τυπε σου περισσευει καμια 6αδα κωλοχαρτα καλου κακου
γιατι καποιους τυπους τους βλεπω αγχωμενους εδω μεσα
ante na sas tromaksw kai gw ligo
Αν έπαιρνε το ΚΚΕ 37, 5% και ήταν ο Κουτσούμππας στη θέση του Τσίπουρα θα τον έπαιρνε τηλέφωνο ο Ομπάμιας να τον συγχαρεί και να του προσφέρει την στήριξη του; ή θα ετοίμαζε τα αεροπλανοφόρα. Από κει να καταλάβουν οι νεοαριστεροί παλαιο πασόκοι πόσο μας δολεύεουν οι τΣυριζαίοι.
Νίκο για πρώτη φορά θα διαφωνήσω μαζί σου. Όλα σωστά αυτά που γράφεις συμφωνώ και επαυξάνω. Όμως το τηλεφώνημα στήριξης Ομπάμια (και όχι μόνο) έγινε και ήταν αληθές ότι πρόσφερε την στήριξη του (και εδώ είναι η διαφωνία μου, δεν ήταν "παπαγαλίστικο") στον μεγάλο επαναστάτη που θα συγκρουσθεί με το διεθνές κατεστημένο (λες νάναι κομμουνιστής ο οΜπάμιας), άλλωστε ο Τσίπρας είχε ήδη πάρει το χρίσμα από την εποχή του Τέξας, αν όχι πιό μπροστά. Και το αποδεικνύω.
Προ διετίας περίπου είχα επισκεφτεί τον Ρωμανιά για θέμα συνταξιοδότησης μου και ανάμεσα στα άλλα μου είχε πεί (προ διετίας!!!) ότι αν έβγαινε ο Τσίπρας θα στηριζόταν από τους Ανέλ και αυτός θα πήγαινε στο Υπ. Εργασίας με αντικείμενο τα ασφαλιστικά (όπερ και εγένετο!!!). Τα είχαν συμφωνήσει από χρόνια και όχι προεκλογικά που είπε ο Κουτσούμπας και το νομίζουν πολλοί. Χρόνια προαποφασισμένο.
Το ερώτημα μου είναι προς τους όψιμα επαναστατημένους ριζο-Σπαστικούς "αριστερούς": Αν έπαιρνε το ΚΚΕ 37, 5% και ήταν ο Κουτσούμππας στη θέση του Τσίπουρα θα τον έπαιρνε τηλέφωνο ο Ομπάμιας να τον συγχαρεί και να του προσφέρει την στήριξη του;
ή θα ετοίμαζε τα αεροπλανοφόρα, όπως με τον Μοσαντέκ, τον Κάστρο, τον Αλλιέντε, τον Ομάρ Τορίχος, τους σαντινίστας, την Γρενάδα, κλπ, και πιό πρόσφατα τον Καντάφι, τον Σαντάμ, τον Άσαντ, τον Μιλόσεβιτς και όποιον άλλον δεν κύβει το κεφάλι στον πλανητάρχη;
Απλά στις πρόσφατες εκλογές παίχτηκε το έργο Γερμανοί (ΣαμαροΒενιζέλοι) ή Αμερικάνοι (ΣυριζοΑνέληδες) θα έχουν το πάνω χέρι στην Ελλάδα, γιατί ως γνωστόν "Η εΛεπίδα έρχεται" και φ΄ρνει μαζί της και το κούρεμα του μη βιώσιμου χρέους.
Παίχτηκε λοιπόν ποιό χρέος θα κουρευτεί του ΔΝΤ (οΜπάμια) ή της ΕΚΤ (Μέρκελ).
Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προηγούμενο ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ομολόγων και ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ αυτή τη φορά (το αντίστοιχο της Κύπρου προ διετίας θα είναι καλαμπούρι, το της Αργεντινής θα ωχριά μπροστά σ΄αυτό που έρχεται).
Έτσι ο Ψαλιδοχέρης σαμαροβανιζέλος θα είανι κοπελίτσα μπροστά στον Δολοφόνο με το Πριόνι τσίπουρα.
Κακόμοιροι που ψηφίσατε το αναγραμματισμένο σύνθημα: τοω σωστό είναι
"Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ".
Τώρα είναι αργά για τον Ελληνικό Λαό, ας ξαπλώσει να το απολαύσει.