jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Θα σφιξουν λιγο οι κωλοι του συστηματος τυπε
και που να σφιξουν και οι ζεστες
Οποιος θελει μια αθηνα αποπατο των μουσλιμ των λοατκι και των γεωργιανων δολοφονων ας μην ψηφισει κασιδιαρη
δεν το είχε εξαρχήςΟ Τζήμερος το έχασε
Άλλο νταούλι από δω τύπε;
αυτο που χρυσαυγητες κλαινε για οικογενειοκρατια και προτεινουν ψηφο στη ΧΑ που ο μιχαλολιακος διορισε τη γυναικα βουλευτη, τον γκομενο της κορης βουλευτη, την κορη δημοτικο συμβουλο και ΟΛΟΙ οι ευρωβουλευτες εχουν διορισει γυναικες,παιδια, μπατζανακιδες κι ανηψια συμβουλους εχει το γελιο του.
Τουλαχιστον ουτε κρατικα λεφτα εκλεψαν ουτε δικαιωματα της χωρας ξεπουλησαν τυπε
Οτι πεις..σωστα, προς το παρον μονο δημοσιο χρημα τρωνε με οσες μασελες μπορουν.
Οτι πεις..
Μονο που και τη χρηματοδοτηση τους την εχουν κομμενη τυπε με αφορμη τη φαραωνικη δικη που εστησε ο πιτσαδορος :-
Τουλαχιστον ουτε κρατικα λεφτα εκλεψαν ουτε δικαιωματα της χωρας ξεπουλησαν τυπε
Tύπε αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Και ο περιπτερας της γειτονιας μου δεν εχει κλεψει κρατικο χρημα αλλά δεν ειναι λογος να του δωσω τα κλειδια της χωρας.Τουλαχιστον ουτε κρατικα λεφτα εκλεψαν ουτε δικαιωματα της χωρας ξεπουλησαν τυπε
Aυτο ειχε πει και φιλος μου που ψηφισε σύριζα οταν τον ρώτησα γιατίΦοβερό πολιτικό επιχείρημα. Ακριβώς ίδιο με του τσίπρα. Ξέρεις, έχω έναν περιπτερά απέναντι, πολύ καλό παιδί και δεν έχει κλέψει κρατικά λεφτά ούτε ξεπούλησε τίποτα. Να τον ψήσουμε για πρωθυπουργό.
Aυτο ειχε πει και φιλος μου που ψηφισε σύριζα οταν τον ρώτησα γιατί
-Να φαει και κανένας αλλος.
Τοσο μεγαλη ειναι η αηδία του κοσμου για τους σαπιοπασοκους και τους ΝΔουλους.
Κατσε φιλε. Εσυ ηθελες να μη παιρνει ο αλλος ουτε μισθο που ασχολειται; Σημερα διαβαζα ειχε εκδηλωση Παμακεδονικη οργανωση και θα γινοταν συζητηση για τη Συμφωνια των Πρεσπων. Και πηγαν 10 αναρχικοι και τη ματαιωσαν. Μπορει δηλαδη στη Δημοκρατια μας να διεξαγεται οποιαδηποτε ανθελληνικη εκδηλωση και συζητηση, πανε οι αλλοι να διοργανωσουν μια εκδηλωση και επειδη δε συμφωνουν τα τσιρακια του Σορος που βγηκε τωρα επισημα οτι τους χρηματοδοτει, η εκδηλωση απλως δε γινεται. Αν τρεχει ο Λαγος της Χρυσης Αυγης για τετοια θεματα που δεν ασχολειται κανεις, ουτε το κρατος, εσυ λες να μη παιρνει ουτε μισθο για το κοπο του; Γιατι αν με ρωταγες εμενα, θα ελεγα να του δωσω κι εγω κατι απο τη τσεπη μου για να συνεχισει να το κανει.ποιος τη χεζει τη χρηματοδοτηση τυπε. 8 χιλιαρικα μισθο να πανε βουλη να κανουν τα πουτανακια του Αλεξη δε τα λες και λιγα
Δεν είναι αηδία τύπε. Είναι πολιτικός αναλφαβιτισμός και κυρίως μετάθεση των προσωπικών μας ευθυνών όπου φυσάει ο άνεμος.
Κατσε φιλε. Εσυ ηθελες να μη παιρνει ο αλλος ουτε μισθο που ασχολειται; Σημερα διαβαζα ειχε εκδηλωση Παμακεδονικη οργανωση και θα γινοταν συζητηση για τη Συμφωνια των Πρεσπων. Και πηγαν 10 αναρχικοι και τη ματαιωσαν. Μπορει δηλαδη στη Δημοκρατια μας να διεξαγεται οποιαδηποτε ανθελληνικη εκδηλωση και συζητηση, πανε οι αλλοι να διοργανωσουν μια εκδηλωση και επειδη δε συμφωνουν τα τσιρακια του Σορος που βγηκε τωρα επισημα οτι τους χρηματοδοτει, η εκδηλωση απλως δε γινεται. Αν τρεχει ο Λαγος της Χρυσης Αυγης για τετοια θεματα που δεν ασχολειται κανεις, ουτε το κρατος, εσυ λες να μη παιρνει ουτε μισθο για το κοπο του; Γιατι αν με ρωταγες εμενα, θα ελεγα να του δωσω κι εγω κατι απο τη τσεπη μου για να συνεχισει να το κανει.
δεν παιρνουν 8 τύπε,λιγοτερα,τους τα μειωσε το δημοκρατικο τοξο και ο αλεξης,που του κανουν τα πουτανακιαποιος τη χεζει τη χρηματοδοτηση τυπε. 8 χιλιαρικα μισθο να πανε βουλη να κανουν τα πουτανακια του Αλεξη δε τα λες και λιγα