barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.386
- Πόντοι
- 5.506
τι είμαι ρε να κοιμάμαι σε αποθήκη ζώο?
Οχι Νικολιο, αυτο σου το αναγνωριζω, δεν εισαι ζωο, τα ζωα ειναι χρησιμα και ευφυη.
τι είμαι ρε να κοιμάμαι σε αποθήκη ζώο?
ρε τούβλο ούτε φέτος ούτε του χρόνου υπάρχει μείωση του αφορολόγητου
ρε τούβλο ούτε φέτος ούτε του χρόνου υπάρχει μείωση του αφορολόγητου
Εσυ εισαι τοσο ποτισμενος παπανδρειλα που δε μπορεις να καταλαβεις τι θα πει -15% τον πρωτο χρονο και -15% το δευτερο.
Ουτε τι παει να πει οχι απολυσεις μονιμων δυ αλλα τον πουλο συμβασιουχοι και μονιμοποιησεις.
Αλλο κοινωνικα αλλο αξιοκρατικά.άρα τον κούλη το παλαιό κομματικό κράτος δεν τον ενοχλεί το σημερινό κομματικό κράτος όμως που όλοι οι συμβασιούχοι μπήκαν μέσω ασεπ αξιοκρατικά με κοινωνικά κριτήρια τους ενοχλεί
άρα τον κούλη το παλαιό κομματικό κράτος δεν τον ενοχλεί το σημερινό κομματικό κράτος όμως που όλοι οι συμβασιούχοι μπήκαν μέσω ασεπ αξιοκρατικά με κοινωνικά κριτήρια τους ενοχλεί
Αλλο κοινωνικα αλλο αξιοκρατικά.
Αξιοκρατικά σημαινει εχω πραγματικα προσοντα και οχι κομματικα.
άρα τον κούλη το παλαιό κομματικό κράτος δεν τον ενοχλεί το σημερινό κομματικό κράτος όμως που όλοι οι συμβασιούχοι μπήκαν μέσω ασεπ αξιοκρατικά με κοινωνικά κριτήρια τους ενοχλεί
Τελειωνουν τα κοινωνικά επιδοματα λογω φουσκωμενου ΕΝΦΙΑένας κλητήρας ένας που βγάζει φωτοτυπίες ένας φύλακας μια καθαρίστρια ένας που δίνει μια βεβαίωση τι πρέπει να έχει τελειώσει το χάρβαρντ
ένας κλητήρας ένας που βγάζει φωτοτυπίες ένας φύλακας μια καθαρίστρια ένας που δίνει μια βεβαίωση τι πρέπει να έχει τελειώσει το χάρβαρντ
Εννοειται καλυτερα η Φωφη απο τον Τσιπρα. Δεν το συζητω.εγω θελω την φωφη να κερδισει για να σκασει η ντορα απο την ζηλεια της...