jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
τωρα που θα προτεινουν τον γιωργακη οι συριζαιοι για επιτροπο μια χαρα θα τακιμιασετε ...
ονειρα θερινος νυχτος
τωρα που θα προτεινουν τον γιωργακη οι συριζαιοι για επιτροπο μια χαρα θα τακιμιασετε ...
μια δημόσια επιχείρηση λειτουργεί πρός όφελος του λαού και των κοινωνικά ασθενέστερων και όχι προς όφελος του κεφαλαίου και του κέρδους
θες παράδειγμα σαν άπορος το μεγαλύτερο λογαριασμό που πλήρωνα στο σπίτι ήταν ο οτε ναι ο απόλυτα ιδιωτικός οτε
στη δεη πήρα απαλλαγη από δημοτικά τέλη και στο ρεύμα ξεκίνησα με έκπτωση 40% όπου εφτασα το 70% μέχρι 800 κιλοβατόρες το τετράμηνο που ποτέ δεν ξεπερνούσα
στην ευδάπ είχα έκπτωση 50% στο σύνολο του λογαριασμού
στον ένφια 50% έκπτωση
όταν στον οτε τους είπα ότι είμαι άνεργος μου λένε με απαξιωτικό ύφος ε και? δεν δίνουμε εκπτώσει σε ανέργους ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ μόνο στους παλιούς πελάτες δίνουμε κάποια έκπτωση έτσι πλήρωνα
δεη περίπου 20€ το μήνα
ευδάπ περίπου 4€ το μήνα
ένφια 82€ το χρόνο (λιγότερο από 8€ το μήνα)
οτε 27€ το μηνα
σας αφήνω πάω για μπύρες λόφο του στρέφη
σας αφήνω πάω για μπύρες λόφο του στρέφη
Αλλη μια επιτυχία συριζα.
Χαλαρωνουν τα capital controls.
Τα οποία ο ίδιος εφερε.
Α και κατι αλλο για το αριστερό αρχιδι
500 ευρω συνταξη στα 15 χρονια επι σαμαρα
Τωρα 380 στα 20 και αν
Οπως έλεγαν και παλαιότερα,
"κάποιος να μας σωσει κι ας ειναι και λοχιας"
Χιλιαδες θεσεις στοιυς Δημους ορισμενου χρονου για ανεργους απο τον Τσιπρα. Κοινοφελη εργασια πως το λεει, κοινως να καθονται επι πληρωμη, ερχονται και εκλογες. Εργοδοτης μου ελεγε οτι εψαχνε για υπαλληλο εργατη και ειχαν ερθει διαφοροι για συνεντευξη. Τους εξηγουσε τα καθηκοντα της θεσης, τον μισθο, τις προοπτικες. Δυσκολη χειρωνακτικη εργασια, 600 ευρω πρωτος μισθος με προοπτικη αυξησης. Και του λεει ενας υποψηφιος, Συγγνωμη κιολας αλλα επειδη θελω να ειμαι ειλικρινης, γιατι να ερθω να δουλεψω εδω για μολις 600 ευρω και απαιτητικη κοπιαστικη εργασια απο τη στιγμη που βρισκω 8μηνα στο Δημοσιο και Δημους, ευκολη δουλεια και παιρνω λιγο λιγοτερα και επιδομα ανεργιας μετα. Σοβιετια επιδοματικου τυπου.
και βρε μαλάκα δεν σου περνάει από το μυαλό ότι τα ελλείματα που δημιουργεί η "φιλανθρωπία" τα πληρώνουν όλοι οι Ελληνες ??
πληρώνουμε όλοι γαμώ το κέρατο σου για να έχεις εσύ το άχρηστο σκουπίδι ρεύμα και νερό...
Κάπου μιλούσαν οι του κινήματος αλλαγής ( δεν το θυμάμαι καλά το όνομα )
Και η φώφη φυσικά να κάνει αντιπολίτευση του κώλου η πασοκατζού.
Χρώμα πράσινο πουθενά, ουτε ήλιος,
Ο μόνος στην ελλάδα που παρέμεινε με πράσινο ήλιο είναι ο δικός μας εδώ.
Ξυπνάτε, πέθαναν τα παλιά κόμματα που ρήμαξαν την ελλάδα.
750-800 ευρω παιρνουν οι καλοι και με προυπηρεσια υπαλληλοι, αυτοι ειναι δυστυχως οι μισθοι σημερα Νικο. Οπως και φυλακες-σεκιουριτυ παιρνουν 500 ευρω και για 8-10 ωρες. Ενω πριν επαιρναν 1000 ευρω μισθο.να πείς στον εργοδότη φίλο σου για βαριά χειρονακτική δουλειά να δώσει καλύτερο μισθό και βαρέα