Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τυπε σου έθιξα τον Σαμάρα; Για την εποχή που λες δεν έχω άποψη λυπάμαι. Σήμερα όμως κατεμε ο Σαμαράς εάν είχε αρχιδια και δίκιο να πήγαινε στην εξεταστική της βουλης και όχι ειδικό δικαστήριο ( μπέρδεψες την πουτσα με την βούρτσα) να τους κάνει ρόμπα και τον Πολάκη και τον Τσίπρα και τον κάθε Τσίπρα. Το ότι με φθηνές δικαιολογίες που δεν αρμόζουν σε έναν πρώην πρωθυπουργό και ΝΥΝ βουλευτή είναι απόδειξη ενοχής. Το ποσό ένοχος δεν ξέρω Εαν τα πήρε η απλά ήξερε τι γινόταν εάν γινόταν. Άποψη μου!!! Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και ο σαμαράς από την Μεσσηνία μας κάνει μάγκες; Δεν υπάρχει κράτος κύριοι θέατρο σκιών η Ελλάς είμαστε!
για κατσε λιγο ρε τυπε γιατι κατι δεν κολλαει σ'αυτα που λες...ερχομαι εγω και λεω οτι ξερετε κατι, ο dantedmc ειναι δολοφονος οκ; πως το ξερεις ρε σνουκερ; εχω 3 μαρτυρες που μου το ειπαν...το πρωτο πραγμα που θα μου ζητησεις δεν θα ειναι να μαθεις ποιοι ειναι αυτοι που σε κατηγορησαν; δεν θα μου ζητησεις να τους φερω ενωπιον σου ωστε να υπερασπιστεις τον εαυτο σου; αυτο ζηταει ο σαμαρας και ολοι οι υπολοιποι, ποτε δεν αρνηθηκαν να περασουν απο την εξεταστικη επιτροπη αλλα οχι και να δεχονται να το κανουν με τους γελοιους και τρομερα υποπτους ορους που ζητανε αυτοι οι κατσαπλιαδες...η περιπτωση του σαρκοζι ειναι διαφορετικη και το παραδειγμα τρομερα αστοχο, εκει οι αρχες εχουν παει με στοιχεια που εχουν συλλεξει οι ιδιες και οχι με κουκουλοφορους μαρτυρες που κανενας δεν ξερει ποιοι ειναι κι αν εχει βαρυτητα ο λογος τους...