stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
και πολύ καλά βρήκαν τις πόρτες κλειστές είναι πρωτομαγία σήμερα
Θα επρεπε να υπαρχει προσωπικό ασφαλείας και οι πορτες να είναι ανοικτες νικόλα
και πολύ καλά βρήκαν τις πόρτες κλειστές είναι πρωτομαγία σήμερα
Θα επρεπε να υπαρχει προσωπικό ασφαλείας και οι πορτες να είναι ανοικτες νικόλα
ουτε προσωπικό ασφαλείας ούτε τίποτε... οι τύποι πρέπει να πάρουν πόδι και να αντικατασταθούν από συμβασιούχους οι οποίοι θα προσλαμβάνονται με βάρδιες οκτάωρες οποιαδήποτε μέρα και ώρα...
Καλα αυτή θα ηταν η καλύτερη λύση και οσοι διαφωνούν αμέσως απόλυση.
Ειδικά οι κομμουνιστές θα πρεπει να απολυθούν από το δημόσιο, αποτελούν προβλημα για την ορθολογική λειτουργία του.
Τι βλακείες λες ρε?
Στα νοσοκομεία δεν δούλευαν οι εργαζόμενοι?
Εκεί που έπινες καφέ δεν σε σέρβιραν?
Όλα σταματάν επειδή είναι Πρωτομαγιά?
Και σε μιά χώρα με πολλά νησιά και γεμάτη τουρίστες τα καράβια ήταν δεμένα στα λιμάνια.
ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ την πρωτομαγια τα καράβια ήταν δεμένα.
Στην Ιαπωνία στην Ταιλάνδη στην Αγγλία?
Που, γαμώ τη μαλακία που μας δέρνει για λαό. Που?
τα νοσοκομεία έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές και λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας
σήμερα ήπιαμε καφέ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ κάτσαμε σε στέκι και τον φτιάξαμε μόνοι μας
δεν ψωνίζουμε δεν αγοράζουμε την εργατική πρωτομαγιά
έτσι γουστάρουμε να πας εσύ να λύσεις τους κάβους και να κάνεις το δρομολόγιο
άντε ξεκίνα
άμα όμως μπουνε οι Ιταλοί και αρχίσουν τα ακτοπλοικά δρομολόγια τότε θα κλαίνε ομαδικά αυτοί που δεν λύνουν τους κάβους
στα αρχίδια μας
στα παπάρια μου αν ήπιατε καφέ μέσα σε απλυτα φλυτζάνια...
μην σώσεις και ψωνίσεις ούτε πρωτομαγιά ούτε καμμιά αλλη μέρα..
εγώ θέλω να ψωνίσω και απαιτώ να υπάρχει ανοικτό μαγαζι... θέλω να πάω στο μουσείο, στον αρχαιολογικό χώρο, στο θέατρο... κεχαγια στα αρχίδια μου θα σας βάλω ??
στα αρχίδια μας τι θες
μακάρι να ήταν όλα κλειστά σήμερα
εκτός από νοσοκομεία και σώματα ασφαλείας
στα αρχίδια μας τι θες
μακάρι να ήταν όλα κλειστά σήμερα
εκτός από νοσοκομεία και σώματα ασφαλείας
Ειναι φανταζομαι της ιδιας συνομοταξιας με αυτους που φωναζουν "ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ".[size=20pt]Κοινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους εργαζομένους
«Επιμένουμε: Λύση, Επανένωση, Κοινωνική Δικαιοσύνη», το κεντρικό σύνθημα[/size]
προσθήκη στα αγαπημένα
Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι εργαζόμενοι γιόρτασαν απόψε την εργατική Πρωτομαγιά με κοινή εκδήλωση στην «νεκρή ζώνη», στην Λευκωσία.
Κεντρικό σύνθημα ήταν: «Επιμένουμε: Λύση, Επανένωση, Κοινωνική Δικαιοσύνη».
Στην εκδήλωση πήραν μέρος μέλη της ελληνοκυπριακής συνδικαλιστικής οργάνωσης, Παγκύπρια Εργατική Συντεχνία, και των τουρκοκυπριακών οργανώσεων DEV-IS, KTAMS, KTOS.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, με κοινή διακήρυξη οι οργανώσεις καλούν τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί να εργαστούν για να επαναληφθεί το συντομότερο η διαπραγματευτική διαδικασία «με διαφύλαξη των μέχρι σήμερα συγκλίσεων στο πλαίσιο που έχει υποβάλει ο γ.γ. του ΟΗΕ στο Κραν Μοντανά».
Επίσης, καλούνται οι εργαζόμενοι, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να αγωνιστούν, όπως αναφέρεται στην διακήρυξη, εναντίον των πολιτικών λιτότητας και απορρύθμισης της εργασίας, των ιδιωτικοποιήσεων και της αποδόμησης του κοινωνικού κράτους.
πηγη
Ο ηγετης γιατι δεν πηγε στην πορεια σημερα?μπορείς να αντιληφθείς την έννοια της αργίας?
βρήκες κανένα σούπερμάρκετ ανοικτό σήμερα?
Ρε άνθρωπε είσαι βλάκας?
Έκλεισαν τα αεροδρόμια? Έκλεισαν τα λιμάνια? Ο καθένας ανάλογα από την θέση που υπηρετεί το δημόσιο πρέπει να είναι στην θέση του. Όπως θέλεις οι αστυνομικοί να ήταν στις υπηρεσίες τους, οι στρατιωτικοί στις θέσεις τους κλπ. Δεν θα διαλύουν όλα επειδή κάποιοι θέλουν να κωλοβαρέσουν. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται από τους φορολογούμενους και πρέπει να είναι στις θέσεις τους. Αλλιώς ας ανοίξουν δικό τους μαγαζί να το κλείνουν όποτε θέλουν.
Μονο που αν τα δινουμε ολα εκει που λες, σε λιγο θα ζητας επιδοματα απο τον Ερντογαν και δεν ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι και τοσο γενναιοδωροςείμαι της συνομοταξίας ότι πρόβλημα είναι η φτώχεια και η εξαθλίωση που προκαλεί το κεφάλαιο και οι έχοντες η αλλιώς η οικονομική ελίτ και όχι τα κράτη που ανέφερες
όπως θα προτιμούσα αντί για τις φρεγάτες και τα φ16 δίνονταν όλα τα χρήματα για το κοινωνικό κράτος