barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
γιατι να μη κανει και η Γερμανια χρηση του νομιμου δικαιωματος της να σε πιστολιασει τυπε? μονο εσυ εισαι ο εξυπνος?
Εμείς το κάναμε πρώτοι τύπε, δε στρέχει.
γιατι να μη κανει και η Γερμανια χρηση του νομιμου δικαιωματος της να σε πιστολιασει τυπε? μονο εσυ εισαι ο εξυπνος?
χιραγιαμα, για την πηγουλα απο το ΚΚΕ που ξεφτιλιζει τον ρεμπεσκε συνωμοσιολογο σωρροπληκτο αργηγουλη σου που τον πεταξε το κκε με τις κλωτσιες αβαβα βλεπω ε?
παρτο παλι στη μαπα καραγκιοζακο
τυπε εδω μεχρι η λαμποργκινι εβγαλε χρωμα σαν τα ελληνικα πορτοκαλια, και χαρη θα τους κανουμε που θα τους τα χρεωνουμε 1.000.000 το κιλο τυπεΈχεις δει πουθενά πορτοκάλι σαν το δικό μας ρε τύπε; Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.
για το ΚΚΕ που ητανε μελος του ο μαλακοκαβλης συνωμοσιολογος αγραμματος ουφολογος αρχηγος σου μεχρι που δεν τον αντεχαν αλλο και τον πεταξαν με τις κλωτσιεςΓια πιο ΚΚΕ μιλάμε; για το Τσίρκουλο που κατεβάζει το πάμε σε μονοήμερες εκδρομές στην ομόνοια;
Για τον Αστέρα του κουμμουνισμού τον Κουτσούμπα και την λιάνα την κορη μου τη σοσιαλίστρια;
Ο Παπαδημας ποιος ειναι?
Σε αυτη τη χωρα ο καθε γραφικος βρισκει ακροατηριο τύπε, Καζακης, Βαρουφακης, Αμυράς, Ραχηλ Μακρη, Βελόπουλος, υπαρχουν και κατι αλλοι απιθανοι που μου διαφευγουν τα ονοματα τους. Τωρα, πώς γινεται μονο οι γραφικοι να γνωριζουν τις λυσεις ολων των προβληματων (καμια φορα χωρις καν να χρειαζεται να διαθετουν πτυχιο) ειναι ενα αθανατο ελληνικο μυστηριο.του λεει ο αλλος μη μπλεξεις τα κομματικα με τα ιστορικα και βαζει ο χιραγιαμας βιντεακια καζανακη
ε ρε καψιμο
Αυτό εννοείται τύπε, αφού θα έχουμε κατατροπώσει τους Τουρκαλάδες με τα τόξα και τη διαστημική τεχνολογία του θεού Απόλλωνα.
Αφού όταν οι βελανιδοφάγοι ανακάλυψαν τη μπριζόλα εμείς είχαμε ήδη χοληστερίνη.
Σε αυτη τη χωρα ο καθε γραφικος βρισκει ακροατηριο τύπε, Καζακης, Βαρουφακης, Αμυράς, Ραχηλ Μακρη, Βελόπουλος, υπαρχουν και κατι αλλοι απιθανοι που μου διαφευγουν τα ονοματα τους. Τωρα, πώς γινεται μονο οι γραφικοι να γνωριζουν τις λυσεις ολων των προβληματων (καμια φορα χωρις καν να χρειαζεται να διαθετουν πτυχιο) ειναι ενα αθανατο ελληνικο μυστηριο.
τυπε ακομη και αυτος ο ιφικρατης αμυρας που ελεγε να κανουμε αστικο ανταρτικο και ταγματα εφοδου και τετοια, ηταν συναδελφος του χιραγιαμα και πρωτοκλασατο στελεχος του κομματος του στις αρχες τετοιους καμμενους μαζευει ο καζανακης :SΣε αυτη τη χωρα ο καθε γραφικος βρισκει ακροατηριο τύπε, Καζακης, Βαρουφακης, Αμυράς, Ραχηλ Μακρη, Βελόπουλος, υπαρχουν και κατι αλλοι απιθανοι που μου διαφευγουν τα ονοματα τους. Τωρα, πώς γινεται μονο οι γραφικοι να γνωριζουν τις λυσεις ολων των προβληματων (καμια φορα χωρις καν να χρειαζεται να διαθετουν πτυχιο) ειναι ενα αθανατο ελληνικο μυστηριο.
να τους παρουμε τη γιουβεντους λεω τυπεΤύπε νομίζω είναι η απαρχή της αίτησης και των Ιταλικών αποζημιώσεων.
τυπε εδω μεχρι η λαμποργκινι εβγαλε χρωμα σαν τα ελληνικα πορτοκαλια, και χαρη θα τους κανουμε που θα τους τα χρεωνουμε 1.000.000 το κιλο τυπε
Πόσα θες να μας τρελάνεις;Γιατι μονο οι Γερμανοι?
Και οι Αιγυπτιοι να πληρωσουν.
Δεν κατεστρεψε ο Ιμπραημ την Πελοποννησο το 1825-1826?
Κάτι τέτοια έλεγες μαλάκα για εσωτερική κατανάλωση και πάσοκομαγκιά και το ρουφήξες το καυλί απο την ΕΟΚ...
τυπε μη μπεις καν στον κοποΕυχαριστώ ,θα το δω κάποια στιγμή γιατί είναι κοντά 3 ώρες.
Θέλω να ρωτήσω ,
αυτό που έκανε ο Μεταξάς
με ποίων τις πλάτες το έκανε ?
να τους παρουμε τη γιουβεντους λεω τυπε
Σε αυτη τη χωρα ο καθε γραφικος βρισκει ακροατηριο τύπε, Καζακης, Βαρουφακης, Αμυράς, Ραχηλ Μακρη, Βελόπουλος, υπαρχουν και κατι αλλοι απιθανοι (ΓΑΠ, Σαμαρας, μπενυ, τσιπρας...) που κανω πως μου διαφευγουν τα ονοματα τους. Τωρα, πώς γινεται μονο οι γραφικοι να γνωριζουν τις λυσεις ολων των προβληματων (καμια φορα χωρις καν να χρειαζεται να διαθετουν πτυχιο) ειναι ενα αθανατο ελληνικο μυστηριο.