Διαμαρτύρεστε όλοι για τη δυναμική της εκάστοτε αντιπολίτευσης και τις προεκλογικές δηλώσεις. Αφού είμαστε μια χώρα από ηλίθιους, πονηρούς απατεωνάκους με τη λαμογιά στο πετσί μας και τον ωχαδερφισμό απορώ γιατί διαμαρτύρεστε, αυτά θέλετε να ακούτε αυτά σας λένε.
Είπε κανένας ελεύθερος επαγγελματίας να χαμηλώσει η φορολογία και οι εισφορές για να πληρώνουν ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ τις υποχρεώσεις τους;
Aρχίδια.
Είπε κανένας τεμπελχανάς του δημοσίου να ισχύσει η αξιολόγηση και να απλοποιηθούν οι διαδικασίες, να προχωρήσει στο απόλυτο η μηχανοργάνωση έστω και αν θα πρέπει πλέον να έχουν ευθύνες, να εκπαιδευθούν σε νέες διαδικασίες και να ελέγχονται για την αποδοτικότητα και τις ικανότητές τους;
Αρχίδια.
Είπε κανένας απατεώνας δανειολήπτης κατεβάστε μου λίγο τις δόσεις μου για να μπορέσω κάποια στιγμή να αποπληρώσω ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ τις υποχρεώσεις μου;
Αρχίδια.
Έτσι και από τους πολιτικούς θα ακούτε αυτά που θέλετε, κοινωνικό κράτος, κατάργηση ενφια, πάταξη της φοροδιαφυγής και κατάργηση των μνημονίων. Αφού εμείς δεν είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας οι άλλοι γιατί να είναι με εμας;