alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
2015 μ.Χ
Εμείς εμπνεόμαστε από την σκέψη τού Μάο και η Κίνα μάς κάνει παρατήρηση γιά τίς ιδιωτικοποιήσεις!
Καλό
2015 μ.Χ
Εμείς εμπνεόμαστε από την σκέψη τού Μάο και η Κίνα μάς κάνει παρατήρηση γιά τίς ιδιωτικοποιήσεις!
Γιατι όχι ρε? Τραίνο δεν παει τωρα η ΑΕΚ?
και ποιό είναι το σχέδιο του τσύριζα;
η κύρηξη πτώχευσης και επαναφορά στο τοπικό όπως η Άεκ;
Σήμερα είναι η μέρα που εισαι νομικός?
Γιατι όχι ρε? Τραίνο δεν παει τωρα η ΑΕΚ?
Τι έλεγε ο Κουίκ πριν από μήνες: Με προσβάλλει να ακούω για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ!To tweet του προεδρα πανου
Τι έλεγε ο Κουίκ πριν από μήνες: Με προσβάλλει να ακούω για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ!
Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος!
Ο Τέρενς Κουίκ, πρώην εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και νυν υφυπουργός Επικρατείας στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πριν από λίγους μήνες όχι μόνο απέκλειε συνεργασία των δύο κομμάτων αλλά δήλωνε και προσβεβλημένος όταν τον ρωτούσαν για το αν είναι πιθανή μια τέτοια συνεργασία!
«Αυτό το παπαγαλίστικο, σταματήστε το πια. Αν θέλετε να βάζετε συνέχεια το θέμα της συνεργασίας πάνω στο τραπέζι, ρωτήστε τους συναδέλφους μου στη ΝΔ που έχουν πει ότι "αν χρειαστεί θα συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ" και ρωτήστε και τον ΣΥΡΙΖΑ που μέσω του Γλέζου έχει πει ότι "αν ζητήσει συγνώμη ο Σαμαράς, θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ". Σταματήστε αυτή την πιπίλα. Προσωπικά, όταν μου το λένε, νιώθω ότι με προσβάλλουν. Το έχω ξεκαθαρίσει 45 φορές και ακόμη περισσότερο ο Πάνος Καμμένος», έλεγε ο κ. Κουίκ στην πρωινή εκπομπή του Mega στις 17 Σεπτεμβρίου του 2014.
«Μη θέλετε ντε και καλά να μας κάνετε ουρά του οποιουδήποτε. Έχουμε τις αρχές μας, έχουμε το πρόγραμμά μας», είχε πει ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ «συνονθύλευμα ανθρώπων»: «Ρωτάς τον έναν σου λέει “όχι”, ρωτάς τον άλλο, σου λέει κάτι άλλο… Σε κάθε περίπτωση έχει πει ξεκάθαρα και επίσημα “όχι” και ο Πάνος ο Σκουρλέτης, τι μπαίνουμε σε μια συζήτηση που δεν βγάζει πουθενά;».
Μάλιστα, χαρακτήρισε «αυτονόητο» το «όχι» των ΑΝΕΛ σε μια τέτοια συνεργασία: «Ο Πάνος Καμμένος έβαλε κάτω όλες τις κόκκινες γραμμές ακριβώς για να αποδείξει το αυτονόητο: ότι δεν υπάρχει περίπτωση».
τύπε αυτοί έχουν άλλες δουλείες τώρα... μεταρρυθμίζουν το Υπουργείο Παιδείας και την Ελληνική Γλώσσα! :S :S :SΝαι αλλά δεν βλεπω τωρα να βαζουν το βιντεακι οι φιλοι μας οι αριστεροι, όπως μας τα ειχαν κανει πλανητες με το βιντεο του Σαμαρα ότι δεν θα συγκυβερνησει με το ΠΑΣΟΚ ή του Αδωνη ότι δεν θα παει ποτέ στη ΝΔ.
Τωρα σφυριζουν αδιαφορα.
Ωρα να το κάνει και "Βαρουφάκις" τύπε, κατά το "Χατζηδάκις".τύπε αυτοί έχουν άλλες δουλείες τώρα... μεταρρυθμίζουν το Υπουργείο Παιδείας και την Ελληνική Γλώσσα! :S :S :S
εξαιρετικός και σήμερα ο Ανδρέας Πετρουλάκης!
Τύπε εύχομαι για μένα πρώτα από όλα αλλά και για τους άλλους κατά δεύτερον υπεύθυνους (όποιοι και αν είναι) που φέραν στην εξουσία αυτούς τους αλήτες αν δεν έχω προλάβει να φύγω από την χώρα και με επιστρέψουν στην δραχμή να τους κάνω με την σειρά μου και γώ τον βίο λιτό και αβίωτο... Τελειώνω Εδώ και όποιον πάρουν τα σκάγια!το απολυμενοι έπρεπε να το γράψει "απολυμένη" για να είναι σωστό
Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, «όσο κι αν προσπαθούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο περί δήθεν "επιτυχίας" της ελληνικής διπλωματίας, η ουσία είναι ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση βάζει την υπογραφή της σε μια απόφαση που είναι πλήρως ενταγμένη στα επιθετικά σχέδια των ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και στο πλαίσιο των ανταγωνισμών με τη Ρωσία για τον έλεγχο των αγορών και των ενεργειακών πόρων της περιοχής, με θύματα τους λαούς, ανάμεσά τους και τον ελληνικό λαό».
Παίχτη μου μεγάλο "πόνο" κουβαλάς.Τύπε εύχομαι για μένα πρώτα από όλα αλλά και για τους άλλους κατά δεύτερον υπεύθυνους (όποιοι και αν είναι) που φέραν στην εξουσία αυτούς τους αλήτες αν δεν έχω προλάβει να φύγω από την χώρα και με επιστρέψουν στην δραχμή να τους κάνω με την σειρά μου και γώ τον βίο λιτό και αβίωτο... Τελειώνω Εδώ και όποιον πάρουν τα σκάγια!
Είπα και ελάλησα κι αμαρτίαν ούκ έχω!Παίχτη μου μεγάλο "πόνο" κουβαλάς.
Καλοί μαλάκες είναι κι αυτοί! Πρώτον που δεν το κατάλαβαν ακόμα πως στο Κρεμλίνο δεν βρίσκονται πλέον κομμουνιστές στην εξουσία αλλά ακραίοι εθνικιστές και φανατικοί θρησκευόμενοι και δεύτερον γιατί άραγε ο Ελληνικός λαός χάνει από την χαμηλή τιμή των πετρελαιοειδών δεν μπορώ πραγματικά να το αντιληφθώ.
Ας μου το εξηγήσει κάποιος από αυτούς που σκούζουν γιατί οι ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία κρατάνε χαμηλά τις τιμές μπας και το καταλάβω κι εγώ...