
ου ρε καταστρεψατε και θελετε παλι να βγειτε να ξανακαταστρεψετε οτι εχει απομεινει απο τους κατσαπλιαδες
Να θυμάμαι καθε πρωι να παιρνω...
... το σανο του εξωγηινου
ειμαι καλο και πιστο γαλαζιο προβατο
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[/quote[/URL]]
καλοφαγωτο μπρελοκ
... το σανο του εξωγηινου
ειμαι καλο και πιστο γαλαζιο προβατο
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.kosmoslarissa.gr/Media/Default/_Profiles/b1a77674/c32cfc92/mitsotakis-ktinotrofoi.jpg?v=636739964500532899[/img[/URL]]
καλοφαγωτο μπρελοκ
:HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO:
[/quote]
:bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Aυτο πρέπει να αναρτηθει σαν φοντο στο σαιτ μόνιμα προς αποφυγή παρεξηγησεωνΣε διορθώνω γιατί μπερδεύεσαι.
και εχεις τωρα το θρασος να ποσταρεις τα σκουπιδια που πεταξαμε απο το πασοκ
Σταματα κατι πρεπει να πει.
Τους πετάξατε? πότε? πως?
Σκουπίδια όλοι οι πρώην σύντροφοι χώνυ?
Πότε τους πεταξατε ρε τύπε, διεγραφησαν αυτοι απο το ΠΑΣΟΚ? Πότε?και εχεις τωρα το θρασος να ποσταρεις τα σκουπιδια που πεταξαμε απο το πασοκ
Πότε τους πεταξατε ρε τύπε, διεγραφησαν αυτοι απο το ΠΑΣΟΚ? Πότε?
Μηπως καμια φορα ειναι καλυτερο να σιωπας απο το να προσφερεις αφθονο γελιο?
Μου γραφεις πότε αποχωρησαν απο το κομμα? Το συνεχιζεις βλεπω, δεν φταιω εγω μεταΤζαγκρη το 13
Σγουριδης το 14
Μπολαρης το 12
Βαγενα το 12
Κουρουμπλης το 11
Παραστατιδης το 12
Μιχελογιαννακης το 12
Ξενογιαννακοπουλου το 12
Οσους θυμαμαι τωρα
Μου γραφεις πότε αποχωρησαν απο το κομμα? Το συνεχιζεις βλεπω, δεν φταιω εγω μετα
θα κυβερνησουν μεσα απο το κορυδαλλο τύπεξεροχυνουμε με γκαλοπ αλαφουζου που δειχνει ανεβασμενη τη φωφη τη στιγμη που ειναι για φυλακα καμποσοι
:S
θα κυβερνησουν μεσα απο το κορυδαλλο τύπε
Δεν ξερω τελικα ποιο ειναι το χειροτερο μεσω ενημερωσης. Τα ΜΜΕ η τα social media.Γιατι στο γκαλοπ του bou η ΧΑ ειναι δευτερο κομμα?
1. Γιατι οι θαμωνες του bou ειναι σε ηλικιες 35 - 55
2. Σε αυτες τις ηλικιες η ΧΑ
3. Αυτες οι ηλικιες δεν ενημερωνονται απο βοθροκαναλα αλλα απο ιντερνετ