tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εσύ σκασμος ποιος είσαι για να αποφασίζεις τους όρους κοινωνικού τουρισμού????
Αυτός που πληρώνει μαλακα
εσύ σκασμος ποιος είσαι για να αποφασίζεις τους όρους κοινωνικού τουρισμού????
Αυτός που πληρώνει μαλακα
Τυπε δε του λες να σου κάνει κάνα κονε με τη δ?Ε ενταξει. Εξαλλου ως γνωστον, οποιος ψαχνεται, τον τρωει ο κωλος του να βρει. Στο καλο κι απο το πεζοδρομιο τοτε. Παμε για αλλα
Τραμουνταναίοι και Βολταίροι, πατε ενα στοιχημα οτι επι ΝΔ ο Νικολιός θα μονιμοποιηθεί στο Δημοσιο?
Πρόσεχε γιατί μπορεί να σε παρεξηγήσουν με τα πολλά ......... μόρια!!πολυ πιθανό έχω αρκετά μόρια
Ένας ακόμη λόγος να ψηφίσω κυριακο! Να δουλεύει ο νικολιος με το αυθαίρετο 12 ώρες!!!!ρε άντε γαμηθητε που θέλετε 12 ωρη απασχόληση ξεχάστε το φασιστες αυστριακοί
[size=20pt]Αχτσιόγλου: Το οκτάωρο, δεν μπορεί να τίθεται υπό αμφισβήτηση
«Ανήκει στα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα που μόνο πάνω σε αυτά μπορούμε να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον»[/size]
προσθήκη στα αγαπημένα
«Θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως το οκτάωρο, είναι στηρίγματα που δεν μπορούν να τίθενται υπό αμφισβήτηση, αλλά που μόνο πάνω σε αυτά μπορούμε να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον» επισημαίνει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, με αφορμή την παράταση της εργασιακής ημέρας έως 12 ώρες στην Αυστρία.
Συγκεκριμένα, η κ. Αχτσιόγλου έγραψε:
«Ψηφίστηκε την Πέμπτη από το αυστριακό Κοινοβούλιο ο νόμος με τον οποίο θεσπίζεται η παράταση της εργασιακής ημέρας έως τις 12 ώρες.
[size=20pt]Την ίδια ώρα, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Αυστρίας, Beate Hartinger-Klein, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Αυστρία για το επόμενο εξάμηνο, προσκάλεσε όλους τους υπουργούς Εργασίας της ΕΕ να συζητήσουμε για το μέλλον της εργασίας.
[/size]
Αποδεχόμενη με ευγένεια την πρόσκληση, της απάντησα ότι τα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως το οκτάωρο, είναι στηρίγματα που δεν μπορούν να τίθενται υπό αμφισβήτηση, αλλά που μόνο πάνω σε αυτά μπορούμε να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον».
πηγη
Meanwhile εαν ρωτήσει κανεις τους πραγματικους μεροκαματιαριδες που τους απασχολουν με 500 ευρω θα σου ελεγαν οτιμε χαρα θα δουλευανηδη δουλεύουν 12ωροαφου προφανος θα ταχωρις να πληρωθουν υπερωριεςγια να αυξησουν το εισοδημα τους.
Οταν ο αλλος δεν βγαινει να ζησει την παραπανω κουραση θα σκεφτει? Οι βολεμενοι φοβουντε μη χασουν την ζωαρα και τον απογευματινο καφε.
Δεν νομιζω να αφορα και αυξηση μισθου αλλα μονο το ωραριο με τα ιδια χρηματα.Meanwhile εαν ρωτήσει κανεις τους πραγματικους μεροκαματιαριδες που τους απασχολουν με 500 ευρω θα σου ελεγαν οτι με χαρα θα δουλευαν 12ωρο αφου προφανος θα τα πληρωθουν για να αυξησουν το εισοδημα τους.
Οταν ο αλλος δεν βγαινει να ζησει την παραπανω κουραση θα σκεφτει? Οι βολεμενοι φοβουντε μη χασουν την ζωαρα και τον απογευματινο καφε.
Διαφωνείς? εγώ είμαι επαγγελματίας και έχω υπαλλήλους που παίρνουν καλά χρήματα για το 8ωρο αλλά παρακαλάνε να βάλουν παραπάνω ώρες για να τις πληρωθούν. Και εγώ ο ίδιος όταν έχω ανάγκη δουλεύω 15 ώρες χωρίς σταματημό. Μάλλον οι βολεμένοι είναι όσοι αρκούνται σε αυτά που παίρνουν.Λίγο τσίπα φιλελεδες σας διαβάζουμε και εμείς οχι μονο τα βολεμένα κομματοσκυλα
Καμια φορα ξερεις τυπε, θυμαμαι την Ζωη παραμονες των εκλογων του Ιανουαριου 2015 στα δικαστηρια της Ευελπιδων με ενα χαμογελο μεχρι τ αυτια, να λεει σε ολους μας τι θα κανει ως υπουργος δικαιοσυνης (!). Και καποιοι την δουλευαμε και της λεγαμε "με το καλο κυρια Υπουργε" και δεν καταλαβαινε. Και μετα ο Τσιπρας την αχρηστευσε αριστοτεχνικα.If you love Greece, help us get rid of Alexis Tsipras and his zombie party
Zoe Konstantopoulou
Μαλακια που δεν την έκανε υπουργό δικαιοσύνης θα έστελνε αρκετούς μέσα αλλα δεν ξέρω εάν ήταν καλύτερο η χειροτερο να την κάνει την 3η θεσμικη δύναμη στην χώραΚαμια φορα ξερεις τυπε, θυμαμαι την Ζωη παραμονες των εκλογων του Ιανουαριου 2015 στα δικαστηρια της Ευελπιδων με ενα χαμογελο μεχρι τ αυτια, να λεει σε ολους μας τι θα κανει ως υπουργος δικαιοσυνης (!). Και καποιοι την δουλευαμε και της λεγαμε "με το καλο κυρια Υπουργε" και δεν καταλαβαινε. Και μετα ο Τσιπρας την αχρηστευσε αριστοτεχνικα.