1ον εργάζομαι και παράγω και αμείβομαι με μισθό που μπορώ να ζώ αξιοπρεπώς ειδικά αν ήμουν μόνιμος υπάλληλος
Τι κάνεις; Δουλεύεις; Παράγεις;
Ρε σάλτα και πηδήξου κηφήνα Καρανίκα...
1ον εργάζομαι και παράγω και αμείβομαι με μισθό που μπορώ να ζώ αξιοπρεπώς ειδικά αν ήμουν μόνιμος υπάλληλος
Ήλιο και θάλασσα έχουμε !Το πως θα καλύψω τις ανάγκες μου με το ΚΕΑ το ξέρω απο εσένα πριν βρεις δουλειά!1ον εργάζομαι και παράγω και αμείβομαι με μισθό που μπορώ να ζώ αξιοπρεπώς ειδικά αν ήμουν μόνιμος υπάλληλος
2ον δεν λέγεται τσιπροεπίδομα αλλά κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης
3ον όσοι παίρνουν ΚΕΑ το έχουν μεγάλη ανάγκη ζούν κυριολεκτικά στην εξαθλίωση με εισόδημα μικρότερο των 3.000€ το χρόνο με 1 μόνο σπίτι μικρής αξίας.Δεν είναι όλα αριθμοί
4ον αλήθεια έχεις δοκιμάσει να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες με 2.400€ το χρόνο η αλλίως με 200€ το μήνα ακόμα και αν το σπίτι είναι δικό σου?
Και η Ελλαδα εβγαζε ελλειμματα καποτε, την κλεισαμε?και τι είναι πόκα?????
μια επιχείρηση που δεν βγάζει κέρδος την κλείνεις τι νόημα έχει η ύπαρξή της?
Νομιζω ειχε μεινει ως υπηρεσιακη? Τι ειχε γινει, θυμασαι?Παραβιαζοντας το συνταγμα
Ξέρεις στην Ελλάδα πολλές επιχειρήσεις να βγάζουν κέρδος πέρα απο τις πολυεθνικές με το πολύπλοκο και δαιδαλώδες τρόπο φορολόγησης μέσω off shore που δεν μπορεί να τους πιάσει η εφορία?
Αυτό με τις πολυεθνικές έχει παραγίνει, ο μόνος τρόπος να φορολογηθούν δίκαια είναι να τους κοπανήσουν ένα φόρο επί του τζίρου, π.χ. 3% ακατέβατα και αδιαπραγμάτευτα
Ο τζίρος είναι το μόνο που δεν μπορούν να κρύψουν, τα κέρδη είναι πολύ εύκολο να τα μεταφέρουν από τη μια χώρα στην άλλη και να φορολογηθούν τελικά στο Λουξεμβούργο και στα άλλα ευρωπαικά πλυντήρια
Και η Ελλαδα εβγαζε ελλειμματα καποτε, την κλεισαμε?
nikos_plat τι έκανες με το γκομενάκι τελικά; Το έστειλες;
Ήλιο και θάλασσα έχουμε !Το πως θα καλύψω τις ανάγκες μου με το ΚΕΑ το ξέρω απο εσένα πριν βρεις δουλειά!
Θα ψάχνω κι εγώ για δουλειά αλλά με τη διαφορά πως δεν θα γίνω αφισοκολλητής ή προπαγανδιστής κανενός!Αρα το ΚΕΑ εξασφαλισμένο και με τη παρούσα κυβέρνηση σίγουρα θα γίνουν και περικοπές σε μισθούς των 800€ για να ανέβει το ΚΕΑ!!!!!!!
Καλά, δε θα λέμε και πλυντήρια τις χώρες με ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ φορολογικό καθεστώς επειδή οι δικοί μας είναι κλέφτες.
ξέρεις τι εστί Λουξεμβούργο?
το νομιμοφανές πλυντήριο της ευρωπαικής ελίτ
φυσικά και είναι κλέφτες οι δικοί μας αλλά το Λουξεμβούργο (ένα κρατίδιο μικρότερο από το νομό Αττικής) υπάρχει μόνον για συγκεκριμένους φορολογικούς σκοπούς
διάβασε να μάθεις πόσο είναι το ΑΕΠ του, και τι ακριβώς παράγει και μετά τα ξαναλέμε
ξέρεις τι εστί Λουξεμβούργο?
το νομιμοφανές πλυντήριο της ευρωπαικής ελίτ
φυσικά και είναι κλέφτες οι δικοί μας αλλά το Λουξεμβούργο (ένα κρατίδιο μικρότερο από το νομό Αττικής) υπάρχει μόνον για συγκεκριμένους φορολογικούς σκοπούς
διάβασε να μάθεις πόσο είναι το ΑΕΠ του, και τι ακριβώς παράγει και μετά τα ξαναλέμε
Σε κάποια ελληνική ταινία με το Σταυρίδη απο τις κλασικές έπαιξε η φοβερή ατάκα μεσα σε κρατητήριο οτι αν κλέψεις λίγα σε πάνε μεσα, αν μπλέξεις με εκατομμύρια λέγεται εξαγωγή συναλλάγματος και δέχεσαι συγχαρητήρια. Έτσι ακριβώς κάνει το Λουξεμβούργο (και η Γερμανία)
Νομιζω ειχε μεινει ως υπηρεσιακη? Τι ειχε γινει, θυμασαι?
Ρε δεν αφήνεις τις μαλακιες
Ρε δεν αφήνεις τις μαλακιες
καταρχήν εγώ δεν σε βρίζω,
και δεύτερον εσύ γιατί χαλιέσαι με αυτά που γράφω?
μήπως είσαι υπάλληλος σε τράπεζα με έδρα το Λουξεμβούργο?
Στο Λουξεμβούργο είμαι αλλά όχι σε τραπεζα
Σε κάποια ελληνική ταινία με το Σταυρίδη απο τις κλασικές έπαιξε η φοβερή ατάκα μεσα σε κρατητήριο οτι αν κλέψεις λίγα σε πάνε μεσα, αν μπλέξεις με εκατομμύρια λέγεται εξαγωγή συναλλάγματος και δέχεσαι συγχαρητήρια. Έτσι ακριβώς κάνει το Λουξεμβούργο (και η Γερμανία)