arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν ειναι φρουτο μαστορα
Χορταρικο ειναι
ΒΛΗΤΟ
εσύ να προσέχεις τις φόλες πασοκόσκυλο
δεν ειναι φρουτο μαστορα
Χορταρικο ειναι
ΒΛΗΤΟ
Όπως το είπες 25 χρόνια δηλ 7500 ένσημα Οχι 10500 η 11000
Όπως το είπες 25 χρόνια δηλ 7500 ένσημα Οχι 10500 η 11000εμένα πάλι ο συγχωρεμένος ο παππούς μου δούλευε σε εργοστάσιο βαρέα 25 χρόνια πλήρωνε από το μισθό του μέρος για την επικουρική ασφάλιση και η σύνταξή του το 2008 μαζί μ την επικουρική στο σύνολο ήταν 650€
Δεν είπα ότι δούλευε μαύρα . Αλλά δεν παύει να είχε ,7500 ένσημα.Εμενα ο πατέρας μου με 10500 βαρέα και ανθυγιεινα βγήκε το 2002 και έπαιρνε 1750..και τώρα ίσα που περνάει τα 1000ρε τούβλο δούλευε βαρέα τα 55 βγήκε στη σύνταξη έτσι έβγαιναν παλιά ο παππούς μου ποτέ δεν δούλεψε μαύρα
σοβαρά έγω πάλι βλέπω πολλούς που και διακοπές πήγαν σε ξενοδοχεία και καλό αμάξι έχουν και ακριβά ψώνια κάνουν
εμένα πάλι ο συγχωρεμένος ο παππούς μου δούλευε σε εργοστάσιο βαρέα 25 χρόνια πλήρωνε από το μισθό του μέρος για την επικουρική ασφάλιση και η σύνταξή του το 2008 μαζί μ την επικουρική στο σύνολο ήταν 650€
Kαστρατε,Δεν θεραπεύεται?Εδώ η επιστήμη κάνει θαύματα.
σοβαρά έγω πάλι βλέπω πολλούς που και διακοπές πήγαν σε ξενοδοχεία και καλό αμάξι έχουν και ακριβά ψώνια κάνουν
φυικα΄και βλέπεις ...είναι οι χρήσιμοι, οι ικανοί, οι προκομένοι , οι εργατικοί...
και φυσικά δεν είναι οι κηφήνες και οι τεμπέληδες σαν και του λόγου σου
με 25 χρόνια δουλειά και πολλά του ήταν
είπα έγω ότι δεν είναι χρήσιμοι και προκομμένοι? φόρους να πληρώνουν
είπα έγω ότι δεν είναι χρήσιμοι και προκομμένοι? φόρους να πληρώνουν
- Όχι! Η αντίδραση του Νικολιού ήταν άμεση. Οι λαοί ζούσαν σε έναν παράδεισο. Εσείς εδώ λέει δεν καταλάβατε τίποτα. Πάρτε ένα βίντεο να δείτε μουρμούρισε, καθώς ήπιε μια βαθιά ρουφηξιά από το Ουίσκι 350 ετών.
Το youtube ένα εργαλείο του καπιταλισμού θα σας δείξει την αλήθεια είπε δυνατά, καθώς τίναξε την στάχτη από το πούρο Κούβας (φυσικά) που κάπνιζε... Βούρκωσε…
- Αγνώμονες κεφαλαιοκράτες… μουρμούρισε πάλι νευριασμένα….
Κατέβασε τα πόδια του από τον βαθύ καναπέ (κόκκινο), και μουρμούρισε ξανά...
- Σας έχει κερδίσει η προπαγάνδα του καπιταλισμού!
1ον δεν καπνίζω το έχω κόψει χρόνια
2ον δεν πίνω ουίσκι μπύρα πινω κρασί και τσίπουρο και ρούμι χαβάνα
3ον τι έχει η σοσιαλιστική κούβα?
Αυτό κατάλαβες όλο κι όλο από το post;
Για σένα που από ότι κατάλαβα θέλεις τα 8ωρα σου, τις μάσες σου και τις ξάπλες σου, και έχεις μάθει να παρασιτείς εις βάρος τον άλλων, η Κούβα θα είναι ένας εφιάλτης. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να πακετάρουμε να ζήσεις εκεί, στην μιζέρια, ανάμεσα σε κάρα και αυτοκίνητα του ’50. Η απόλαυση θα είναι να μπορούμε να σε βλέπουμε να ψάχνεις internet να μπεις να ποστάρεις τις θεωρίες σου!
Πες παντελονάτα τώρα αντρίκια τρολάρεις χωρίς αύριοναι ρε εφιάλτης το κράτος δίνει διαμέρισμα και λιμπερέτα (δελτίο) τροφίμων.Α που σαι υπάρχουν λεωφορεία σαν δημόσια συγκοινωνία και ειναι δωρεάν για όλους. Οσο για το ίντερνετ τι να το κάνουν το ίντερνετ όταν όλη νύχτα χορεύουν πίνοντας ρούμι όλοι μαζί στις πλατείες στους δρόμους παντού