barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.349
- Πόντοι
- 5.506
αυτο ακριβως θα συνεβαινε το καλοκαιρι του 15, αλλα ο λαος ηθελε πειραματα.
Ο λαός είναι πανχαζος, έχουμε αντιπροσωπευτικό δείγμα και εδώ μέσα.
αυτο ακριβως θα συνεβαινε το καλοκαιρι του 15, αλλα ο λαος ηθελε πειραματα.
Φυσικά και δεν είναι έτσι
Φυσικά και δεν είναι έτσιΟ λαός είναι πανχαζος,
Ο άνθρωπος που έφερε τα capital controls!
ε και?τι ο μισθός σου ή το εισόδημα σου ήταν μεγαλύτερο από 60€ τη μέρα?
Ο άνθρωπος που μας κόστισε 200 δις σύμφωνα με τον επίτροπο της ΕΕ!
αυτό πως προκύπτει? δανειστήκαμε τίποτε? πήραμε τίποτε? αυξήσαμε μισθούς?πήραμε εξοπλισμούς?
Ο άνθρωπος που είπε στην γυναίκα του με υπερηφάνεια «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες»!
και πολύ καλά έκανε θυμάσε μετά τα κάιταλ τι έγινε στο δημοψήφισμα?
Ο άνθρωπος που περιέφερε το «εγώ» του στα Eurogroup!
οι γνώσεις του βαρουφάκη στα οικονομικά δεν τις έχει κανένας άλλος
Ο άνθρωπος που έπαιξε στα ζάρια την χώρα για να φέρει τα “Ι Owe You” έχοντας βέβαια τα λεφτά του στο εξωτερικό...
τι κακό έχει το διπλο νόμισμα? η κούβα τόσα χρόνια το έχει
ναι 100.00 θέσεις κοινωφελούς εργασίας με μισθό ένσημα
Δε νομίζω να γίνει αυτό που γράφεις. Κανείς δεν προκειται να δεχτει να ταϊσει 100 χιλιάδες τεμπελόσκυλα. Ήδη η αντισταση (φοροδιαφυγή) δυναμώνει. Καλύτερα να βρεις καμμια δουλειά να πλένεις σκάλες ή να κανεις το σερβιτόρο.
[size=20pt]Τσίπρας: Το καλοκαίρι βγαίνουμε από τα μνημόνια
«Πρέπει να σχεδιάσουμε σε στέρεες βάσεις την επόμενη μέρα για τη χώρα»[/size]
Προς το παρόν καθαρίζει (σπατουλάρει με καλαμπαlicking) το καβλί του τσίπρα.
Προς το παρόν καθαρίζει (σπατουλάρει με καλαμπαlicking) το καβλί του τσίπρα.
σιγά μην πάρω και τσιμπούκι στον τσίπρα
με μοριοδότηση θα γίνει
έχω μόρια λόγο χαμηλού εισοδήματος δυστυχώς δεν έχω μεγάλο διάστημα ανεργίας οπότε λογικό είναι να μπεί κάποιος με μεγαλύτερο διάστημα ανεργίας
Για λίγο καιρό ακόμα. Μετά τις εκλογές θα καθαρίζει τουαλέτες.
Διαφωνώ απόλυτα.
Δεν μπορείς να διαδίδεις αυτά για τον σύντροφο μου.
Άντε, παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα.
Ιδού τι είχε δηλώσει ο σύντροφος πριν από 2 χρόνια:
Τύπε, ως εδώ.
Λίγα με τον σύντροφο.
Κανένας δεν τον κουνάει από την θέση του.
Από εδώ και εμπρός θα έχεις να κάνεις με εμένα.
Εννοείς απο την ιδεολογική του θέση (την οποία αλλάζει/ πουλάει ανάλογα με τα φράγκα) ή την προσωρινή θέση μισθοδοσίας (οχι εργασίας φυσικά);
[size=10pt]Τσίπρας: Το καλοκαίρι βγαίνουμε από τα μνημόνια
«Πρέπει να σχεδιάσουμε σε στέρεες βάσεις την επόμενη μέρα για τη χώρα»[/size]
Από το Λαύριο, το «σύμβολο αγώνων και του σοσιαλιστικού κινήματος», όπως είπε, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στο πυκνό ακροατήριο του 12ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Ανατολικής Αττικής.
