jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
τι λες ρε τούβλο εργάζομαι και προσφερω σ την υπηρεσία δεν μου χαρίζεται τίποτα
τον κοσμο δουλευεις
παρανομε με αυθαιρετο
τι λες ρε τούβλο εργάζομαι και προσφερω σ την υπηρεσία δεν μου χαρίζεται τίποτα
ναι και όποιος ήταν θαλαμοφύλακας στο Υπουργείο δεν ήταν απαραίτητα βύσμαγιατί όποιος εργάζεται στο δημόσιο πρέπει να γλύφει κόμματα? το συμπέρασμα πως βγαίνει???
οι νυχτοφυλακες στο δημοσιο ειναι οι σημερινοι επαναστατες.ναι και όποιος ήταν θαλαμοφύλακας στο Υπουργείο δεν ήταν απαραίτητα βύσμα
Η κοινωνική και πολιτική συζήτηση πάντα με απασχολούσαν (έχω καιρό που δεν έχω γκόμενα)οι νυχτοφυλακες στο δημοσιο ειναι οι σημερινοι επαναστατες.
για να κανω μπιρι μπιρι με τον νικολα τον μπλιατ,πρεπει να βρω πολυ χρονο για σκοτωμα..
μα εισαι καλλιεργημενο ατομο (παρε την Κυπρια)Η κοινωνική και πολιτική συζήτηση πάντα με απασχολούσαν (έχω καιρό που δεν έχω γκόμενα)
Οι αναζητήσεις μου απλώνονται σε όλα τα θρεντ του μπου (εχω κανει ετησια συνδρομη σε ολα τα πορνοσαιτ)μα εισαι καλλιεργημενο ατομο (παρε την Κυπρια)
Aν η Ελλάδα δεν πάρει την επόμενη δόση, την επόμενη μέρα διαλύεται η ευρωζώνη, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει δέσμευση για τήρηση των δεσμεύσεων.σωστό. το χρέος γιγαντώθηκε επί καραμανλή.
αλλά, μην ξεχνάμε ότι ο κατάδικος παπακωνσταντίνου κορόιδευε τον πρωθυπουργό ότι ως άλλος τσώρτσιλ υπόσχεται αίμα, δάκρυα και ιδρώτα...
Aν η Ελλάδα δεν πάρει την επόμενη δόση, την επόμενη μέρα διαλύεται η ευρωζώνη, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει δέσμευση για τήρηση των δεσμεύσεων.
Νομικά, πολιτικά και οικονομικά, η έξοδός μας από το ευρώ θα διαλύσει την Ευρωζώνη, επανέλαβε.
Aν η Ελλάδα δεν πάρει την επόμενη δόση, την επόμενη μέρα διαλύεται η ευρωζώνη, διαμήνυσε ο κ. Τσίπρας, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα βάλει υπογραφή αποδοχής στα αιτήματα των εταίρων, ήταν σαφής: «Οι δικοί μας αγωνιστές δεν υπέγραψαν στα ξερονήσια και με ρωτάτε αν θα υπογράψω;».
«Το μνημόνιο το καταγγέλλει η ψήφος του λαού, όχι εμείς» είπε και πρόσθεσε –ενόψει της Συνόδου Κορυφής στο τέλος Ιουνίου- ότι εφόσον ο ελληνικός λαός ψηφίσει μια αριστερή κυβέρνηση, όλοι στην Ευρώπη θα ξέρουν ότι το μνημόνιο θα είναι νεκρό"
Αλεξης Τσιπρας, 14.6.2012
Νικο δεν πηγες Εξαρχεια?πρόσεξε γιατί ο ηγέτης δικηγόρε έχει και ένα υπερπλεόνασμα να διαχειριστεί
αν δώσει παροχές θα ανέβει
Νικο δεν πηγες Εξαρχεια?
πρόσεξε γιατί ο ηγέτης δικηγόρε έχει και ένα υπερπλεόνασμα να διαχειριστεί
αν δώσει παροχές θα ανέβει
Νικο δεν πηγες Εξαρχεια?
έχω επιστρεψει και δεν μου κολλαει υπνος
Ολα καλα?έχω επιστρεψει και δεν μου κολλαει υπνος
Η ελπιδα μου είναι ότι λέει παπαριες για να βγει. Σιγά μην τον αφήσουν οι έξω να κάνει τέτοια πολιτική!!! Θα σας γαμησει τεμπελόσκυλα φοροφυγάδες!ο κούλης δεσμεύεται για κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης από 800 εκ που είναι σήμερα θα το πάει στο 1 δις και θα αυξησει τους δικαιούχους κεα
έτσι λέει ότι θα κάνει όταν γίνει πρωθυπουργός
έχω επιστρεψει και δεν μου κολλαει υπνος
Ολα καλα?
μια χαρά έχω γνωρίσει ένα γκομενάκι και είμαι στο ψήσιμο