kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.359
- Πόντοι
- 6.256
Οι δημοσιογράφοι της ερτΔηλαδη βλεπεις ανθρωπους εκει εξω που ειναι ευχαριστημενοι με τον τσιπρα και ετοιμαζονται να τον ξαναψηφισουν;
Οι δημοσιογράφοι της ερτΔηλαδη βλεπεις ανθρωπους εκει εξω που ειναι ευχαριστημενοι με τον τσιπρα και ετοιμαζονται να τον ξαναψηφισουν;
Η ΝΔ ειναι μες στην πουστια και στη βρωμα. Αλλα θα σου πω για τον Σαμαρα επιπλεον:
-Μειωση ΦΠΑ στον τουρισμο
-Καταργηση φορων υπερ τριτων για τους ελευθερους επαγγελματιες.
-Καθιερωση μικρου συντελεστη φορολογιας (10%) στα ενοικια.
-Μειωση αδειων στο δημοσιο
-Αυξηση ωραριου στο δημοσιο
-Διαθεσιμοτητα σε 7,700 επιορκους ΔΥ(ο Τσιπρας τους επαναπροσλαβε ολους)
-Εισαγωγη συστηματος μεταταξεων και μεταθεσεων εξπρες για ΔΥ, σε 15 μερες αντι για 6+ μηνες.
-Θεμελιωση πραγματικης αξιολογησης με βαθος απολυσεις(διακοπηκε λογω Τσιπρα)
-Καταργηση βαρεων και ανθυγειυνων σε πολλες κατηγοριες(εδω χωραει συζητηση)
Αυτα θυμαμαι εγω τουλαχιστον.
Αλλα τα μουνια θελανε πειραματα. Ασ φανε σκατα τωρα οι τεμπεληδες. Αλλα τρωμε κι εμεις.
Bλεπω ανθρωπους που ναι θα ψηφισουν το τσιπρα για διαφορους λογους βλεπω ανθρωπους σαν εσενα που στηριζουν τον Κυριακο και βλεπω ανθρωπους σαν εμενα που δεν πιστευει κανενα πουστη απο τους 300.
Να σου θυμισω η εστιαση ηταν 9% καποτε.Θυμασαι ποιος την πηγε στο 13%?
Άσε, τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Φιλαράκι-κωλόβυσμα, επί Σαμαρά χώθηκε στην πυροσβεστική (όχι μόνιμος).
Για απολύσεις ούτε λόγος. Γελάνε και τα ντουβάρια.
Σου ειπε ο Αντωνης οτι δε θα εκανε καμια απολυση;
Bλεπω ανθρωπους που ναι θα ψηφισουν το τσιπρα για διαφορους λογους βλεπω ανθρωπους σαν εσενα που στηριζουν τον Κυριακο και βλεπω ανθρωπους σαν εμενα που δεν πιστευει κανενα πουστη απο τους 300.
Δεν ξέρω τι είπε ο Αντώνης, ο άλλος όμως έγραψε:
"-Θεμελιωση πραγματικης αξιολογησης με βαθος απολυσεις(διακοπηκε λογω Τσιπρα)"
(κι εσύ προσυπόγραψες - μαζί με τα υπόλοιπα)
Αυτό το είδες ή όχι;
Τι σε κανει να πιστευεις οτι δε θα προχωρουσε η αξιολογηση αν δε λυσσαζε ο πουσταρας; Το κλεισιμο του μπουρδελου (σορρυ αντι) της ερτ δεν ηταν μια καλη αρχη; Οι καθαριστριες; Το οτι ο φιλος σου μπηκε συμβασιουχος και δε θα μονιμοποιηθει ποτε;
Εγώ σου λέω ότι μπήκε με βύσμα στην πυροσβεστική κι εσύ μου λες για αξιολόγηση.
Εγώ σου λέω ότι μπήκε με βύσμα στην πυροσβεστική κι εσύ μου λες για αξιολόγηση.
ειτε ψηφισεις κουλη ειτε τσιπρα ειτε τους βρωμοπασοκους δεν υπαρχει αλλαγη και μην περιμενετε τιποτε απο το παπαδαριο και τον διαχρονικο προδοτικο του ρολο ουτε απο τους ενστολους που εχουν καταντησει τσατσοι των πολιτικων
να ξυπνησει ο λαος οπως εγινε στην κορεα την δεκαετια του 50
ελληνοκρατια τωρα
![]()
Αφου τα καθαρματα που σιγονταριζε ο καταληψιας δεν αφησαν να περασει ποτε η αξιολογηση. Και στην τελικη το ξερουμε οτι υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν βυσματα, εδω ζουμε, τουλαχιστον να μαζευονται οι ακρως απαραιτητοι και οχι να μη χωρανε στα γραφεια.
Ξυπνα σανοφάγε Δεν υπαρχει καμια ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ , ολοι τρανς πολιτικοί επαγγελματίες που σε δουλεύουν ψιλό γαζί
η ΝΔ κ ο ΣΥΡΙΖΑ στα βασικά εχουν την ιδια Φιλελε πολιτική
Ξεπούλημα των πάντων σε ιδιώτες , ΔΕΗ νερό , αεροδρόμια λιμανια , ίσως κ αέρας που αναπνέουμε , τζαμιά , τρανσέξουαλ κ δικαιώματα αυτών ( πχ βλέπε τον γκεουλα Κακλαμάνη της ΝΔ ) κλπ κλπ
ΣΥΡΙΖΑ = ΝΔ ιδια πολιτική καταλήστευσης κ χρεωκοπίας του ελληνικού λαού
Ιδίως ο κουλης ειναι απο τους πλέον ανίκανους , μπλεγμένος σε σκάνδαλα , αντιπαθητικός , θα προκαλέσει την οργή του λαού , λόγω την ενδογενής η/και αυτοανοσης μαλακιας του . ΛΙΓΟΣ για κυβερνήτης , μαζι με τα άχρηστα υποκείμενα αδωνη κ Βορίδη , τους τραμπούκους
Θα το δεις κ θα ξανά επαληθευτω Αν κ δεν το θελω
Από το σύνολο των συριζαίων ,περίπου 8 στους 10,
που θα πάνε σε πασοκ - ζωή- λαφαζάνη κτλπ
ας πάνε κάποιοι και στον δικό σου να μη γκρινιάζεις.
στον ιφικρατη ερχονται παρα πολλοι απο την χ.α.
αλλα οι εκλογες δεν μπορουν να δωσουν την λυση και δεν θα την δωσουν
και στην οκτωβριανη επανασταση οι λιγοι και αποφασισμενοι εσυραν το καρο της αντιδρασης και ακολουθησε η πλεμπα