alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Θεωρω οτι θα προταθει καποιο ιστορικο στελεχος του ΠΑΣΟΚ προκειμενου να στηριξει και η Φωφη και να βγει το 180.Η ΝΔ για ΠτΔ θα πρεπει να στηριξει Σαμαρα!
Θεωρω οτι θα προταθει καποιο ιστορικο στελεχος του ΠΑΣΟΚ προκειμενου να στηριξει και η Φωφη και να βγει το 180.Η ΝΔ για ΠτΔ θα πρεπει να στηριξει Σαμαρα!
Θεωρω οτι θα προταθει καποιο ιστορικο στελεχος του ΠΑΣΟΚ προκειμενου να στηριξει και η Φωφη και να βγει το 180.
Απο κρεμαλα εγινε ηγετηςο νικολιός είναι του εν τη παλάμη και ούτω βοήξωμεν...
είδες μόλις πήρε το μέρισμα πως άλλαξε ρότα ??
Θεωρω οτι θα προταθει καποιο ιστορικο στελεχος του ΠΑΣΟΚ προκειμενου να στηριξει και η Φωφη και να βγει το 180.
Απο κρεμαλα εγινε ηγετης
Οι ΣΥΡΙΖΑιοι βγαινουν και λενε ομως, Αδειασε το δημοσιο, θα κανουμε αθροες προσληψεις. Χωρια τους συμβασιουχους. Ολες οι κυβερνησεις επαιζαν ασχημο παιχνιδι με τους συμβασιουχους. Αλλα υποτιθεται τελειωσαν αυτα. Εχει ο αλλος 3 χρονια με συμβασεις και απαιτει μονιμοποιηση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ του κλεινει το ματι, εχουν δικιο τα παιδια. Κατσε ρε, το ΑΣΕΠ τι ρολο παιζει; Επειδη εσυ ειχες ενα μεσον και σε εβαλε ενα φεγγαρι απο το παραθυρο, παει να πει οτι απαιτεις και μονιμοποιηση; Και ο αλλος με τα πτυχια περιμενει να προκηρυχθει η θεση για να εχει ελπιδα να μπει. Και ο ΣΥΡΙΖΑ στηνει διαγωνισμους πριμοδοτωντας τους δικους του. Η τροικα τι λεει για ολα αυτα; Η τους κανει τη δουλεια μια χαρα ο Τσιπρας, ας τον αφησουν λασκα.έχεις την εντύπωση ότι ο Τσίπρας θα τον κρατήσει ????
Βενιζελος θεωρω. Και ειναι και η σωστοτερη επιλογη. Εγω αυτον θα επελεγα.Βενιζελος ή Χρυσοχοιδης τυπε?
ακομη πιστευετε οτι οι ξενοι ηρθαν να σας μεταρρυθμισουν?
εδω ο εβραιος ο μοσκοβισι μιλησε για μεταρρυθμισμενη και εκσυγχρονισμενη ελλαδα
Δεν ξερω τι πιστευεις ή τι λες εσυ, αλλά εγω επειδη γνωριζω τη νομοθεσια, ξερω οτι στα χρονια των μνημονιων εγιναν μεταρρυθμισεις που δεν ειχαν γινει επι εναν αιωνα. Εσυ ανηκεις σε αυτους που γουσταρουν να λενε μεγαλοστομιες και συνωμοσιολογιες μεταξυ τσιπουρου και μεζε στα καφενεια.ακομη πιστευετε οτι οι ξενοι ηρθαν να σας μεταρρυθμισουν?
εδω ο εβραιος ο μοσκοβισι μιλησε για μεταρρυθμισμενη και εκσυγχρονισμενη ελλαδα
Τύπε ο νικόλας γνωρίζει λογιστική όμως και δεν τον ξεγελας...
Με επενδυση 5 δις USD και συντ. αποσβεσης 5%, η aegean θα εγγραφει αποσβέσεις 250 εκ. USD, οπότε θα μειωθούν τα κερδη, αρα και οι πληρωτέοι φόροι... ασε που η εταιρεία μπορεί να χρειαστεί και δανειο οπότε θα εκπίπτει και τους τόκους!!!
Νικόλα πρεπει να πάρεις θέση.......
Laliotis for President
Βενιζελος θεωρω. Και ειναι και η σωστοτερη επιλογη. Εγω αυτον θα επελεγα.
ΝΔ κουληδες πρωτο ΨΕΜΑ , διεφθαρμένοι
Δεν ξερω τι πιστευεις ή τι λες εσυ, αλλά εγω επειδη γνωριζω τη νομοθεσια, ξερω οτι στα χρονια των μνημονιων εγιναν μεταρρυθμισεις που δεν ειχαν γινει επι εναν αιωνα. Εσυ ανηκεις σε αυτους που γουσταρουν να λενε μεγαλοστομιες και συνωμοσιολογιες μεταξυ τσιπουρου και μεζε στα καφενεια.
Και τι, μας χαλανε οι δεξιες πλατες?βενιζελος ο αυθεντικος νικοςπλατ με δεξια πλατη απο την γυναικα του :thubsdown: :thubsdown:
Εγω παλι ξερω οτι το documento εχει αμετακλητες καταδικες για συκοφαντικες δυσφημισεις, ό,τι και να λεει ειναι αναξιοπιστο.
ΝΔ κουληδες πρωτο ΨΕΜΑ , διεφθαρμένοι
Δεν ξερω τι πιστευεις ή τι λες εσυ, αλλά εγω επειδη γνωριζω τη νομοθεσια, ξερω οτι στα χρονια των μνημονιων εγιναν μεταρρυθμισεις που δεν ειχαν γινει επι εναν αιωνα. Εσυ ανηκεις σε αυτους που γουσταρουν να λενε μεγαλοστομιες και συνωμοσιολογιες μεταξυ τσιπουρου και μεζε στα καφενεια.
Αυτα ειναι λαϊκισμοί και υπεραπλουστευσεις.Η μοναδική μεταρρύθμιση ειναι οτι οι πλουσιοι θησαύρισαν παραπανω κ η αστική τάξη εγινε νεόπτωχη τάξη