stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
για την υπόθεση νοβάρτις φταίει ο συριζα δηλαδή????
Νικολα πως βλεπεις τον γαμο Χαρι - Μεγκαν?
για την υπόθεση νοβάρτις φταίει ο συριζα δηλαδή????
Ειμαι σε χοτέλι στην Γαλλια και εχω ανοιχτή TV για backround
Ο βασιλικος γαμος ειναι ντιγκα στους αραπαδες
Ακομα και ο παπας μαυρος ειναι
Οι μαλακες οι Αγγλοι ειναι χαμενοι
Και η νυφη τυπε κατα 50%... κατσε να δεις να γενναει κανα αραπάκι με κοκκινα μαγουλακια....
θέλουμε ευρώπη των λαών και όχι των πολυεθνικών
[size=20pt]
Κατρούγκαλος:
Οι Άγγλοι ειναι τελειωμενοι προ πολλου.Ειμαι σε χοτέλι στην Γαλλια και εχω ανοιχτή TV για backround
Ο βασιλικος γαμος ειναι ντιγκα στους αραπαδες
Ακομα και ο παπας μαυρος ειναι
Οι μαλακες οι Αγγλοι ειναι χαμενοι
Αφου έχουμε σύριζα και δε συμφέρει να δουλευετε.Νικόλα εγώ και μερικες χιλιαδες εργαζόμαστε σε πολυεθνική και παραγουμε αγαθα
Η αλήθεια είναι πως ναι το γουστάρω πολύ ειδικά τα βραδιά στην παραλιακή..!! Όποτε θες σε πάω τσάρκα αλλά να είσαι καθαρός εεεΤυπε, ελα, πες την αληθεια, το γουσταρεις πολυ το Χ6 αλλα δε φτανουν τα λεφτα, ε;
Δλδ το αυτονόητο να φοράς ζώνη κ κράνος δεν περνάει από τον εγκέφαλο σου δλδ; Θες να κράξεις; Πες πχ για πυροσβεστήρα η το φωσφοριζέ τζάκετ άντε τουλάχιστον το φαρμακειο! Πω πω κατά διαόλου πάνε οι δημοσκοπήσεις....τελικά!αν βγηκανε τα οργανα παγανια με εντολη να μαζεψουν 100 διπλωματα λογω κρανους ή ζωνης, αδιαφορουν για ολα τα αλλα και σταματανε μονο οσους δεν φορανε ζωνη ή κρανος - αν οι οδηγοι των πορσικων φοραγαν ζωνη δεν ειχαν λογο να τους σταματησουν και εριξαν το βαρος στα μηχανακια
Η αλήθεια είναι πως ναι το γουστάρω πολύ ειδικά τα βραδιά στην παραλιακή..!! Όποτε θες σε πάω τσάρκα αλλά να είσαι καθαρός εεε
o υλισμος οδηγει στην σημερινη σαπιλα που βιωνουμε σημερα
και μετα απορειτε γιατι οι ελλεινιδες εχουν χαζεψει
Το αμαξι δεν νομιζω. Το μπρελοκ ομως ανετα στον κωλο σου πισογλεντι μου.Χωραμε και οι δυο πανω στο μπρελοκ;
Το αμαξι δεν νομιζω. Το μπρελοκ ομως ανετα στον κωλο σου πισογλεντι μου.
Θα ηθελες να ισχυουν τα οσα γραφεις αλλα δεν εχει καμια μα απολυτως καμια σημασια αγαπητε πισογλεντι. Θα στο εβγαζα μια φωτο αλλα δεν αξιζεις ουτε αυτο.Μεταφραση : θα ηθελες λυσσασμενα να εχεις ενα Χ6, ενα Χ5, ενα Tiguan, εστω ενα Lada Niva, αλλα που βρε κακομοιρη. Και φυσικα οσα δε φτανεις βρε αλεπου (που τον παιρνεις που και που) τα κανεις κρεμασταρια.