bagg.
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Mαζι με αυτον και αλλοι πολλοι ακομα και οχι μονο για δηλωσεις που εκαναν. Διαφωνεις?
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πες συγκεκριμένα και θα απαντήσω καθαρά.
Mαζι με αυτον και αλλοι πολλοι ακομα και οχι μονο για δηλωσεις που εκαναν. Διαφωνεις?
Δεν εχω να πω συγκεκριμενα κατι ουτε εχω διαθεση. Θελω να πω πως εαν σε αυτη την χωρα υπηρχε λιγο ΤΣΙΠΑ δεν θα ειχαμε τυπους σαν τον ΤΣΙΠΡΑ σημερα.Οταν λεω ΤΣΙΠΡΑ εννοω ολο το πολιτικο συστημα απο την μεταπολιτευση εως σημερα.Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πες συγκεκριμένα και θα απαντήσω καθαρά.
![]()
Πάει και η λαϊκή κατοικία του Αιμίλι του ντελάλη του ΣΥΡΙΖΑ που πίστεψε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.![]()
Δεν εχω να πω συγκεκριμενα κατι ουτε εχω διαθεση. Θελω να πω πως εαν σε αυτη την χωρα υπηρχε λιγο ΤΣΙΠΑ δεν θα ειχαμε τυπους σαν τον ΤΣΙΠΡΑ σημερα.Οταν λεω ΤΣΙΠΡΑ εννοω ολο το πολιτικο συστημα απο την μεταπολιτευση εως σημερα.
[facebook] ]
Απίστευτος πολιτικός απατεώνας!
Όταν ο Τσίπρας ήταν αντίθετος στην ενοικίαση των 2 φρεγατών FREMM που είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση.
Σήμερα κάνει ακριβώς το ίδιο!
ναι κακοπαθατε μετα την μεταπολιτευση και ιδιαιτερα στα χρονια του πασοκ
είδαμε τι κοινωνικό κράτος υπήρχε με σαμαρά μπένι και σία
Koίτα τύπε, καλή η εμπάθεια με τον "ηγέτη" αλλά τότε το Αιγαίο ήταν κλειστή θάλασσα. Τώρα με την ΠΦΑ έχει γίνει ανοιχτή θάλασσα. Και όταν ο ηγέτης γίνει ξανά αντιπολίτευση πάλι θα ξαναγίνει κλειστή θάλασσα.
Κατάλαβες; Oύτε εγώ.
Νικόλα δεν μας σχολίασες την επένδυση της Aegean...
Aegean: Επένδυση ύψους 5 δισ. δολαρίων για προμήθεια έως 42 νέων αεροσκαφών Airbus A320neo
Προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 36,3% στην εκτίμηση ψήφου έναντι 23,3% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών ως προς την καταλληλότητά του για πρωθυπουργός, με ποσοστό 26% έναντι 17% του Αλέξη Τσίπρα.
Ωραία χρόνια jhonny, παραμύθα, διορισμοί και ρεμούλα!
Βέβαια φοράνε γραβάτες και το παραβλέπουμε αν και εδώ δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση με τους δικούς μας ηγέτες που σαφώς είναι μεγαλύτεροι επαναστάτες:
ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι εταιρείες με τα υπερκέρδη τους.
Τον σύντροφο τον ενδιαφέρει μόνον τι γίνεται στις χώρες που υπάρχει σοσιαλισμός και η νικηφόρα πορεία του.
Εμάς μας ενδιαφέρει μόνον ότι: www.iskra.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B7-%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CE%B3/]Νέος πρόεδρος της Κούβας εξελέγη ο Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ.[/url]
Τι να σου πει μία εταιρειούλα μπροστά στο μεγαλείο του σοσιαλισμού.
Ο 57χρονος Κουβανός αξιωματούχος και πολιτικός, όπως αναμενόταν, ψηφίσθηκε από τους βουλευτές για μια ανανεώσιμη πενταετή προεδρική θητεία με 603 ψήφους από τις 604, δηλαδή με ποσοστό 99,83%,
![]()
Βέβαια φοράνε γραβάτες και το παραβλέπουμε αν και εδώ δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση με τους δικούς μας ηγέτες που σαφώς είναι μεγαλύτεροι επαναστάτες:
![]()
Σιγα μην σκισεις κανενα καλσον μεγαλε. Δεν παραιτηθηκε ΠΟΤΕ κανεις για ποιο σοβαρα θεματα.
Προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 36,3% στην εκτίμηση ψήφου έναντι 23,3% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών ως προς την καταλληλότητά του για πρωθυπουργός, με ποσοστό 26% έναντι 17% του Αλέξη Τσίπρα.
Η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ και στην παράσταση νίκης με 64%, έναντι 19%.
Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 7,1 %, το Κίνημα Αλλαγής 9%, το ΚΚΕ 6,7 %, η Ένωση Κεντρώων 3,3% και οι ΑΝΕΛ 2,5%.
ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι εταιρείες με τα υπερκέρδη τους.