kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ελα μωρη μαλακω και συ θα σε γαμανε και ρωσοι τι παραπονο εχεις
ελα μωρη μαλακω και συ θα σε γαμανε και ρωσοι τι παραπονο εχεις
ευτυχως μερικοι απο εδω μεσα δεν ειχατε γεννηθει το 1821 διοτι θα ησασταν εναντιον της επαναστασης. Θα λεγατε καλα περναμε με τους Τουρκους. Αφου εχουμε ψωμι και νερο μια χαρα ειμαστε.Τωρα αν μας ΠΗΔΑΝΕ ΤΗ μανα τις αδερφες και τα παιδια μας δεν πειραζει. Και τι εγινε. Τι δουλεια εχουμε να μπλεξουμε με τους ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥς που θελουν και ανεξαρτησια. Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που εβγαζαν λεφτα με την τουρκοκρατια οπως ΥΠΑΡΧΟΥΝ και σημερα αυτοι που εβγαλαν πολλα μεσα στη κριση με την βοηθεια της ΤΡΟΙΚΑΣ και του Σαμαρα και δεν ηθελαν να αλλαξουν τα πραγματα εστω και αν εβλεπαν τον συνανθρωπο τους ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ αυτοκτονει.
Δεν είναι η κυβέρνηση επικίνδυνη,εσείς που κινδυνολογειτε συνεχώς είστε..πέρα απο γραφικοί δηλαδή
κατα τα άλλα η ΝΔ καλλιέργησε το φόβο και τα σποτάκια της δεν είχαν απήχηση!!!
..ναι αλλά ή αυτούς θα έχουμε ή τους άλλους.Αλλιώς τι άλλο απομένει?Αναρχία?Διαλέγεις και παίρνεις.η κυβερνηση είναι επικινδυνη τυπισα, αλλα και οι προηγούμενοι στα ψεμματα βασιζονταν
Δεν υπηρχε αναπτυξη αν εξαιρέσεις τα μικελ καφε, το ψευτικο πλεονασμα ηταν τα 2,5 δις του ενφια
..ναι αλλά ή αυτούς θα έχουμε ή τους άλλους.Αλλιώς τι άλλο απομένει?Αναρχία?Διαλέγεις και παίρνεις.
Οχι είμαι άρρωστη,δε πάω πουθενά.Εδώ θα με υποστείτε.Βρε δεν πας για δουλεια τωρα ...
Αντε να φυγει ο μαλακας ο Σαμαρας να γυρισει ο Καραμαν αλης, να την κανει και ο Πανοκαμενος απο την συγκυβερνηςη για να σωθει η χωρα και να κανουμε κυβερνηση με ΠΔ τον τυροπιτακια....
Μιλαμε για ολικη επαναφορα οχι μαλακιες και τον Συριζα ξανα στο 4% (που ουτε για τοσο δεν ειναι οι ποιητες του πεους)
Οχι είμαι άρρωστη,δε πάω πουθενά.Εδώ θα με υποστείτε.
Οχι είμαι άρρωστη,δε πάω πουθενά.Εδώ θα με υποστείτε.
Ρε μην ανησυχείτε! Εκτός απ' τους Ρώσοι υπάρχει και το κοινό μέτωπο του Νότου.
Παμε στοιχημα οτι δεν θα βγαλουν παρελαςη αν συνεχιςουν αυτο το τροπαριο?
Χρηματιστήριο 2008:
Από 5200 μονάδες στις 1/1/2008 βρέθηκε στις
1722 μονάδες στις 24/12/2008 , με πτώση 67%!!!
Μέσα ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝO !!!
Για να μην μιλήσουμε για την απάτη του 1999 - 2000 που από κοντά 7000 μονάδες πάτωσε!
Άντε μπράβο.
Τοτε ειχες ακομα λιπος τυπε...τωρα εισαι για τρεις μηνες