barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.257
- Πόντοι
- 5.506
Πολυ σιγουρος εισαι. Αλλη συμβαση μετα. Βγαινουν κατα χιλιαδες.
Τελειώνουν αυτά. Και οτιδήποτε κυκλοφορεί σε σύμβαση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ η χρονική επέκταση.
Πολυ σιγουρος εισαι. Αλλη συμβαση μετα. Βγαινουν κατα χιλιαδες.
Πολυ σιγουρος εισαι. Αλλη συμβαση μετα. Βγαινουν κατα χιλιαδες.Μετά όμως δε σε προσλαμβάνει ΚΑΝΕΝΑΣ.
η αξιολογηση γινεται για να ελεγξουν ποσο παραγωγικος εισαι. οχι αν εχεις τα προαπαιτουμενα για να παρεις τη δουλεια (πτυχια, ξενες γλωσσες κλπ)το δημόσιο χρειάζεται στελέχωση κυρίως και μόνιμο προσωπικό
για την αξιολόγηση τι να φοβηθώ και πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ecdl και lower
κυρίως οι μόνιμοι φοβούνται την αξιολόγηση
αν γίνει σωστή και αδιάβλητη κανένα πρόβλημα
τυπε παμε να γκαστρωσουμε καμμια Αγγλιδα?τους επιδοτεί το ενοίκιο για ένα μικρό σπίτι που μένουν περίπου 400 λίρες το μήνα
απόλυτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
και όταν γεννήσει η κοπέλα του επειδή είναι άγαμη όλα τα εξοδα του παιδιού σε γάλα πάνες 200 λίρες τη βδομάδα συν 100 λίρες τη βδομάδα επειδή είναι άνεργη
του φίλου μου του δίνει 100 λίρες τη βδομάδα βοήθημα συν άλλες 100 επειδή σπουδάζει τουριστικά επαγγέλματα σε ένα πανεπιστήμιο
Τελειώνουν αυτά. Και οτιδήποτε κυκλοφορεί σε σύμβαση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ η χρονική επέκταση.
η αξιολογηση γινεται για να ελεγξουν ποσο παραγωγικος εισαι. οχι αν εχεις τα προαπαιτουμενα για να παρεις τη δουλεια (πτυχια, ξενες γλωσσες κλπ)
άμα ψηφιστεί είναι ΝΟΜΙΜΗ όμως και ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
σαφώς και είμαι έχω πάρει έπαινο από το διοικητή της υπηρεσίας μου
τους επιδοτεί το ενοίκιο για ένα μικρό σπίτι που μένουν περίπου 400 λίρες το μήνα
απόλυτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
και όταν γεννήσει η κοπέλα του επειδή είναι άγαμη όλα τα εξοδα του παιδιού σε γάλα πάνες 200 λίρες τη βδομάδα συν 100 λίρες τη βδομάδα επειδή είναι άνεργη
του φίλου μου του δίνει 100 λίρες τη βδομάδα βοήθημα συν άλλες 100 επειδή σπουδάζει τουριστικά επαγγέλματα σε ένα πανεπιστήμιο
Έχει το link και το χρονικό των απολύσεων? Από το λινκ που έβαλες εγώ διάβασα ότι έγιναν 300k προσλήψεις και 200k απολύσεις.από το εργάνη στα επιμέρους λίνκ
δεν τους απέλυσε τώρα αλλά παλαιότερα τώρα αυξάνει το προσωπικό της
βγαζει λαβρακια σε καθε του προταση..μεγαλη μορφη ο νικολιοςΚαλό κουμάσι και ο διοικητής. Πιθανότατα απόφοιτος νηπιαγωγείου και αυτός.
Έχει το link και το χρονικό των απολύσεων? Από το λινκ που έβαλες εγώ διάβασα ότι έγιναν 300k προσλήψεις και 200k απολύσεις.
Από αυτό μπορείς να συμπεράνεις πως κινείται η αγορά εργασίας αλλά δεν μας λένε τι είδους προσλήψεις έγιναν σε τι πόστα και με πόσο περιορισμένο χρόνο. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι πλέον οι Εταιρείες προσλαμβάνουν 3μηνους-6μηνους και μετά πούλο για να μην αποκτάς και εργασιακά δικαιώματα.
άμα ψηφιστεί είναι ΝΟΜΙΜΗ όμως και ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
αφού έχω εργασία εδώ για ποιο λόγο να το κάνω????
μέχρι το δεκέμβριο του 2019 δεν με διώχνει ΚΑΝΕΝΑΣ
Αυτα ακριβως γραφει ο αδερφος μου στο διαδικτυο που προσληφθηκε σε Δημο μεσω ΑΣΕΠ. Γραφει ο καθε συμβασιουχος, Αμεση μονιμοποιηση μας, οι θεσεις που καλυπτουμε ειναι παγιες και διαρκεις, μας χρειαζεται το Δημοσιο. Και τους λεει ο αδερφος μου, Χρειαζεται το Δημοσιο τη θεση που καλυπτετε εσεις; Πολυ ωραια. Αμεση απολυση σας και προκυρηξη θεσης μεσω ΑΣΕΠ για να μπει καποιος που εχει τα πτυχια, εχει σπουδασει, εχει δικαιωμα, οχι γιατι ειχε μια γνωριμια και μπηκε απο το παραθυρο οπως εσεις. Και τρελαινονται.Εδω θα φανει αν μπορεί η ΝΔ να κυβερνήσει το διαβρωμένο κρατος από κομματικούς οπαδους του ΣΥΡΙΖΑ.
Εχω πει πως θα πρεπει να γίνει αμεσως και με γρηγορες διαδικασίες ενας ΓΡΑΠΤΟΣ διαγωνισμός ΑΣΕΠ για προσλήψεις 50.000 νεων ΔΥ με τυπικά και ουσιαστικά προσόντα (οχι κοινωνικα παρά μόνο για αναπηρους) και την απόλυση 100.000 που μπήκαν εκτός γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ, με πλαστα πτυχία, με φωτογραφικές διατάξεις, χωρίς τυπικά προσόντα, με συμβάσεις ορισμένου χρονου κλπ...
έχω βάλει στοίχημα με φίλους
αν κερδίσει τις εκλογές θα κουρέψω το μούσι μου