Δειγμα ναι αντιπροσωπευτικο οχιΟ λαός είναι πανχαζος, έχουμε αντιπροσωπευτικό δείγμα και εδώ μέσα.
Ο άνθρωπος που έφερε τα capital controls!
ε και?τι ο μισθός σου ή το εισόδημα σου ήταν μεγαλύτερο από 60€ τη μέρα?
Ο άνθρωπος που μας κόστισε 200 δις σύμφωνα με τον επίτροπο της ΕΕ!
αυτό πως προκύπτει? δανειστήκαμε τίποτε? πήραμε τίποτε? αυξήσαμε μισθούς?πήραμε εξοπλισμούς?
Ο άνθρωπος που είπε στην γυναίκα του με υπερηφάνεια «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες»!
και πολύ καλά έκανε θυμάσε μετά τα κάιταλ τι έγινε στο δημοψήφισμα?
Ο άνθρωπος που περιέφερε το «εγώ» του στα Eurogroup!
οι γνώσεις του βαρουφάκη στα οικονομικά δεν τις έχει κανένας άλλος
Ο άνθρωπος που έπαιξε στα ζάρια την χώρα για να φέρει τα “Ι Owe You” έχοντας βέβαια τα λεφτά του στο εξωτερικό...
τι κακό έχει το διπλο νόμισμα? η κούβα τόσα χρόνια το έχει
Και έχειτο θράσος ήτην βλακεία κάποιος να τον αποκαλεί «καλύτερο»?
[size=12pt]Τελικά διαβάζοντας αυτά που γράφεις και σκεφτόμενος ότι άνθρωποι σαν εσένα ψηφίζουν, το αγγλικό σύστημα του 19ου αιώνα, που για να ψηφίσεις έπρεπε να συγκεντρώνεις ορισμένες προϋποθέσεις, δεν μοιάζει κακή ιδέα…
[/size]
ναι 100.00 θέσεις κοινωφελούς εργασίας με μισθό ένσημα
μέσω εσπα γίνονται οι πληρωμές και μέσω του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων
κανονικό μισθό 8 ωρη εργασία ένσημα οι πρώτες συμβάσεις σε δήμους ήταν 8 μηνες στα δημόσια νοσοκομεία 12 μηνες στα υπουργεία 12 μηνες και σε άλλες δεκο ήδη έχουν ξεκινήσεις οι επεκτάσεις βγαίνουν προκηρύξεις μέσω οαεδ με κοινωνικά κριτήρια αποκλειστικά για άνεργους με την επίβλεψη και την αναγγελία του ασεπ
πέρα από το παραλήρημα σου ο νόμος ήταν ξεκάθαρος τους τελευταίους 6 μήνες από όταν κατέθεσα την αιτηση κεα είχα μηδενικά εισοδήματα (έως 1200€ το 6 μηνο) που όριζε ο νόμος είχα όλα τα δικαιολογητικά
το κουνελοτροφείο έτρωγα τα κουνέλια κάποιοι μου ζητούσαν το δέρμα πρίν 3 χρόνια (1€ το κομμάτι) πλέον δεν το θέλουν τα έχω για προσωπική χρήση
το εξοχικό είναι νόμιμο με το νόμο τρίτση και ανήκει στη μητέρα μου
το σπίτι μου το αγόρασα νόμιμα με εισοδήματα προηγούμενων ετών ο νόμος ορίζει 10 χρόνια πρίν την αγορά τα εισοδήματα 10 ετών πίσω με έφταναν για την αγορά και η τιμή αγοράς ήταν μικρότερη της αντικειμενικής λόγο κρίσης
[size=24pt]τη συμβαση στη δεη που την εκρυψες απο το ασεπ για να προσληφθεις στο δημο επισης την ξεχνας..
ΡΕ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ[/size]