jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ψόφα μουνόσκυλο του κερατά.
ρε μαστορα αν ψοφησει ο κοπρος με ποιον θα διασκεδαζουμε;
Ψόφα μουνόσκυλο του κερατά.
θα τους στείλουμε το πρώτο θέμα μια χαρά κωλόχαρτο εφημερίδα είναι
έχουμε έναν εκλογικό αγώνα να δώσουμε
έχουμε έναν εκλογικό αγώνα να δώσουμε
ναι ειναι διαπιστωμενοΕίσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, κάθε ποστ σου είναι και μια γερή δόση που μπορεί κάλλιστα να στείλει την κυβέρνησή σου εκεί που της αξίζει. Στα τάρταρα.
Συνέχισε έτσι ΒΛΑΚΑ.
το πηρε ο τραμπΝικολα θύμισε μας τι έγινε με το πετρέλαιο που θα περνάμε απο την Βενεζουέλα...
Είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, κάθε ποστ σου είναι και μια γερή δόση που μπορεί κάλλιστα να στείλει την κυβέρνησή σου εκεί που της αξίζει. Στα τάρταρα.
Συνέχισε έτσι ΒΛΑΚΑ.
Πρέπει να τον ενθαρρύνουμε τύπε. Ο Νικόλας εχει βαρύ πολιτικό λόγο και επηρεάζει κόσμο...
Σκέψου τον στην παραλία κάτω από τη σκιά δέντρου, ξάπλα στην λινάτσα με μια χοντρή 100+ κιλών με αξύριστα πόδια, μουνί και μασχάλες, να τρώνε καρπούζι που για να παγώσει το είχαν μέσα στη θάλασσα, να πίνουν μπύρες ΕΡΜΗΣ από τα LIDL και να τρώνε φιστίκια Αιγίνης από τον μπαρμπα Αλέκο.
Μετά το θεϊκό τσιμπούσι, αρχίζει να μιλάει δυνατά για να τον ακούνε γύρω του, τι σπουδαίος ηγέτης είναι ο Αλέξης, πως κατάργησε τα μνημόνια, πως θα αυξήσει τις συντάξεις, πως θα προσλάβει τεμπέληδες στο δημόσιο, τι καλός πυροσβέστης είναι, πως εβαλε τη FYROM στο ΝΑΤΟ, πως έστειλε τον Κουφοντινα για αγροτικό και ποσες αλλες επιτυχίες....
Ο κόσμος σαστισμένος στη παραλία θα μαζευτεί γύρω του και θα ακούει τον εξαίρετο πολιτικό λόγο του νικόλα....
Τα αποτελέσματα θα τα δούμε στις δημοσκοπήσεις και σύντομα στις κάλπες.
η χοντρη δεν θα εχει φερει και ταπερ με κεφτεδακια;
Αναφερα μονο τι εβαλε ο νικολας μας (καρπούζι, μπύρες ΕΡΜΗΣ και φιστίκια Αιγίνης), ισως η χοντρή να εφερνε και ταπερ με κεφτεδακια......
ρε φίλε κάμερα έχεις?πραγματικά η φίλη μου έφερε κεφτεδάκια
Mαλάκα μου, ακόμα και εκεί στην αμάκα είσαι, η χοντρή σε ταίζει.
Νικολα και το σκηνικό πέτυχα, λινάτσα, καρπούζι, μπύρες ΕΡΜΗΣ και φιστίκια Αιγίνης......
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=118357.0;attach=1051295;image[/img[/URL]]
[/quote]
20 τσυριζαιικα θα...