arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
βρε δε γαμιεσαι μπας κι ασπρισεις, που θα μου πεις πως θα κυκλοφορω, τρολ της συμφορας
πλήρωνε τη βενζίνη τους φόρους και σκασμός
βρε δε γαμιεσαι μπας κι ασπρισεις, που θα μου πεις πως θα κυκλοφορω, τρολ της συμφορας
τους μονους φορους που πληρωνω ειναι αυτοι, οι εμμεσοι, και οπου δε μπορω να αγορασω απο την υπολοιπη ΕΕπλήρωνε τη βενζίνη τους φόρους και σκασμός
Eσυ θες πολυ ξυλο ομως....!Πραγματικα πολυ ξυλο.πλήρωνε τη βενζίνη τους φόρους και σκασμός
Εγω δεν μπορω με γαμανε τα τεκμηρια. Αλλα οκ γλυτωσα καμποσα αλλα δεν ειναι αρκετα...!Ηθελα να το μηδενισω να κλαιει ο νικολιος. Ειδικα με την μειωση του αφορολογητου θα πληρωνει το κοπροσκυλοτους μονους φορους που πληρωνω ειναι αυτοι, οι εμμεσοι, και οπου δε μπορω να αγορασω απο την υπολοιπη ΕΕ
ολα τ΄αλλα παιρνετε τ'αρχιδια μου. Πρωτο μηδενικο εκκαθαριστικο στην ιστορια μου.
Μιλάμε εχεις καει τελείωςαυτοι εχουν χερσαια συνορα η ειναι ελαχιστα εκτεθειμενοι θαλασσια
η μονη λυση για εμας ειναι συνεργασια με την τουρκια με μια αλλαγη ηγεσιας στην τουρκια (προφανως κομμουνιστικη) και επαναπροωθηση τους στις χωρες τους
η παρουσια μιας ακροδεξιας τουρκιας εξυπηρετει τις βουλες της γερμανιας και σε αυτο το θεμα και μας αφηνει εμας με τον μουτζουρη
Εγω δεν μπορω με γαμανε τα τεκμηρια. Αλλα οκ γλυτωσα καμποσα αλλα δεν ειναι αρκετα...!Ηθελα να το μηδενισω να κλαιει ο νικολιος. Ειδικα με την μειωση του αφορολογητου θα πληρωνει το κοπροσκυλο
Eσυ θες πολυ ξυλο ομως....!Πραγματικα πολυ ξυλο.
Αφου ειχε πει ο σταθακης οτι αμα ακριβύνει το πετρέλαιο θα μειωσει τη φορολογια ωστε να βγαινουν οι ταξιτζιδες και να ζεσταινεται κι ο κοσμακηςγιατί επιτέλους οι έχοντες πληρώνουν φόρους
αν θες αμαξάρα ναι να πληρώνεις φόρους στη βενζίνη
διορισμους
Εγω δεν μπορω με γαμανε τα τεκμηρια. Αλλα οκ γλυτωσα καμποσα αλλα δεν ειναι αρκετα...!Ηθελα να το μηδενισω να κλαιει ο νικολιος. Ειδικα με την μειωση του αφορολογητου θα πληρωνει το κοπροσκυλο
γιατί επιτέλους οι έχοντες πληρώνουν φόρους
αν θες αμαξάρα ναι να πληρώνεις φόρους στη βενζίνη
και να πέσεις σε κανέναν μπαταξή ενοικιαστεί να σε πάει καρφί στην εφορία η να σου παίξει χειρότερη πουστιά να σου πεί τόσα υπογράψαμε στα χαρτιά και όχι μαύρα πάρτα και τον πούλο
εγω το μηδένισα τελείως εκτός απο κάτι νοίκια που ευτυχώς μου καλύπτουν τα τεκμήρια και φορολογούνται αυτοτελώς... εδώ και τέσσερα χρόνια... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... και τον ΕΝΦΙΑ τον έχω ρίξει στους ενοικιαστές (συμφωνία και μαύρα)...
να πάνε να γαμηθούνε οι νικολιοί και να ψοφήσουνε της πείνας...
αρχίδια θα πληρώνουμε... πάμε Βουλγαρία και Τουρκία και φουλάρουμε νικολιέ... φτηνότερα είναι και μάλιστα η Τουρκία με το "εθνικό της νόμισμα" που έχει γίνει κωλόχαρτο τζάμπα μας έρχεται...
δηλαδή εσύ από την αθήνα θα πας στη βουλγαρία να φουλάρεις και μετά θα γυρίσεις αθήνα καλά το έχεις κάψει
μειωσγ στην φορολογια μπορει να γινειΕκλιπαρεί για επενδύσεις ο κούλης και τάζει μείωση της φορολογίας,
Άραγε μετά τις ψεματάρες του αλέξη θα βρεθεί κατσαρίδα στον πλανήτη να τον πιστέψει?